Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יכול לענות לך. אבל מקלחון ה-6 מ"משלי עומד בגבורה בטריקה על ידי רוחות. ואני מדבר על חבטות שנשמעות היטב במרחק 2 קומות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אל תשכחו שמקלחון 8 מילימטר שנטרק זהלא רק עוד 2 מילימטר בעובי אלא גם 30% במאסה.

לא יודע מה גובר אבל מה שאני כן יודע זה ש 30% תוספת לצירים צץמקצר משמעותית את אורך החיים שלהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 49 דקות, Froyne כתב:

יש משמעות לעובי בהקשר שהילדים חובטים אותם כשפותחים וסוגרים?

מה בעצם נחבט במה?

הדלתות אמורות להחבט אחת בשניה רק בגומיות, מה שלא מזיז להם יותר מדי.

בתוך המקלחון אמורים להיות שיפועים, כך שהגומיות התחתיות אמורות להקשות על הדלתות להחבט בקירות אלא אם דוחפים אותן בכוונה (המרווח בין תחתית הדלת לרצפת המקלחון הולך וקטן).

אם יש כיור/אסלה צמודים מחוץ למקלחון, אפשר לקחת צירים שנפתחים רק פנימה (מקשה על כניסה ויציאה), או דלתות אקורדיון (מייקר את המקלחון).

פורסם

עם דלתות שנפתחות רק פנימה לא תוכל להכנס למקלחון.

והדלתות פוגעות לא רק זו בזו, אלא גם בקירות ובכל מה שליד המקלחון. וגם הפגיעה של דלת בדלת אינה בין הגימיות המגנטיות אלא בינן לבין גוף הדלת.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מקלחון הזזה שלהם נרקב לי לאחר שנתיים וחצי. הגלגלים פשוט התפרקו ובאופן כללי המקלחון נראה זוועה. הבנתי מחבר המתקין מקלחונים

שמקלחוני הכנף שלהם טובים יותר.

פורסם

הזזה זה דרעק.

אם אתה מחפש מקלחון מידות סטנדרט, בדוק את אלו של סניטק. רכשתי מהם לפני שנה וחצי ואני מאוד מרוצה.

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה שהזכרת. גם שלי סניטק. הניסיון הוא 9.5 שנים, בכל אחד משני המקלחונים נשבר ציר פעם אחת, ואחד מהם פורק והורכב מחדש (כנף אחת) לצורך החלפת חלון שצמוד אליו. השירות מצויין.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...