Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב :)

מקרר 4 דלתות של סמסונג, עם מערכת סינון וקירור מי שתיה.

ביום מן הימים בלחיצה על ידית מילוי השתיה התחיל להשפריץ מים בחלקו התחתון, פירוק המגן התחתון הראה שיש סדק בצינור כניסה לדלת איפה שמסומן באחת  תמונות..

הבעיה שהסדק ממש בכניסה לדלת, למשוך לא ניתן, או שהצינור קצר מדי ובנוי במידות שלו בדיוק כדי להגיע לנחיר הספקה או שיש לו עוד צינור "עודף" אבל הוא תפוס באזיקונים, בעיה הנוספת היא שכדי להבין מה קורה צריך לפרק את המכסה פלסטיק של כל הדלת, בניסיון לעשות את זה ולמצוא פשוט קליפסים נראה שמכסה הזה תפוס ע"י דבק בלבד, ולא בא לי לפרק ואז להסתבך עם להרכיב חזרה.

הקוטר הפנימי של הצינור הוא 0.21 ס"מ, חשבתי אולי לחבר בחלק הקרוע צינור שיכנס בלחץ או משהו בסגנון (אין מקום לבנד או אזיקון) שיתאים בקוטר ומהצד השני לקמבן משהו עם המחבר המהיר שמופיע בתמונה, סביר להניח שזה יקטין את הזרם מים אבל לפחות יעבוד.

טכנאי רצה 1500 שקלים מבלי בכלל להגיע לראות על מה מדובר, יתכן שיקח יותר אם ידרשו חלקים, אשמח לחוכמת ההמונים, תודה :)

IMG_3339.JPEG

IMG_3340.JPEG

IMG_3341.JPEG

פורסם

1. נראה כמו צינור של תמי4 - אולי הקוטר דומה ואפשר לקמבן איזה מחבר מתמי4 ישן עם חתיכת צינור דומה.

2. אפשר לקבל הצעות לתיקון התקלה דרך אפליקצית esay.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, DareDevil כתב:

1. נראה כמו צינור של תמי4 - אולי הקוטר דומה ואפשר לקמבן איזה מחבר מתמי4 ישן עם חתיכת צינור דומה.

2. אפשר לקבל הצעות לתיקון התקלה דרך אפליקצית esay.

תודה.

צינור יש, מאחורי המקרר יש צינור עודף בערך 2 מטר.

הבעיה זה לגשת למערכת שמאחורי הדלת בגלל קושי לפתוח את הפלסטיק ללא ידיעה אם נצליח להחזיר למקום.

אבדוק את הסוגייה של איזי.

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
פורסם

אפשר לעשות קומבינה כזו 

עשיתי חיפוש לפי 

ציטוט

premium ez digital samsung 4 door  - door water line broke

כי לא היה לי את הדגם של המקרר.

אפשר להריץ חיפוש ביוטיוב בצירוף של המילים "door water line broke" עם הדגם של המקרר וזה יתן יותר תוצאות מותאמות.

לפחות לפי מה שאני רואה, הדגם יחסית דומה או מדובר בשיטה דומה שמשתמשים בה LG וסמסונג עם העברת הצינור של המים דרך הדלת של המקפיא.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

צינור של תמי 4 הוא בקוטר 8ממ אם אני זוכר נכון. לידיעה. 

אני הייתי מנסה פתרון זמני (וכמו שאמרו לי בעבר, "זמני זה הכי קבוע שיש") מאחר ואתה לא מעוניין להתעסק עם הפירוק והרכבה מחדש- לאטום את הסדק עם דבק פרופוקסי (פלסטלינה). הם עמידים למים ואמור לפתור לך את הבעייה עד לתיקון\החלפה של החלק. 

למען הסר ספק- אני בעד לתקן את התקלה ע"י החלפת הצינור! ולא באמצעים ארעיים כאלו או אחרים. צינור שנסדק במקום אחד, ייסדק בעוד אחד... ודי מהר. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעתיים, ברווז כתב:

זוכר נכון מאוד, טעות שלי לא לבדוק..

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)
בתאריך 2.1.2023 בשעה 12:55, ברווז כתב:

אני הייתי מנסה פתרון זמני (וכמו שאמרו לי בעבר, "זמני זה הכי קבוע שיש") מאחר ואתה לא מעוניין להתעסק עם הפירוק והרכבה מחדש- לאטום את הסדק עם דבק פרופוקסי (פלסטלינה). הם עמידים למים ואמור לפתור לך את הבעייה עד לתיקון\החלפה של החלק. 

למען הסר ספק- אני בעד לתקן את התקלה ע"י החלפת הצינור! ולא באמצעים ארעיים כאלו או אחרים. צינור שנסדק במקום אחד, ייסדק בעוד אחד... ודי מהר. 

תודה, בנוגע לפלסטלינה לצערי לא ניתן, השבר בדיוק בקו כניסה של דלת לכן אין מרחב תמרון.

אין לי בעיה להחליף את הצינור (שאגב בקוטר 6 מ"מ ולא 8 מ"מ) אבל כרגע יש בעיית ידע לפרק את הדלת, יותר נכון את הוודאות שנצליח להחזיר.

אני מאמין שהשבר נוצר כי זה המקום שבו הדלת נפתחת, נראה כי פתיחות מרובות שלו גרמו לסדק.. בנתיים הזמנתי צינור בהמלצת הסרטון שפרסם DareDevil, נראה אם יסתדר.

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 1.1.2023 בשעה 16:36, DareDevil כתב:

אפשר לעשות קומבינה כזו 

עשיתי חיפוש לפי 

כי לא היה לי את הדגם של המקרר.

אפשר להריץ חיפוש ביוטיוב בצירוף של המילים "door water line broke" עם הדגם של המקרר וזה יתן יותר תוצאות מותאמות.

לפחות לפי מה שאני רואה, הדגם יחסית דומה או מדובר בשיטה דומה שמשתמשים בה LG וסמסונג עם העברת הצינור של המים דרך הדלת של המקפיא.

הוזמנו חלקים, הגיעו, הורכב ועובד כבר מעל חודש.

תודה רבה!!

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...