Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

קרה לי לפעמים באמזון שהזמנתי דברים בהזמנות נפרדות ואיחדו אותם למשלוח אחד.

האם זה קיים גם בעלי?

אני עומד להזמין משם כמה דברים שכל אחד מהם פטור ממכס (פחות מ-75$), אך יחד הם יהיו יותר.

באמזון אני יודע שיש דברים שנשלחים על ידם ויש על ידי המוכר. סביר להניח שרק מה שהם שולחים יצורף יחד, אבל לא בדקתי.

מישהו יודע האם עלי עושים את זה?

תודה רבה והמשך יום נפלא.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

כן, לפעמים עלי מאחדים חבילות - לא הזמנות.

אין בעיה אם הערך הכולל עולה על 75$

• מעניין 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כן, קרה לי מספר פעמים בחודשים האחרונים שאיחדו לי חבילות. 

שאלת המיסוי באמת מעניינת.. לא קרה לי שאחרי האיחוד העלות עלתה על 75 דולר, אבל זה לא תסריט תלוש.. לא יודע מה יקרה אם יאוחד. 

על מנת להיות על הצד הבטוח הייתי מזמין את המוצרים בהפרש יומיים שלושה בינהם.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 23 דקות, Igalz כתב:

על מנת להיות על הצד הבטוח הייתי מזמין את המוצרים בהפרש יומיים שלושה בינהם.

או להזמין אותם בשיטות שילוח שונות.

אם אתה מזמין הכל עם AliExpress Standard Shipping, כמעט בטוח שיאחדו את החבילות, וזה הגיוני - למה להם לשלם על כל משלוח בנפרד.

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם כבר אנחנו בנושא הזה, תמיד תהיתי מדוע אמאזון (לפחות בספרד ובאנגליה) לא מאפשרים ללקוח 'לעכב' פריט מסויים בכמה ימים כדי שיגיע ביחד עם פריט אחר שהזמנתי באותה הזדמנות. כל התאגידים האלה כ"כ ירוקים וברי-קיימא,  מעצמות IT בינלאומיות ואינטרגלקטיות, אבל כשזה מגיע לאיחוד בסיסי של חבילות שהולכות לאותו יעד נראה שזה גדול עליהם. אפילו כשאני מזמין את הכל לאמאזון לוקר ומגיע לאסוף אחרי יומיים כדי לתת לכל הפריטים זמן להגיע, הם עדיין שמים את זה במספר תאים שונים במקום לאחד הכל באותו תא (שיש בו מספיק מקום).

פורסם (נערך)

כמו שקיבלתי פעם שתי חבילות קטנות מעלי (או איביי) שהיו מאוגדות בגומיות. למזלו של מישהו הפרדתי אותן בלידתן (בסניף הדואר) והתברר לי שמדובר בשלישיה, אבל אחד התינוקות הוחלף (בסנדוויץ' היתה חבילה של מישהו אחר).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, hans כתב:

כן, לפעמים עלי מאחדים חבילות - לא הזמנות.

מה אתה מתכוון?

שאם אזמין דברים ממוכרים שונים באותה עסקה - יצרפו. אזמין משהו היום ומשהו נוסף מחר - לא יצרפו?

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

חבילות ממוכרים שונים שיטוסו ארצה יחד. מה שחשוב הוא מבחינת המכס אלה אמורות להיות הזמנות נפרדות (וכיום, כשעלי מדווח על כל הזמנה ישירות למכס הישראלי, זו לא צריכה להיות בעיה).

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תזמין בהפרש של יום והבעיה תפתר מאליה. רק שים לב להפריד לפי שעות העבודה בסין.

• אהבתי 1

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

תזמין בהפרש של יום והבעיה תפתר מאליה. רק שים לב להפריד לפי שעות העבודה בסין.

יצא לי להזמין 4 הזמנות ממוכרים שונים והפרש של יומיים בין ההזמנה הראשונה לאחרונה והן אוחדו למשלוח אחד.

פורסם

לעיתים הזמנות מגיעות למרכז שילוח וממנו ליעד הסופי, משער שיש לאלי מעקב כך שמוצר יכול להמתין לעוד מוצרים במרכז השילוח גם אם הוזמנו בהפרש של ימים.

אני מקבל מדי פעם חבילות מאוחדות.

לפני כשבועיים קיבלתי חבילה כזו שהגיעה איכשהו לחברת שילוח שדרשה פי 3 מעלות המוצרים על טיפול(למרות שהערך היה מתחת 75 דולר), לא עזר לי כלום ובסוף ויתרתי על החבילה.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם (נערך)

מוזר, בעלי אקספרס לא משלמים לחברת השילוח המקומית בנפרד, מחיר המשלוח באתר הוא סופי. היוצא מן הכלל היחיד הוא אם יש תשלום שחרור ממכס לחבילות שדורשות את זה.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

הבעיה היא לא שחרור מהמכס אלא שלעתים דורשים אישורי יבוא של משרדי ממשלה שונים, וחברות השילוח המקומיות דורשות על זה עלויות נפוחות. אם יש מזל והחבילה מגיעה דרך דואר ישראל הפעולה מבחוצעת באמצעותם חינם.

• תוכן חדש...