אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,367 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אהלן מישהו יודע איפה אני מוצא חוות דעת על המקרר הנ'ל? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
-
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי, ניסיתי כמה וכמה נגרים ואף אחד לא עושה דברים כאלה. מה שאני צריך זו תיבה סגורה בגודל 32x32x25 עדיפות ללא חלולה צבועה בשחור פיאנו(מבריק). האם מישהו מכיר נגר/נגריה שעושה עבודות כאלה?
הודעה אחרונה מאת BEEKER, -
- 8 עוקבים
- 25 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
אני מבצע קניות שבועיות ברמי לוי ולאחרונה שמתי לב שיש לפעמים ימים של "סיילים" מאוד משמעותיים ובאותם ימים גם הסחורה בדר"כ טריה וטובה יותר. למשל השבוע כמעט כל הירקות היו ב90 אג' והיו טריים ויפים שכהרבה פירות היו ב50% הנחה. סה"כ אם להשוות קבלה לקבלה חסכנו קרוב ל20% מה שמהווה הוצאה לא מבוטלת של מאה שקל לקניה. רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מתי יש ימים כאלו של מבצעים כדי לא לפספס אותם?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלומות. לקחתי על עצמי פרוייקט בהתנדבות מלאה לעזור למישהי למען מטרה טובה שאני מאמין בה, עם קידום האתר שלה. יש לי ידע נרחב בקידום אתרים, אבל הוא עדכני ללפני בערך 10 שנים . טרום עדכוני "פינגווין" ו "פנדה"... במונחי אינטרנט זה כמו לבקש מאדם קדמון לעשות שרטוט ממוחשב (תמונה להמחשה:) . מכיר ומשתמש בגוגל אנליטיקס וכלי מילות המפתח. מכיר תהליכי קידום. יודע לכתוב טקסטים טובים ומותאמים (לאדם ולגוגל יחדיו) בעצמי. זכור לי מהעבר הרחוק שישנם מספר כלים חינמיים לניתוח אתרים ועוד דברים דומים. אשמח להמלצות לכלי ניתוח שכאלו, ואם יש דברים חדשים שאני לא מודע אליהם כלל (כי, בחייכם, עשור אחורה- דברים השתנו מאז )- אשמח מאד לקבל הלשנה עליהם. תודה ר…
הודעה אחרונה מאת Shaike.Zam, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
נרשמתי להגרלה לפני שנתיים ובמשך הזמן הזה כבר קניתי דירה. עכשיו הודיעו לי שזכיתי ושצריך לבוא לבחור דירה, העניין הוא שאני כבר לא זכאי. יש דרך כלשהי שבה אוכל לרכוש את הדירה בכל זאת במקום הנוכחית? אולי בתור משפר דיור?(ההגרלה עצמה היא רק למחוסרי דיור)
הודעה אחרונה מאת - XM -, -
-
מישהו פה מבין בחוקי הגנת הצרכן? שאלה לגבי הצעה משופרת לאחר איום בהתנתקות והמשכת העסקה כרגיל 1 2
מאת ברווז-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
זכור לי שקראתי איפה שהוא שאסור לעסק לתת הצעה טובה יותר לאחר איום בהתנתקות מהשירותים שלו, ואני לא מצליח לאתר מידע על זה. אודה לעזרה.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 805 צפיות
עובד בסדר גמור אבל דווקא כשאני מכבה אותו הוא מקפיץ את הפקק (אני חושב שהמאמ"ת, אבל לא זוכר בוודאות) מה יכולה להיות הסיבה?
הודעה אחרונה מאת FROGIE, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 779 צפיות
ערב טוב, בעת שפירקתי מכונת קפה ביתית של נספרסו מדגם F511, שכחתי לנתק את אחד הקונקטורים והוא נתלש מהבורד. הלחימו לי את הקונטור אבל חסר לו פין אחד. מה שגורם לכך שרק 3 הכפתורים השמאליים במכונה עובדים ו-3 הכפתורים בצד ימין של המכונה לא עובדים. האם יש מישהו מאיזור ראש העין או הסביבה שיוכל לעזור ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת erga25, -
עובדים חדשים ללא נסיון מקבלים משכורת כמוכם, מה הייתם עושים? ומה מקום העבודה היה עושה? 1 2 3 4 9
מאת davemustaine87-
- אחראי פורום
- 21 עוקבים
- 131 תגובות
- 19.5 אלף צפיות
אז ככה. אני מוערך מאוד בעבודה שלי, עובד כבר כמה שנים. התחלתי ממשכורת נמוכה, וקיבלתי קפיצה יחסית גדולה, שהפכה את המשכורת שלי מ"בזיונית" ל-נמוכה"(כול זה לא בתיאוריה או טבלאות שכר, אלא ממקומות אחרים שהתראיינתי שם והדיבור היה על משכורות אחרות) אבל נשארתי במקום העבודה כי היו אופציות לקידום, ואהבתי מאוד את העבודה והאנשים. הסיבה אגב לעליית משכורת הנמוכה הייתה כי "מצב כלכלי בעייתי, החברה בצרות, וככה הם משלמים לכולם". מאז עברה שנה, ואני במקרה גיליתי שעובדים אחרים, חדשים, ללא רבע מהנסיון והידע שלי, מרוויחים כמוני. זה מן הסתם הכעיס אותי. מאוד. עד לרמה שאם לא היו מרגיעים אותי הייתי נכנס ומביא מכתב התפטרות במקום. אבל מאז שתיתי כוס מים ונרגעתי. …
הודעה אחרונה מאת Gosser1860, -
-
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
את תפעול השיחות אפשר לסדר על ידי החלפת כרטיס סים אבל מה לגבי כל החומר שנמצא בטלפון עצמו? מדובר במסך שנלחץ מעצמו בכל מיני נקודות שונות בלי הפסקה ואין דרך לעצור את זה. אמרו לי רק החלפת המסך תחזיר אותו לחיים מחדש. זה נכון? אין לי צורך במכשיר עצמו (ממילא ישן) אבל מאוד צריך את החומר שבפנים
הודעה אחרונה מאת Haim_gds, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אני מעונין לרכוש בעליאקספרס בקוטר 3 מ"מ ומיתקשה למצוא חוט שהוא ללא חומר בתוכו. אני משתמש במילים no flux, no rosin, dry ועל כל מיני וכל מה שמוצע לי הוא עם חומר בפנים. האם יש לחוט הזה שם מסוים? למה אני לא מצליח למצוא אותו? אולי באיביי? אמזון? אשמח לשם/כינוי המקצועי או המסחרי של חוט הלחמה יבש. תודה.
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
ניסיתי להבין אם אני מפספס משהו, ומה זה לעזאזל המטאוורס הזה שפייסבוק משקיעה בזה כל כך הרבה כסף ומשאבים? האם לדעתכם זה משהו שיצליח להמריא? אישית, לא רואה את זה קורה, אבל אני בטוח שפייסבוק חשבו על זה ובטוחים שזה הדבר הגדול הבא. אז?
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
זה הולך ככה וזה קורה כל כך הרבה פעמים במוצרי אלקטרוניקה כשאני קונה בארץ. אתה מזמין מוצר מסוים במחיר טוב באינטרנט, ומקבל למחרת טלפון המוצר נגמר האם תרצה להזמין את המוצר ההוא במקרה? (כלומר מוצר הרבה יותר יקר שהוא כביכול יותר טוב, אבל בעצם הוא ממש טיפה יותר טוב) עכשיו ברור שזה אסטרטגיה אם זה קורה כמה וכמה פעמים עם אותה חנות ספציפית, וכשזה קורה במוצר מסוים עם כמה וכמה חנויות (דרך ZAP). זה קורה לכם? אני תוהה אם יש איזה דרך להעניש את החנויות האלה ? האם אפשר להגיש תביעה? אגב בחול זה בחיים לא קורה לי. אין מצב שמוכרים מוצר שנגמר. אם נגמר שירכשו ממקום אחר ויספקו אותו או שיספקו מוצר חלופי באותה רמה או טיפה יותר. זה שירות מבחינתי.
הודעה אחרונה מאת arik100, -
שלום. יש בעייה כרונית במדיח כלים שלי (בוש, יש גם אחרים עם אותה בעייה), הסלסילות מחלידות ונרקבות. האם יש מדיח עם סלסילות מפלדת אלחלד? מצורפות תמונות. אודה על התייחסות.
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לפורום היודע כל.. חבר טוב, עובד גם כשכיר וגם כעצמאי. מאובחן בשנה האחרונה עם פוסט טראומה מורכבת, עם החמרה ניכרת במצבו, כולל שני אשפוזים קצרים. כשכיר אני מניח שהוא מבוטח באובדן כושר עבודה במסגרת הביטוח הפנסיוני. כעצמאי הוא מבוטח באובדן כושר עם הגדרת עיסוק ספציפי, בפוליסה שהוא ביטח את עצמו. הוא לא מעוניין להפסיק לעבוד באופן מוחלט, אלא לשמור על רמת תפקוד גבוהה ככל האפשר, אך בכל מקרה כנראה לא יוכל לחזור לאותו היקף שעות שעבד עד היום. 1. האם ביטוח אובדן כושר כשכיר מגיע בד”כ עם הגדרת עיסוק ספציפי? או שישלחו אותו לחלק דואר.. 2. איך הכי כדאי לעשות את התהליך, לבד? חב’ מימוש זכויות? עו”ד? במידה והולכים לבד, מה התהליך? טיפים? …
הודעה אחרונה מאת - XM -, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לאבא שלי הקשיש מגיע מהרווחה מטפלת ,הוא "חולה ניקיון" לכן חשוב לו שתנקה, ושתשב לדבר אתו על קפה ותהיה לו לחברה, חוץ מזה הוא לא זקוק לשום דבר אחר , המטפלות לרוב לא צעירות ,ולא חייבות לעשות את כל הניקיונות , ומוכנות לנקות תמורת יותר שעות חינמיות, כרגע יש מחסור במטפלות והן רק מנקות והולכות וגובות את מלוא השעות, כך שבעצם יוצא להן כ-180 ש"ח לשעת ניקיון ..האם זה סכום סביר לשעת ניקיון ?
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, קיבלתי משימה למצוא כיסא לבת שלי (לחדר), שיהיה לה נוח ללמוד. ברור שהיא תבוא לחנות ותשב על כל מיני כסאות. השאלה לאן לקחת אותה ( באיזור גוש דן ) עם מבחר כסאות איכותיים, אבל לא במחירים מופרזים ? אין לי גם מושג לגבי המחירים. לכן יש את הפורום הנפלא. תודה לכל העוזרים!
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 7 עוקבים
- 16 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
נראה לי כמו דיון מעניין שאני לא זוכר אם היה לאחרונה, יש למישהו ניסיון אפקטיבי ביצירה של אפיק הכנסה נוסף מעבר לעבודה הרגילה? משהו עם השקעה של שעה+- במהלך השבוע ועוד כמה שעות בסופש? יש לי שעה וחצי של נסיעה לעבודה כל יום והייתי שמח לנצל את זה על משהו יעיל ולא סתם בזבוז זמן. או להגדיל הכנסות או ללמוד משהו חדש, אבל אחרי יום עבודה קשה עוד ללמוד אני לא מדבר על שיווק שותפים (b-hip וכו') אלא על איזו נישה אמיתית שאתם מצליחים להרוויח ממנה כמה מאות/אלפי שקלים בחודש? דוגמאות שעלו בעבר: 1. מכונות חטיפים (היום כבר פחות הולך לפי מה שאני מבין, ונדליזם, עמלות גבוהות מצד המקומות שהמכונה מוצבת בהם, מעין קרטלים ששולטים בתחום) 2. כל מיני print on demand ב…
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
תן ביס - טעות במחיר 1 2
מאת guya72- 6 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
לאחרונה ביצעתי הזמנת אוכל דרך תן ביס בתור לקוח מזדמן. עלות כולל משלוח X ש"ח. אין בעיה. שילמתי באשראי. מגיע השליח עם ההזמנה ובפיו בשורה : אדוני, אתה חייב לנו עוד Y שקלים מאחר ומחיר המוצר עלה. הודענו לתן ביס אבל הם לא עדכנו (ולפי מה שהשליח אומר - אני לא הראשון שנתקל בזה). מבאס, אך שילמתי לשליח את ההפרש (הראה לי קבלה בה רשום שיש להשלים סכום Y לעלות מוצר מאחר ומחיר אחד המוצרים אינו כפי שמוצג בתן ביס). כאן אתם נכנסים לתמונה : רציתי לשאול, האם עוד מישהו נתקל בתופעה דומה ?
הודעה אחרונה מאת guya72, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
נניח ואתם מוכרים/מתקינים/מספקים מוצר. המוצר מגיע עם התקנה ואחריות מצידכם להתקנה. האחריות לתקלה למוצר מגיע מצד היבואן של המוצר אבל בסופו של יום אתם הטלפון הראשון של הלקוח. הלקוח מתעקש על מערכת שאמרתם במפורש שאתם לא ממליצים עליה בגלל ניסיון לא אחיד בעבר: היא לא גרועה, פשוט היו לכם יותר בעיות איתה מאשר עם מוצרים דומים. הוא טוען שהוא מבין ורוצה שאתם תבצעו את ההתקנה ולכן מעוניין בכל זאת לרכוש את המערכת דרכם ואם לא תסכימו אז ייפנה למשווק אחר. לקוח ותיק שאתם רוצים לשמר וגם מעוניינים בעבודה. תוותרו או תמשיכו?
הודעה אחרונה מאת Coro, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הי. בודק היתכנות לשכירת פורשה בוקסטר בחו"ל. יש לה שני תאי מטען, אך האם שני טרולים בינוניים/גדולים ייכנסו שם?
הודעה אחרונה מאת O.R., -
אהל'ן, ניסיתי להבין דרך האינטרנט מה ההבדל בין הWindows 11 home לWindows 11 pro ולא כל כך הצלחתי אשמח להסבר בנושא הזה . ועוד משהו אשמח לדעת האם המחשב שלי מסוגל להריץ אותו טוב(חשוב לי לבדוק לפני שאני רוכש) נתונים של המחשב שלי: Processor- Intel(R) Core(TM) i5-7500 CPU @ 3.40GHz Video Card- NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB RAM- 16 GB
הודעה אחרונה מאת DubelBoom, -
סיגיט אומגה
מאת פינדר- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
השבוע זו פעם ראשונה ששמעתי את המושגים האלו.. הבן שלי עבר שלב במיונים של זה. קראתי על זה קצת וזה אומר שלומדים י״ג (80% מימון של הצבא) וחותמים שנה קבע. באתר של הצבא הפירוט של שני המסלולים נשמע דומה: https://www.mitgaisim.idf.il/תפקידים/מסלול-סיגיט/ https://www.mitgaisim.idf.il/תפקידים/מסלול-אומגה/ ומעבר לכל הבאז וורדס נשמע שסיגיט זה IT ואומגה זה סוג של דבאופס. למישהו יש מושג אם המסלולים האלו שווים משהו מחוץ לצבא? יש איזו העדפה לאחד המסלולים או שחבל על השנתיים הנוספות וכבר עדיף לוותר על שניהם, לעשות שירות של 3 שנים ואז תואר רגיל במדמ״ח?
הודעה אחרונה מאת פינדר, -
- 8 עוקבים
- 27 תגובות
- 11.9 אלף צפיות
אהלן, מתגורר בבית פרטי, סוף סוף חיברו סיבים ברחוב שלי (של בזק). יש גם אפשרות לחיבור דרך פרטנר. מה עדיף מבחינת תשתית, עלות התקנה, ראוטר? סלקום והוט ללא זמינות (או לא מעודכן בכתובת)..
הודעה אחרונה מאת mrmiki1234, -
- 6 עוקבים
- 12 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
הזמנתי מוצר מעליאקספרס שהגיע מאוד מהר לארץ ולנקודת איסוף. באמת שאפו. א-מה-מה דואר ישראל שם את החבילה בנקודת איסוף ברחוב X בעיר אחרת בכלל. די רחוק ולא נוח לי להגיע לשם. מה אפשר לעשות עם זה? האם אפשר שהגאונים יאספו את זה מנקודת האיסוף ויעבירו לעיר שלי? יש עם מי לדבר? תודה!
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני עובד עם הרכב באתרי בנייה וכו' ולכן הוא מתלכלך הרבה. אני מחפש פתרון לשטיפה פנימית של המושבים ולא מעוניין ללכת כל פעם למכונים וכאלה. על איזה מכונת שטיפה של ריפוד וכאלה אתם ממליצים? האם זה עושה את העבודה? https://www.homecenter.co.il/vacuum-cleaner-water/product-page/34542
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 8 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום למיטב המוחות יש לי איזה אחד שעשיתי עבורו עבודה, הבטיח לשלם בתאריך מסויים. התאריך עבר, הבן אדם נעלם. ההתחייבות לתשלום בתאריך כתובה בהודעה, עם הסכום, כולל צילום של הדרכון שלו. וכדי לסבך את העניין, התשלום אמור להיות במטבע קריפטו. מה אני יכול לעשות? אם בכלל?
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
עמ;לק - יש לי מחשב עם מעבד חלשלוש וכרטיס מסך חזק שמריץ כל משחק כבד מודרני בצורה חלק, אז למה בעצם צריך מעבד חזק? יש לי מחשב שחגג לאחרונה משהו כמו 12 שנים אמנם core i7 אבל בבנצמרקים הוא חלש פי 7(!) ממעבד סטנדרטי מודרני. כמובן שהיה לו קשה עם רוב היישומים המודרניים וחשבתי להחליף אותו כי הוא לא הצליח לעלות אפילו משחקים או להריץ יוטיוב ב4К וכו... ואז התפגר הכרטיס מסך וראיתי שיש באליאקספרס כרטיס RX580 ב50 דולר. הזמנתי את הכרטיס, הוספתי עוד קצת ראם וגיליתי שאני יכול לשחק כל משחק מודרני על hi-ultra בצורה חלקה לגמרי. כרגע כבר כמעט סיימתי את doom ethernal ונטשתי איפשהו באמצע את far cry 5 כי הוא משעמם נורא בנוסף ליישומי עבודה כמו figma ועריכת וי…
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 6 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
רכשתי MELITTA E950 איזה פולים ממליצים לרכוש? מעוניין להתנסות בעיקר. אגב , האם חובה מים נקיים? פילטר בריטה וכאלה? תודה
הודעה אחרונה מאת arik100, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מתכנן טיול לאזור אגם קומו והסביבה, אשמח לפידבק. 1. הטיול עם הילדים (תאומים 7.5 ובן 2.5) 2. לא מעניין אותנו מוזיאונים והיסטוריה, הכיוון זה טיול, נופים ואוכל טוב. 3. כן מעניין אטרקציות - אם כי נראה שהרוב סגור בחורף (פארק אתגרי ופארק שעשועים). התלבטויות : א. האם 3 ימים באגם קומו מספיקים ? יותר מדי ? (מזכיר, מבנים היסטורים, כנסיות, מוזיאונים לא מעניינים אותנו) קראתי דעות חלוקות. ב. האם יום אחד בשוויץ/לוגאנו יכול להספיק ? ג. האם להחזיר את הרכב לפני הגעה למילאנו ואחר כך לסוע לשדה ברכבת / תחבורה ציבורית ? (מה שימנע ממני לעשות את הנסיעה בלילה ואז אצטרך לבזבז את הזמן בבוקר) ד. האם יש הצדקה לרכב לכל הטיול ? (קראתי שיחסית קל להגיע ברכ…
הודעה אחרונה מאת Be roo,
-
מי מחובר 66 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,342 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraelR
- zvit
- גור אדם
- ברווז
- arthurbr
- hunter22
- שלמה.נ.
- פיזיקאי שימושי
- Or05230
- עודדון
- Matan1515
- ELI001