Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סלסילת מדיח כלים מחלידה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, Basko כתב:

מחיר שתי סלסלות כ- 1500 ש"ח (כמחצית מחער מדיח חדש!). החלפתי שתי סלסילות חדשות לפני כשנתיים עקב החלודה בסלסילות המקוריות. החלודה שוב היכתה לאחר כשנתיים.

במדיח בוש של חברים, אותה תופעה.

עשיתי סקר מהיר עם חברים בעלי מדיחים זה כמה שנים מחברות אחרות: Normande, Beko, למרבה הפלא, אין כלל חלודה.

לפני כשנתיים קניתי מדיח בוש רחב 

ב1500 ש"ח (יבוא מקביל)

אין בסלסלות חלודה

אם כבר, שקול את האופציה הזאת

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 7 שעות, guya72 כתב:

תודה על הציניות :-).

בעבר למדתי מעט על הנושא (אבל ממש מעט). כבר מזמן לא עוסק בזה (בניגוד אליך), כך שאינני זוכר את הנושא יותר מדי, ולכן נאלצתי להיעזר בויקיפדיה עבור המונחים.

עריכה: ורק שלא ישתמע כך מדבריי, אינני מזלזל כלל בידע שלך. פשוט מסביר מדוע נעזרתי בויקי.

הטענה לא אליך חו"ח אלא לויקיפדיה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

האם יש מתאם בין בוש עם סלסלות תקינות לסלסלות מחלידות? סוג סלסלה מסויים ? האם זה נגרם רק אחרי שבר או מכה בציפוי פלסטיק?

האם יש דגמים עם סלסלות יותר איכותיות? 

פורסם

איפה אפשר לנסות למצוא סלסילות ל"בוש" בן 15 בערך? חיפוש שלי בעבר לא העלה תוצאות תואמות.

המדיח עובד קשה ועומד בזה. הסלסילות לא.

פורסם

זה יעלה לך כמעט כמו חצי מדיח.

כך שלא תמיד זה משתלם

אפשר למצוא בארץ 

אפשר גם למצוא בחו"ל אבל לא יודע מה האיכות

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם
לפני 5 שעות, pasat04 כתב:

איפה אפשר לנסות למצוא סלסילות ל"בוש" בן 15 בערך? חיפוש שלי בעבר לא העלה תוצאות תואמות.

המדיח עובד קשה ועומד בזה. הסלסילות לא.

תנסה ביד 2, מוכרים מדיחים ישנים במחיר פחות מ- 300 ש"ח. תוודא עם המוכר על מצב הסלסילות, תבקש צילום, אם מתאים תשלם ותיקח רק את הסלסילות.

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 11 שעות, pl7410 כתב:

תודה על המחווה. אם רלבנטי, אשמח לקנות את הסלסלה במקום שתיזרק. הסלסילה בתמונה ניראית מתאימה למדיח בוש שלנו. לפרטים: מיכאל 054-6879890

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 19.1.2023 בשעה 12:34, pasat04 כתב:

איפה אפשר לנסות למצוא סלסילות ל"בוש" בן 15 בערך?

אני לא בטוח שהן שונות מהסלסלות של בוש מודרני (ואני מניח שגם של אחיו  - סימנס, קונסטרוקטה).

לפני מספר שנים החלפתי מדיח בוש שהתקלקל באחד חדש.  העברתי חלקים מהישן לחדש (החדש היה עם מדף לכלי אוכל למעלה, ואני מעדיף סלסלה למשל, במדף התחתון) והחלקים היו חלופיים.

בכל מקרה, אם כבר בשני מדיחי בוש התפתחה אצלך חלודה - משהו לא בסדר אצלכם יותר מאשר בבוש לדעתי.

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 20.1.2023 בשעה 19:44, dani666 כתב:

אני לא בטוח שהן שונות מהסלסלות של בוש מודרני (ואני מניח שגם של אחיו  - סימנס, קונסטרוקטה).

לפני מספר שנים החלפתי מדיח בוש שהתקלקל באחד חדש.  העברתי חלקים מהישן לחדש (החדש היה עם מדף לכלי אוכל למעלה, ואני מעדיף סלסלה למשל, במדף התחתון) והחלקים היו חלופיים.

בכל מקרה, אם כבר בשני מדיחי בוש התפתחה אצלך חלודה - משהו לא בסדר אצלכם יותר מאשר בבוש לדעתי.

שלום. 

1. לא הבנתי, מדוע העברתם חלקים מהישן לחדש (חוץ מסלסילת הפלסטיק של הסכו"ם)?

2. חלודה בסלסילות הכלים, הופיעה גם אצל אחרים.

3. הייתי בחנות מחסני חשמל, הנציג אמר לי שיש הבדל בציפוי בין המדיחים החדשים (הציפוי בצבע אפור) לבין המדיחים הישנים (ציפוי בצבע לבן כפי שהיה לי בשני המקרים).

אז אני מקווה שהייצרן כן התייחס לבעיית החלודה והריקבון.

פורסם
לפני 2 דקות, Basko כתב:

הנציג אמר לי שיש הבדל בציפוי בין המדיחים החדשים (הציפוי בצבע אפור) לבין המדיחים הישנים (ציפוי בצבע לבן כפי שהיה לי בשני המקרים).

ייתכן שזה נכון. מהניסיון האנקדוטלי שלי, איפה שראיתי סדקים וחלודה זה היה תמיד עם הציפוי הלבן. אצלי ציפוי אמייל אפור - נראה כמו ביום שיצא מהמפעל.

חזיר דיזל

פורסם
לפני 7 דקות, קורן בן אשר כתב:

ייתכן שזה נכון. מהניסיון האנקדוטלי שלי, איפה שראיתי סדקים וחלודה זה היה תמיד עם הציפוי הלבן. אצלי ציפוי אמייל אפור - נראה כמו ביום שיצא מהמפעל.

תודה רבה על המידע. זה תומך בכך שעברו לציפוי האפור הטוב יותר ביחס ללבן הבעייתי. לבתי מדיח בוש בן כשנתיים, הסלסילה גם בציפוי אפור וניראה כמו חדש, ראה צילום מצורף. נקווה שאכן כך.

20230118_150927.jpg

20230118_150713.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 שעות, Basko כתב:

. לא הבנתי, מדוע העברתם חלקים מהישן לחדש (חוץ מסלסילת הפלסטיק של הסכו"ם)?  סקרנות עד כמה הישן והחדגש זהים.

2. חלודה בסלסילות הכלים, הופיעה גם אצל אחרים.  מעולם, באף מדיח, לא הופיע אצלי.

3. הייתי בחנות מחסני חשמל, הנציג אמר לי שיש הבדל בציפוי בין המדיחים החדשים (הציפוי בצבע אפור) לבין המדיחים הישנים (ציפוי בצבע לבן כפי שהיה לי בשני המקרים).  גם בבוש הישן אצלי זה היה אפור.  גם בסימנס הפשוט והישן והמוזנח של משכירי הדירה בה אני גר עכשיו זה אפור.

• תוכן חדש...