Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאבא שלי הקשיש מגיע מהרווחה מטפלת ,הוא "חולה ניקיון" לכן חשוב לו שתנקה, ושתשב לדבר אתו על קפה ותהיה לו לחברה, חוץ מזה הוא לא זקוק לשום דבר אחר , המטפלות לרוב לא צעירות ,ולא חייבות לעשות את כל הניקיונות , ומוכנות לנקות תמורת יותר שעות חינמיות, כרגע יש מחסור במטפלות והן רק מנקות והולכות וגובות את מלוא השעות, כך  שבעצם יוצא להן כ-180 ש"ח לשעת ניקיון ..האם זה סכום סביר לשעת ניקיון ?

עריכה אחרונה על ידי URSH
פורסם

המטפלות שמגיעות מביטוח לאומי אחראיות להיות בבית ולעזור במסביב אבל לא אמורות לנקות את הבית.

אם אתה רוצה שזו תהיה מנקה עדיף לך לקחת על עצמך את התפקיד. לקבל את הכסף ולדאוג להביא מנקה באופן עצמאי.

אם תרצה הביא לך מספר של חברה שעוסקת בתחום, אתה יכול להירשם שמה ולהציג את השעות לבט"ל. מעבר לזה אתה פועל עצמאית..

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, DareDevil כתב:

המטפלות שמגיעות מביטוח לאומי אחראיות להיות בבית ולעזור במסביב אבל לא אמורות לנקות את הבית.

אם אתה רוצה שזו תהיה מנקה עדיף לך לקחת על עצמך את התפקיד. לקבל את הכסף ולדאוג להביא מנקה באופן עצמאי.

אם תרצה הביא לך מספר של חברה שעוסקת בתחום, אתה יכול להירשם שמה ולהציג את השעות לבט"ל. מעבר לזה אתה פועל עצמאית..

תודה נתת לי רעיונות טובים. לא ידעתי שאני יכול להיות מועסק דרכם..

באתר ביטוח לאומי כתוב מה המטפלות אמורות לתת ויש שם סעיף ניקיונות עם כמה סייגים.. הנה לינק   https://www.btl.gov.il/benefits/Long_Term_Care/sherutim/Pages/tipulbabit.aspx

עריכה אחרונה על ידי URSH
פורסם
לפני 10 דקות, URSH כתב:

תודה נתת לי רעיונות טובים. לא ידעתי שאני יכול להיות מועסק דרכם..

באתר ביטוח לאומי כתוב מה המטפלות אמורות לתת ויש שם סעיף ניקיונות עם כמה סייגים.. הנה לינק   https://www.btl.gov.il/benefits/Long_Term_Care/sherutim/Pages/tipulbabit.aspx

אני מדבר מהניסיון שלי אבל טוב לשמוע שזה אפשרי.

ההעסקה היא דרך חברת כוח אדם ולא דרך בט"ל.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 26 דקות, URSH כתב:

כ-180 ש"ח לשעת ניקיון ..האם זה סכום סביר לשעת ניקיון ?

זה בערך פי 3 (בלי נסיעות). לחלוטין לא כלכלי.

למצוא מישהו שטוב גם בנקיון (בטח לפי אמות מידה של חולה נקיון), וגם יהיה איש שיחה נעים זה מאוד מגביל.

עדיף לחפש בנפרד.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...