Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

@ברווז - כאשר אתה מכרת את מערכות טיהור המים - האם התחלת את המו"מ במחיר הטוב ביותר בשבילך או המחיר הטוב ביותר בשביל הלקוח?

מן הסתם התשובה הנכונה היא א'.

ההבדל הוא שעכשיו אתה בצידו השני של המתרס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין כזה דבר "מחיר הטוב ביותר".

זה מושג מופשט, בטח בשירותים מאוד מורכבים לתמחור, כמו תקשורת, בה העלות השולית של לקוח נוסף היא זניחה.

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 22 דקות, sperial כתב:

כנראה שהוא התחיל עם ב' ובגלל זה הפסיק למכור.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

@ברווז - כאשר אתה מכרת את מערכות טיהור המים - האם התחלת את המו"מ במחיר הטוב ביותר בשבילך או המחיר הטוב ביותר בשביל הלקוח?

מן זה לא סתם. אל תזלזל. 

ולא, התשובה היא לא א.

זה היה חצי הזוי- נאלצתי להעלות את המחיר בשביל להתחיל למכור. מיד אחרי שהעליתי את המחירים התחילו להיכנס הזמנות. 

לא ציפיתי לזה. למדתי מזה כמה דברים.

לפני שעה, falou כתב:

אין כזה דבר "מחיר הטוב ביותר".

מסכים לחלוטין. המחיר הטוב ביותר הוא בתיאוריה המחיר שבו הלקוח מסכים לרכוש את מה שאתה מוכן למכור בתמורה לסכום כסף ספציפי. 

מה כל אחד מקבל ונותן, בתוך הגבולות גזרה האלו, זה כבר משהו אחר.

לפני שעה, Night Driver כתב:

כנראה שהוא התחיל עם ב' ובגלל זה הפסיק למכור.

משהו כזה...

היו לי כמה מקרים מעניינים. 

אחד מהם היה ששיכנעתי לקוח שכבר הזמין מוצר וקרא לי לביצוע ההתקנה, שלא לרכוש את המוצר- או שום מוצר אחר- כי הוא לא צריך אותו בכלל.

אחד אחר היה שיחת איומים שקיבלתי מיבואן של בר מסויים, שמאד לא מצא חן בעיניו המחיר שאני מפרסם בו את הבר שלו- כי אני מוריד לו את ערך המוצר "לזנות". השיחה מוקלטת ושמורה. הלב רצה לעשות מחיר כסאח על המוצר שלו באותו הרגע, אבל הראש אמר לי לספוג את העצבים ולא לערבב עסקים עם רגש. המחיר נותר זהה, לא נגעתי. לאחר מכן הספק שלי דרש ממני לשנות את המחיר כי אותו בחור אמר לספק שלא יספקו להם סחורה אם לא אעשה את זה. 

הלכתי עם האמת שלי עד הסוף. 

זה בדיוק מה שבירווז אותי. 

המדינה שלנו לא מותאמת לאנשי עסקים הגונים.

כשכולם עסוקים כל היום בלחפש איפה מנסים להוציא אותם פראיירים (בזמן שהם ממלאים דלק שיש עליו כפל מס כדי לעבור מצלמות א-3 במהירות קצת גבוהה מדיי) כדי להרגיש שהם יותר חכמים מכולם, כשכבר מגיע משהו שהוא אמיתי וטוב- רק מהחשדנות לא מתקרבים אליו.

אולי אני צריך להגר לניו זילנד ולפתוח שם עסק. להבנתי המנטליות שם יותר מותאמת להוגנות עסקית.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...