Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קיבלתי דרך סלקום התקנה בחיוב-זיכוי בבית פרטי. כלומר ללא עלות כל עוד אני מנוי במשך 36 חודשים אם אני זוכר נכון.

בגלל שגם ככה הייתי מנוי שלהם באינטרנט שנים לפני והייתי מרוצה, זאת הייתה בחירה קלה לקבל את ההצעה הזאת.

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, DareDevil כתב:

כשמתחברים בבית פרטי לבזק, האם תשתית הטלפון מוחלפת בתשתית סיבים או שהיא מותקנת אחת ליד השנייה?

ההורים שלי שגרים בבית פרטי מעוניינים שתהיה עדיין התשתית הישנה של בזק אבל גם רוצים תשתית סיבים.

אין קשר בין התשתיות. לפעמים הן לא חולקות את אותה הצנרת בכלל.

@mrmiki1234 אם התשתית היא של בזק סיבים, אפשר לקבל גם את סלקום כספק והתקנה "חינם" במודל של חיוב\זיכוי.

להבדיל מתשתית סיבים סלקום יש יותר קשיים לעבוד עם ציוד פרטי.

עריכה אחרונה על ידי borsood
  • אהבתי 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני שעתיים, DubelBoom כתב:

אני קיבלתי דרך סלקום התקנה בחיוב-זיכוי בבית פרטי. כלומר ללא עלות כל עוד אני מנוי במשך 36 חודשים אם אני זוכר נכון.

בגלל שגם ככה הייתי מנוי שלהם באינטרנט שנים לפני והייתי מרוצה, זאת הייתה בחירה קלה לקבל את ההצעה הזאת.

משום מה , הכתובת לא מופיעה כמופעלת באתר סלקום ורק באתר של בזק/פרטנר

פורסם
לפני 5 שעות, mrmiki1234 כתב:

משום מה , הכתובת לא מופיעה כמופעלת באתר סלקום ורק באתר של בזק/פרטנר

גם אצלי מופיע ככה, אני ארשום את ההורים לבזק, נבצע התקנה של בזק וברגע שנוכל להעביר לסלקום (עד שהמערכות יעודכנו) נעביר אותם. שזה די מבאס שהאתר של סלקום לא מעודכן (יותר בקטע של חשבונית אחת ולא מספר חשבונות של תקשורת). 

ניסיתי לשלוח הודעות פרטיות לאנשי מכירות של סלקום דרך הקבוצה fiberil אבל הם לא עונים. די מבאס, כי למה אני צריך לבצע את הסיבוב הזה בשביל להגיע לספק שת'כלס אני רוצה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

המכירות של סלקום עונים מאד מהר בטלפון, כמו כל מוקד מכירות...

תתקשרו ותבררו אולי הם יראו את זה.

פרטנר לא נותנים גם התקנה חינם? מבזק הבנתי שאין סיכוי להשיג, אולי מפרטנר.

עריכה אחרונה על ידי DubelBoom
פורסם
לפני 8 שעות, DubelBoom כתב:

המכירות של סלקום עונים מאד מהר בטלפון, כמו כל מוקד מכירות...

תתקשרו ותבררו אולי הם יראו את זה.

פרטנר לא נותנים גם התקנה חינם? מבזק הבנתי שאין סיכוי להשיג, אולי מפרטנר.

פרטנר לא מוכנים לרדת מ900 שח, הם אומרים שזה מה שבזק גובה מהם.. דווקא רציתי לשלם את הסכום של ההתקנה במכה, כמה זה בסלקום החיוב בלי הזיכוי? 

לסיכום ממה שהבנתי מבחינת תשתית -

פרטנר- הכי פשוט, שוכרים מתאם GIBIC ב5 שח בחודש

בזק - אפשר לקנות מתאם ב200 שח, צריך להקשיח את הMAC של הראוטר שלי מולם

סלקום? 

פורסם

סלקום בעיקר מבלבלים בשכל שיש תקלה ותנסה עוד חודשיים אולי יהיה אפשר.

כבר שנה שהם אומרים עוד חודשיים.

אולי משהו השתנה, אני התייאשתי מלנסות. כרגע האינטרנט עובד מעולה ויציב, ואני לא כל כך נמצא בבית אז מעדיף שאם יהיו תקלות אמא שלי תתקשר לסלקום שיפתרו ולא אני אצטרך לבוא אליה לתקן 😅

פורסם (נערך)

בזק חתכו את המחירים ב33%. סלקום מציעים התקנה ב900 שח, אבל זיכוי (בתנאי שנשארים מחוברים ל3 שנים).. יש עוד הצעות/ מציאות? 

בנוסף היות וכנראה התשתית של בזק היא התשתית שתהיה פה, איזה ציוד אני צריך לרכוש במקום לשכור מהם

עריכה אחרונה על ידי mrmiki1234
פורסם

כשאתם מתייחסים להתקנת בעלות של XX שקלים בסלקום אתם מתכוונים לבתים פרטיים\עד 4 דיירים בבניין? כי אצלי ההתקנה ללא עלות כלל (בניין בן 8 דירות)

פורסם

כדי להתחבר עם ציוד פרטי לתשתית סיבים של בזק אתה חייב לקנות מודול GPON (ג׳יביק) כמו Nokia G-010S-A שעולה 180 מבזק למרות שיש דיווחים שמתאמים שנקנו מעלי גם עובדים, אותו אתה שם בתוך מתאם אופטי כמו TP-Link MC220L שעולה בערך 100. מהמתאם יוצא כבל רשת אותו אתה מחבר לנתב.

אבל זה מתאים לבזק\בזק

סלקום לא תומכים בציוד פרטי מעל תשתית בזק. יש להם "תקלה" שלא מאפשרת עבודה עם ציוד פרטי בתשתית בזק ולכן תצטרך לשכור מהם נתב.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הזמנתי בסוף סלקום ללא עלות התקנה. טוענים שיספקו לי מתאם חינם שיתחבר לראוטר הסטנדרטי שכבר יש לי (כניסת LAN). נקווה לטוב

פורסם

תוודא שהכניסת lan בראוטר שלך תומכת ביותר מ100 מגה. ראוטרים ישנים / זולים תומכים רק עד 100 מגה, במקרה כזה עדיין עדיף לקבל מסלקום את המתאם ולרכוש לבד ראוטר חדש יותר, זה לא מאד יקר.

פורסם
לפני 8 דקות, DubelBoom כתב:

תוודא שהכניסת lan בראוטר שלך תומכת ביותר מ100 מגה. ראוטרים ישנים / זולים תומכים רק עד 100 מגה, במקרה כזה עדיין עדיף לקבל מסלקום את המתאם ולרכוש לבד ראוטר חדש יותר, זה לא מאד יקר.

תודה. ראוטר די חדיש מדגם AX1500 

• תוכן חדש...