Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל החברות האלה מנסות לתפוס כמה שיותר מהזמן של האנשים, רוצים שאנשים יהיו במציאות מדומה (מה שיצריך משקפיים יעודיים אבל אולי גם יהיה אפשרי עם משקפיים זולים שמרכיבים עליהם את הסמארטפון). 

ואז יהיה אפשר להיפגש בעולם וירטואלי. יש גם חברה שמתכננת לפזר ברחבי העולם סורקי גוף תלת מימדיים ולהעביר את הדמות האמיתית לעולם הוירטואלי.

בהמשך בטח יציגו פרסומות כמו בעולם האמיתי, למכור חפצים/ביגוד מיוחד וכו'.

• אהבתי 1
  • תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 58 דקות, flytomars כתב:

אתה מעדיף תחב"צ שיקח לך פי 2 זמן להגיע (במקרה הממש ממש טוב) על פני לשבת במכונית שלך ולגלוש בקארזפורום?

מה?

אם יש תח"צ יעילה, זה לא יהיה פי 2.

ואם יש תח"צ יעילה שנוסעת בנתיבים ייעודיים, זה גם יהיה יותר מהיר מרכב פרטי שעומד בפקק.

שאעלה לך תמונה משנת תרפפ"ו שמראה כמה מקום תופס אוטובוס וכמה מקום תופסות 30 מכוניות?

לפני כשעה, flytomars כתב:

איזה רלבנטיות יש ללמה מפתחים את זה?

רלוונטי לנושא השירשור.

מה יעזור לי רכב אוטונומי אם זה לא פותר את בעיית גודש בכבישים? זה יהיה לא יעיל בדיוק כמו שרכב פרטי זה לא יעיל.

לפני כשעה, flytomars כתב:

תפאדל, אבל לא נראה לי ששאר האוכלוסיה חושבת כמוך

חלק מאוד גדול מהאוכלוסיה לא צריך להיות על הכביש.

בין אם זה כאלה שמתפרעים, ואותם צריך להוריד משם בכח באמצעים כאלה ואחרים. הם גם לא ירצו רכב אוטונומי, אז הפיתוח לא בשבילם.

חלק הרבה יותר גדול לא צריך להיות על הכביש כח הוא לא רוצה להיות על הכביש, אבל נמצא שם מחוסר ברירה. תן להם תחבורה ציבורית יעילה, הם לא יהיו על הכביש.

ואם תהיה לך תח"צ טובה, אבל עדיין תתעקש לנסוע ברכב פרטי שתופס חניה, דורש דלק/חשמל, ביטוח ואחזקה, ועומד בפקק עם עוד כמה, תפדאל.

מערכות ADAS זה נחמד, ומאוד עוזר בנהיגה, אבל מעבר לזה - מבחינת המשתמש אני אישית לא רואה הבדל בין נסיעה ברכב אוטונומי מלא לבין נסיעה במונית.

לפני 40 דקות, nameuser כתב:

בהמשך בטח יציגו פרסומות כמו בעולם האמיתי, למכור חפצים/ביגוד מיוחד וכו'

כבר קיים במשחקי רשת

לפני 41 דקות, nameuser כתב:

ואז יהיה אפשר להיפגש בעולם וירטואלי

כבר קיים.

קצת אירוני שאנחנו כותבים את זה בפלטפורמה שמשמשת בדיוק לזה - ניהול שיחה בעולם וירטואלי.

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בתאריך 23.10.2022 בשעה 22:02, Sparrow420 כתב:

אין באמת מה לחפש שם אם יש לך חיים.

אני חושב שזה בדיוק העניין.

לא ברור לי איך זה מובן לכולם שמטאוורס זה סוג של חרטה בפיטה אבל רק אנשים מהטופ של תעשיית ההייטק שעובדים בפייסבוק ורואים הרים של דאטה ומחקרים לא מבינים את זה?
חלקנו כיום חיים בתוך האינטרנט אתם חושבים שלפני 30 שנה מישהו הבין עד כמה עמוק אנחנו נהיה בתוך ה"מטריקס" הזה?

תחשבו איך יראה העולם שלנו עוד כמה עשרות שנים... פיצוץ אוכלוסין, זיהום אוויר, לכלוך, נדל"ן שהופך יקר יותר לכל מטר רבוע, כלכלה מרוסקת (אולי) העולם לא הולך כיום לכיוון של עתיד שבו יהיו לנו או לצאצאים שלנו חיים... ובעולם כזה כדי שיהיו לך איזשהם חיים צריך פתרון שמאפשר להשתחרר מהעולם הפיזי ובמצב כזה המטאוורס הופך לפתרון עצוב אבל הגיוני.

פורסם

מה?

זיהום האוויר בירידה מתמדת במרכזי מגורים וכנ"ל גם לגבי רמות הלכלוך, *בכל מדינה בגלובוס* שלא שסועה במלחמת אזרחים. בנוגע לצפיפות - ספציפית בארץ צפוף אבל ממש בו זמנית יש מדינות אחרות עם גידול שלילי. יש עוד מלא מקום בכדור הארץ.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 35 דקות, Gavrik כתב:

ובעולם כזה כדי שיהיו לך איזשהם חיים צריך פתרון שמאפשר להשתחרר מהעולם הפיזי ובמצב כזה המטאוורס הופך לפתרון עצוב אבל הגיוני.

אז זהו - המטאוורס הוא בסך הכל חומר משנה תודעה לסחים?

No worries 8)

פורסם (נערך)
לפני 53 דקות, Gavrik כתב:

ובעולם כזה כדי שיהיו לך איזשהם חיים צריך פתרון שמאפשר להשתחרר מהעולם הפיזי ובמצב כזה המטאוורס הופך לפתרון עצוב אבל הגיוני

ענית לעצמך על השאלה.

יש ספר על זה, Ready Player One (יש גם סרט, פחות מומלץ).

לפני 13 דקות, tzahico כתב:

אז זהו - המטאוורס הוא בסך הכל חומר משנה תודעה לסחים?

זאת בריחה מהעולם האמיתי.

חוץ מזה, אם העבודה שלך תהיה במטאוורס, החברים שלך יהיו במטאוורס, הזוגיות שלך תהיה במטאוורס, אולי אפילו תעשו ילד AI.

מה יש לך לחפש בעולם האמיתי? להידרס ע"י רכב משלוחים? להיחנק מדליפת גז? לקבל SARS-3458?

בפנים הכל יפה ונוצץ, בחוץ רק דיכאון, עוני ומוות.

רק הפרולטריון שיתחזק את שרתי המטאוורס יחיה בעולם האמיתי, ותאמין לי שאתה לא רוצה להיות אחד מהם.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 10 שעות, hans כתב:

מה?

זיהום האוויר בירידה מתמדת במרכזי מגורים וכנ"ל גם לגבי רמות הלכלוך, *בכל מדינה בגלובוס* שלא שסועה במלחמת אזרחים. בנוגע לצפיפות - ספציפית בארץ צפוף אבל ממש בו זמנית יש מדינות אחרות עם גידול שלילי. יש עוד מלא מקום בכדור הארץ.

זיהום אוויר בירידה מתמדת אבל האקלים לא נראה טוב, אסונות, התחממות וכו... איך תצא מהבית כאשר רוב השנה הטמפרטורה בחוץ בסביבות ה40-50 מעלות?

גידול שלילי זה גם משהו לא טוב, תראה את המצב ביפן אין מספיק צעירים עובדים כדי לכלכל את הפנסיונרים שרבים מהם. זה או כלכלה שבורה או פיצוץ אוכלוסין ואסון אקולוגי.

פורסם

טוב רציתי לברר מה דעתה של מנכלית מטה ישראל בעניין.

מסתבר שהיא כל כך אוהבת את המוצר הנוכחי של החברה שהיא מנהלת, עד שהפוסט האחרון שלה הוא בן 3 חודשים. והקודם לו נכתב חודש לפני האחרון.

לא יודע אולי היא כבר מתנהלת בעולם הוירטואלי של מטה ומשם אולי אין גישה לכתיבת פוסטים בצורה הישנה והמשעממת..

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, Gavrik כתב:

זה או כלכלה שבורה או פיצוץ אוכלוסין ואסון אקולוגי.

למה או?

למה רק קטסטרופה?

אתה באמת מאמין שהחיים שלך הם עכשיו ברגע זה קטסטרופה?

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בדבר אחד הוא צודק וזה הדור שיגדל לתוך זה. כבר היום ילדי האייפאד מרותקים למסך והטלפון נהיה כבר חלק מהגוף דהפקטו

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)
לפני 23 שעות, vadim6385 כתב:

כבר קיים במשחקי רשת

כבר קיים.

קצת אירוני שאנחנו כותבים את זה בפלטפורמה שמשמשת בדיוק לזה - ניהול שיחה בעולם וירטואלי.

זה ממש לא אותו הדבר, זה מזכיר לי מה שאמרו על האינטרנט בהתחלה, מה צריך דואר אלקטרוני שצריך ידע, מכשיר יקר, בשביל לשלוח מכתב פשוט הכל איטי, מי היה מאמין שנגיע לסטרימינג.

בשונה מהפורום או משיחת וידאו תדמיין שאתה לא רק כותב לבן אדם אלא אתה יכול לראות אותו (את הדמות שלו), לטייל ביחד, לראות הופעות, לשחק(בהתחלה בטח זה יהיה פשוט), ללכת לחוגים/ הרצאות וגם סתם לבר וירטואלי. 

תראה איך כולם הפכו להיות מכורים לסמארטפון. תדמיין שאתה רואה עולם שלם שאתה יכול לשלוט בו (שלטים וציוד יעודיים כמו במשקפי מציאות מדומה). 

תדמיין שאתה יכול להעביר קורסים שלמים בזמן אמת כשאתה רואה תלת מימד כאילו אתה נמצא מול המרצה או מורה מכל מקום בעולם, זה לא אותה חוויה כמו לראות סרטון.

עריכה אחרונה על ידי nameuser
פורסם

השאלה היא אם אנשים מעוניינים בזה.
יש כאלו שירצו להגיע לאוניברסיטה כדי לראות הרצאה, ויש כשאלו שיעדיפו להכנס לסרטון ולראות אותה.

לרובנו אין שום עניין לשבת בבית עם משקפי מציאות מדומה או כל דבר אחר על העיניים כדי להרגיש נוכחים במקום אחר.

זה מרגיש כמו פלישה לפרטיות.

מישהו היה רוצה לשבת בבית ולהיות בסביבת עבודה שמדמה משרד?

נשמע דיסטופי להחריד.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, יוסי פרנקוס כתב:

לרובנו אין שום עניין לשבת בבית עם משקפי מציאות מדומה או כל דבר אחר על העיניים כדי להרגיש נוכחים במקום אחר.

זה דווקא יכול להיות ממש מגניב באירועי ספורט.

עריכה: הכוונה היא לראות משחק כדורגל (לדוגמא) עם משקפי VR, לא קשור למטאורס.

עריכה אחרונה על ידי Sparrow420
  • אהבתי 1
פורסם

לא יודע מה יהיה העתיד של המציאות הוירטואלית, אבל בינתיים המשקיעים לא מאמינים במטה והמניה שלה בצניחה חופשית.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...