Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 דקות, Potato כתב:

אתה לא חייב להשתמש ברשתות החברתיות,הפרטיות שלך נפגעת מבחירה אישית שלך.

אז אני אגיד ש"עובדה" שהיא לא גורמת לדיכאון.

על מה זה מבוסס?

כל המדיות החברתיות מבוססות על כך שלא תרצה להפסיק לצרוך אותם, כמו סמים, מכניסות אותך למצב תודעתי שחסר לך מידע או שפספסת מידע ואתה צריך להיות שם כדי לקבל אותו, שוב כמו סמים, האדם היחידי שמרוויח מהיותך משתמש פעיל ברשת חברתית מסוימת (לשם הדוגמא פייסבוק) הוא מארק והנהלת החברה. 

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

גם אני מרוויח,יש לי מה לעשות כשאני יושב על האסלה ובחצי שעה שאני במיטה לפני שאני נרדם.

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני שעה, Potato כתב:

ובחצי שעה שאני במיטה לפני שאני נרדם.

אוווו, למרות שאני גם חוטא בזה, זה לא טוב לך.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 21 דקות, David32 כתב:

אוווו, למרות שאני גם חוטא בזה, זה לא טוב לך.

אז לפני עשור וחצי במקום לשכב במיטה עם הטלפון הייתי על המחשב או רואה טלויזיה.

לא רואה הבדל כל כך.

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הנה, למי שלא ידע, מטא ימ"ש מפטרים שליש מהעובדים שלהם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איזה שליש? 13%, וזה כלום לעומת כמויות העובדים המטורפות שהם גייסו בשנתיים האחרונות.

מארק היה צריך לשאול מאילון את הכפפה של ת׳אנוס ולהעיף חצי מהעובדים במכה.

פורסם

"אני לוקח אחריות ואתם הולכים הביתה".

גם אם 13 זה עדיין אחוז יחסית נמוך, אם לא יעשו שינוי משמעותי ויפסיקו להתעסק בשטויות הפיטורים הבאים שלהם מעבר לפינה.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

"אני לוקח אחריות ואתם הולכים הביתה"

כן, האחריות שלו שווה כמו האחריות ממגרש מכוניות.

מה שכן, אני לא חושב שלאותם אנשים תהיה יותר מדי בעיה למצוא עבודה, עדיין כתוב להם "פייסבוק" בקורות חיים.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה כדור שלג.
פליטי מטא יקחו את המקומות של המפתחים הפחות חזקים, המפתחים הפחות חזקים יקחו את המקומות של בוגרי קורסים ובוגרי לימוד עצמי. 
גם מפליטי מטא לא בטוח שכולם ימצאו עבודה אחרי שמקומות אחרים גם יצמצמו.

פורסם

אני חושב שהיוטיובר MBK שצויין למעלה סיכם את זה מצויין. 

יש הרבה שיטות להתחבר לעולם הוירטואלי, אבל קסדה שעוקבת אחרי האישונים שלך מחברה שידועה בשערוריות אבטחה ופרטיות: זה מריח ריח ביצים. 

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

https://www.seattletimes.com/business/microsoft-job-cuts-hit-hololens-unit-after-setback-on-army-goggles/

בצעד דרמטי למדי, נראה שמייקרוסופט מרימה אמברקס על פרוייקט ה-Mixed Reality שלה, עם או בלי קשר לחוזה בטחוני שלא יצא לפועל. האם מדובר בסימן ראשון של חזרה לשפיות בתעשייה או סתם ארוע אקראי? מהיכרות אינטימית עם ה-HoloLens במסגרת העבודה, כולי תקווה שחברות נוספות בתחום הזה ישובו אל קרקע המציאות ויפסיקו לשרוף משאבים על פנטזיות ובגדי מלך חדשים.

פורסם
בתאריך 23.10.2022 בשעה 18:22, ch2856 כתב:

קח את הנושא של מציאות רבודה שהיא חלק בלתי נפרד מזה, רוצה להחליף מצת ברכב ולא יודע איך, תעמוד מול המנוע ותקבל הדרכה מדויקת על המנוע עצמו איך להחליף. 

יש חברה גרמנית (איך לא) שמייצרת כלים לתעשיית התעופה והחלל, שלקחה את הנושא והרימה את הכפפה- כבר יש מוצרים כאלו שעובדים בשיטה הזו. אתה לוקח ליד את מד המומנט, ורואה במציאות הרבודה מה פתוח, מה סגור וכדומה. אחד הדברים המגניבים. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...