Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נראה לי כמו דיון מעניין שאני לא זוכר אם היה לאחרונה,

יש למישהו ניסיון אפקטיבי ביצירה של אפיק הכנסה נוסף מעבר לעבודה הרגילה?

משהו עם השקעה של שעה+- במהלך השבוע ועוד כמה שעות בסופש? יש לי שעה וחצי של נסיעה לעבודה כל יום והייתי שמח לנצל את זה על משהו יעיל ולא סתם בזבוז זמן. או להגדיל הכנסות או ללמוד משהו חדש, אבל אחרי יום עבודה קשה עוד ללמוד

אני לא מדבר על שיווק שותפים (b-hip וכו') אלא על איזו נישה אמיתית שאתם מצליחים להרוויח ממנה כמה מאות/אלפי שקלים בחודש? דוגמאות שעלו בעבר:

1. מכונות חטיפים (היום כבר פחות הולך לפי מה שאני מבין, ונדליזם, עמלות גבוהות מצד המקומות שהמכונה מוצבת בהם, מעין קרטלים ששולטים בתחום)

2. כל מיני print on demand ב- etsy וכו' (מישהו עשה את זה?)

3. שירותי פרילאנס כמו fiverr או upwork (מרגיש כמו המשך של העבודה היומיומית)

4. דרופשיפינג - זה עדיין דבר? הסצנה הזו עוד קיימת?

5. affiliate marketing מאתרים כמו אמזון ו- KSP - נראה שבארץ התחום די רווי, יש המון קבוצות דילים וקופונים, וצריך להיות די אונליין כדי לזהות דילים טובים ולפרסם

יותר מעניין אותי לשמוע על אפיקים שמצריכים X זמן להקמה ואחר כך Y זמן לתחזוק, אבל רצים באופן די אוטונומי

פחות מעניין לשמוע על עבודות פרילאנס שבה ממירים זמן בכסף כמו בעבודה יומית רגילה. זה יכול להיות נחמד לתקופה אבל זה פשוט כמו לעבוד בעבודה נוספת

עריכה אחרונה על ידי Amired
פורסם

"הכנסה פסיבית" = 

לפני 5 דקות, Amired כתב:

זה פשוט כמו לעבוד בעבודה נוספת

שלא תחשוב שהכנסה פאסיבית זה שגר ושכח, גם כשמדובר בכל ההצעות שכתבת למעלה.

זו עבודה לכל דבר.

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
Just now, DareDevil כתב:

"הכנסה פסיבית" = 

שלא תחשוב שהכנסה פאסיבית זה שגר ושכח, גם כשמדובר בכל ההצעות שכתבת למעלה.

זו עבודה לכל דבר.

בגלל זה רשמתי "הכנסה פסיבית" במרכאות

אני מנסה לכוון לאזורים שבהם אתה לא ממיר באופן ישיר זמן בכסף כמו עבודה יומיומית רגילה, כמו עבודות פרילאנס למשל

פורסם

מניות דיבידנדד - https://www.hasolidit.com/איך-לייצר-הכנסה-פסיבית-ממניות-דיבידנד

אתה משקיע כמה דקות-שעות לברר מה המניות ששילמו דיבידנדד במשך הכי הרבה זמן, אחר כך כל שנה אתה יכול לדלל או לחזק החזקות מסוימות.

אין שום דבר שאני מכיר שאפילו מתקרב לזה מבחינת תשואה של זמן X כסף.

• אהבתי 1
פורסם

בהכללה גסה, התמורה הכי טובה לזמן שלך היא לשפר את העבודה העיקרית לכזאת שמכניסה יותר כסף עבור אותן שעות עבודה.

"חצי כוח" לא נותן כלום.

• אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 51 דקות, hans כתב:

בהכללה גסה, התמורה הכי טובה לזמן שלך היא לשפר את העבודה העיקרית לכזאת שמכניסה יותר כסף עבור אותן שעות עבודה.

"חצי כוח" לא נותן כלום.

זה לא משנה, גם אם השכר בעבודה ישלש את עצמו עדיין אשאר עם אותן שעה וחצי של נסיעה ברכבת ביום שארצה לעשות איתן משהו מועיל

פורסם
לפני 33 דקות, Amired כתב:

זה לא משנה, גם אם השכר בעבודה ישלש את עצמו עדיין אשאר עם אותן שעה וחצי של נסיעה ברכבת ביום שארצה לעשות איתן משהו מועיל

לישון !

• אהבתי 2

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 55 דקות, Amired כתב:

לקרוא ספרים טובים? לעבוד על תשבצי הגיון? ללמוד לשחק שחמט ברמה גבוהה? 

בגדול, לאמן את המוח לקראת הגיל השלישי - מוכח כעוזר מאוד לעתיד.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, Katom כתב:

מניות דיבידנדד - https://www.hasolidit.com/איך-לייצר-הכנסה-פסיבית-ממניות-דיבידנד

אתה משקיע כמה דקות-שעות לברר מה המניות ששילמו דיבידנדד במשך הכי הרבה זמן, אחר כך כל שנה אתה יכול לדלל או לחזק החזקות מסוימות.

מניות זו השקעה, לא עבודה ולא עסק.

הסולידית עם כל הכבוד לה, עוד לא חוותה שוק במיתון ארוך של כמה שנים, שאז הכנסה מדיבדנרים היא כבר לא כמו שהיה בעשור האחרון.

בכלל אם יש לך כסף אז אתה יכול לייצר הכנסה פסיבית, אם זה מריבית, או מתשואות של מניות או מהשכרה של נדלן וכו'.

אבל אם היה לו סכום כזה כנראה שלא היה שואל.

אישית אני לא מאמין שקיימת שיטה כזו להרוויח כסף בהשקעה של שעה וחצי ברכבת. ואם הייתי מכיר כזו שיטה, כנראה שלא הייתי מפרסם אותה פה בפורום ציבורי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

עוד אופציה שלא פירטת - נכס דיגיטלי.

זה יכול להיות חשבון אינסטגרם, ערוץ יוטוב, קבוצה בפייסבוק, בלוג, אתר או אפליקציה. 

אף אחד מאלה הוא לא שגר ושכח (וחלקם בשלב מסויים יכולים להפוך לעבודה של ממש), אבל זה כן יכול להביא לך הכנסה מסויימת מפרסומות, שיתופי פעולה וכו.

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

מניות זו השקעה, לא עבודה ולא עסק.

1.לא אמרתי שזה עבודה או עסק.

2.השואל לא שאל על עבודה או על עסק.

הוא שאל על:

לפני 7 שעות, Amired כתב:

אפיק הכנסה נוסף מעבר לעבודה הרגילה

והוסיף

לפני 7 שעות, Amired כתב:

יש לי שעה וחצי של נסיעה לעבודה כל יום והייתי שמח לנצל את זה על משהו יעיל ולא סתם בזבוז זמן. או להגדיל הכנסות או ללמוד משהו חדש

והוסיף שוב

לפני 7 שעות, Amired כתב:

יותר מעניין אותי לשמוע על אפיקים שמצריכים X זמן להקמה ואחר כך Y זמן לתחזוק, אבל רצים באופן די אוטונומי

פחות מעניין לשמוע על עבודות פרילאנס שבה ממירים זמן בכסף כמו בעבודה יומית רגילה.

ההצעה שלי validית לחלוטין. 

לפני שעה, פינדר כתב:

הסולידית עם כל הכבוד לה, עוד לא חוותה שוק במיתון ארוך של כמה שנים, שאז הכנסה מדיבדנרים היא כבר לא כמו שהיה בעשור האחרון.

ספק אם קראת את הפוסט (אמנם ארוך אבל מומלץ כי זו בגדול כל תורת ההשקעה במניות דיבידנדד), בכל מקרה, משקיעי דיבידנדים בוחרים בחברות שהיסטורית מחלקות ומגדילות את הדיבידנד שלהן, החברות האלה הוכיחו שגם בזמן משברים הן לא רק ממשיכות לחלק דיבידנד - הן אפילו מגדילות אותו.

מזמין אותך להסתכל בגרף חלוקת דיבידנד של פפסיקו לדוגמא, יש עוד הרבה חברות כאלה.

לכן, דווקא במשברים קבלת דיבדנדים יכולה להיות משמעותית כשאין מקור הכנסה אחר.

מעבר לזה,כנראה שגם האמא של הסולידית לא חוותה שוק במיתון ארוך של כמה שנים, (1950) מי יודע אם בכלל יהיה שוב, בינתיים נראה שלחכות למשבר עולה הרבה מאוד כסף אז ממליץ לחסוך.

לפני שעה, פינדר כתב:

בכלל אם יש לך כסף אז אתה יכול לייצר הכנסה פסיבית, אם זה מריבית, או מתשואות של מניות או מהשכרה של נדלן וכו'.

אבל אם היה לו סכום כזה כנראה שלא היה שואל.

חסם כניסה לשוק ההון היום הוא תאורטית 0 ש"ח ופרקטית פחות מ10K. 

נדלן לא בגלקסיה הזאת אז אני אתעלם מההשוואה.

אני מסכים שהרבה כסף = תשואת דיבידנד גבוהה כי אתה בעלים של יותר מהחברה, עם זאת השואל לא ציין כמה כסף יש לו או אין לו אז אני לא עושה הנחות אם יש לו או אין לו.

פורסם (נערך)

תודה לכל מי שהתייחס, מטרת השרשור קצת התפספסה

אני מרוויח די טוב ואני לא מחפש בהכרח להגדיל את ההכנסה החודשית שלי או מקום לשים בו את החסכונות שלי

את שוק ההון אני מכיר אבל הסיבה שהוא לא בפוקוס של השרשור היא שהוא "משעמם מדי". המטרה כאן היא לא לספור שקלים ואחוזים

המטרה היא להתנסות באפיק אחר שבלי הזמן הפנוי שנוצר לי כנראה לא הייתי מסתכל לעברו בכלל ואם על הדרך הרווחנו קצת כסף או התנסות בנכסים דיגיטליים / שיווק / פרסום / כל נישה אחרת אז מגניב

בכוונה פירטתי דוגמאות בהודעה הפותחת כדי לנסות להכווין את השיח וללמוד מהניסיון שהיה לאנשים כאן עם ליצר לעצמם משהו אחר

עריכה אחרונה על ידי Amired
פורסם

תנצל את הניסיון שלך ותפתח שירות ייעוץ בעברית בfiverr. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
בתאריך 21.1.2023 בשעה 12:52, Katom כתב:

ארשום לך דוגמא אחת כדי להמחיש לך כמה אתה טועה.

תבדוק מה צים עשתה בשנה האחרונה ואז תספר לפותש איזה כיף זה לקבל דיווידנט. אגב, כשמניה מחלקת דיווידנט היא פותחת את המסחר  בירידה 

באחוז הדיווידנט שהיא שילמה

אם אתה רוצה השקעה בבורסה, תקנה spy, תעודת סל מחקה snp.

לא יעוץ פיננסי בשום אופן. 

עכשיו לפותש, אין דבר כזה כסף חינם. בשביל כסף צריך לעבוד. גם השקעה בבורסה זה עבודה.

עריכה אחרונה על ידי ArikM

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

• תוכן חדש...