אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,367 נושאים בפורום הזה
-
מפסק לאטמור 1 2
מאת nitch- 5 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היוש יפות ונכונות שלי, הותקן אצלי (אנגליה) אטמור במקלחת בהספק 10.5KWh (45A), ולפי התקן וההוראות שלו יש מפסק ניתוק אבל הוא הותקן במקום מחורבן שלא נגיש למי שרוצה להתקלח. להשאיר אותו פועל כל הזמן ולנתק אם צריך מלוח הנתיכים לא אופציה כי זה גומר לו את התצוגה. יש לי כבר מקום בו אני רוצה לשים את המתג ועומד בחוק החשמל המקומי מבחינת מרחק מהאזורים הרטובים. השאלה היא אם למתוח לשם כבל 10 מ"מ, או שמספיק לשים קונטקטור ולחבר אליו כבל דק בהרבה. רב תודות
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- 5 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
כשפארמדיק מגיע לזירה שיש בה מישהו מוטל על הרצפה ומישהו אחר לידו, הוא לא אמור לשאול שאלות? האם הם ישר מעלים על אלונקה וישר לבית חולים? הם לא אמורים לשאול את מי שליד מה קרה ומה עשו עד שהם הגיעו?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
עובש במקלחת
מאת om2- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מקלחת ביתית, החלון בה לא מספיק גדול כנראה שמגיע החורף יש כמין נקודות עובש שחורות. כנראה בגלל שבחורף מתקלחים עם מים חמים יותר ויש יותר התעבות מים על הקירות. בדרך כלל מנקה את זה עם אקונומיקה פעם-פעמיים במהלך כל חורף. לא נורא. יש לי חומר מסיר עובש של מזגנים "מלרוד" או משהו כזה. זה יהיה יותר אפקטיבי?
הודעה אחרונה מאת Moshe c, -
שלום, מי יכול להמליץ על יעד + מלון הכל כלול עם ילדים בני 9+16 התקציב עד 15,000 סה"כ. תורכיה לא בא בחשבון. חשוב שיהיה מלון עם פעילות ( בריכות, מגלשות) לילדים. עדיפות להכל כלול. אשמח להמלצות מנסיון אישי
שואב אבק רובוטי
מאת yorng- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן, יש לנו שואב אבק רובוטי מסוג Deebot Ozmo 610 של Ecovacs, נקנה במרץ 2020 בעלות של בערך 2000 ש"ח. בזמן האחרון הסוללה נחלשה בצורה משמעותית, מנקה כ15 דקות וחוזר חזרה לעמדת טעינה. עכשיו, אנחנו מתלבטים אם לקנות סוללה חדשה מאמזון (שעולה בערך 40 דולר) ולהחליף בישנה, או לקנות מכשיר חדש לגמרי. האם יש שואב ברמה של Ozmo 610 בתקציב של כמה מאות שקלים? או שיהיה יותר חכם פשוט לקנות סוללה חדשה ולהישאר עם השואב הקיים? תודה.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
במסגרת חוזה עבודה במקום עבודה חדש (אחד הגדולים במשק) קיבלתי בין כל הניירת לחתום על כל מיני דברים שאני לא בטוח לגביהם. יש שני דפים עם משהו שנקרא המחאה בלתי חוזרת שזה טופס שאומר למקום העבודה יש זכות לנכות כספים שמגיעים לו ממני ושהוא מקבל עדיפות על פני כולם, כולל יורשים שלי וכספי פנסיה. האם זה תקין ומקובל?
הודעה אחרונה מאת adi89, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 916 צפיות
מאחר ואני לא יכול לבדוק את העניין בעצמי אולי פה ידעו להגיד בעניין שמסקרן אותי. נגיד ויש לי קרן פנסיה לא פעילה ואני בעתיד הקרוב מתחיל עבודה חדשה ואני מעוניין שמקום העבודה יתחיל להפקיד ישר על החודש הראשון. האם זה אפשרי לבצע הפקדה עצמאית אחורנית חד פעמית ובעצם לשנות את הסטטוס של הקרן מקרן לא פעילה לקרן פעילה? תודות מראש
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן מחפש המלצה על מקום שידפיס כרטיסי ביקור, יחסית בזול, כמות קטנה. מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת anonport, -
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני רוצה לבנות מתקן הגבהה לקערת האוכל של חתול. אני יכול לבנות מעץ, אבל אני לא רוצה לקחת צ'אנס עם העצים הממוחזרים שאני עובד איתם מבחינת רעלים שהיו בעץ בשלב כלשהו של חייהם. אני יכול לבנות מפלדה, אבל אני לא יודע איזו היא הנכונה (מנחש שנירוסטה 304 או 316). אין לי אפשרות לרתך, כך שאני צריך לבצע בשיטת כיפוף ולהשתמש בברגים (יש לי ברגים מנירוסטה, מפרוייקט אחר, איך אני יכול לדעת אם הם יהיו בסדר?). אני יכול לעשות שילוב של השניים, אבל זה עשוי לעשות לי בעיות ברחיצת המתקן (סיבית עם פורמייקה מעל, ולעטוף את העסק עם הפלדה- יעבוד, אבל הסיבית עשוייה להתנפח בקלות בשטיפה). תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
- 7 עוקבים
- 25 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
היי התקנתי שבוע שעבר, אני צריך וויפי בדירה לשלושה מכשירים בו זמנית. הנציג של פרטנר המליץ לי לרכוש בעצמי, ולא לשכור מהם. רכשתי ב- ksp את הראוטר הזה, אמרו לי בחנות שזה יתאים. אחרי ההתקנה המתקין בדק וראה שהראוטר מוציא רק 90-100 מגה. אני רוצה לחזור לחנות ולהחליף איזה ראוטר אני אמור לרכוש? לא רוצה לחזור לשם שוב לפני שאני יודע מה אני צריך. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קיבלתי דיווחים מחברת הביטוח בדוא"ל ובנוסף הייתה ההצעה הנ"ל שאני לא בטוח שהבנתי את תוכנה: " לאזרחים הוותיקים , עם כניסתו של חוק נסיעה בחינם בתחבורה הציבורית , על כל אחת ואחד להטביע את כרטיס הרב קו כדי למנוע, אי הוכחה שהיינו ברכב, במקרה של תאונה. אנא שימו לב להצעתנו !"
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
-
- אחראי פורום
- 24 עוקבים
- 94 תגובות
- 16.1 אלף צפיות
לקראת מעבר שוקל לא להתחבר בכלל לגז אבל לא יודע אם זו ההחלטה הנכונה ואם כן אז מה במקום? אין לי ניסיון עם חשמליות מעל סוג שהוא ואמח לשמוע וללמוד מחוכמת ההמונים. מבשלים, מטגנים וגם עןבדים עם ווק של פעם.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
החלפת מטבח 1 2 3 4 6
מאת Night Driver- 17 עוקבים
- 85 תגובות
- 15.2 אלף צפיות
אחרי שהתייעצתי על כיריים אז צריך גם משהו להתקין אותם בתוכו. הכיוון הוא חברת מטבחים ולא נגר (לא מתווכח עם האישה) וכאן אתם נכנסים לתמונה. מי מומלץ, מי לא מומלץ, ממה צריך להיזהר, איזה חומרים עדיפים ובכלל כל טיפ בנושא יתקבל בברכה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 8 עוקבים
- 22 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
היי, מתלבט - היום הולדת 6 של הילדה מתקרב ואחריו גם הבן 9. הם התנסו קצת בNINTENO SWITCH וממש התלהבו. אחותם הקטנה בקצת בת 4 גם תרצה לנסות לפעמים... זה אמור להתחבר לטלויזיה 55 אינץ FHD סמסונג סדרה 6400 שהיתה מעולה בשנת 2014. כרגע אין תכנון מיידי לשדרג טלויזיה ל4K. הנטפליקס שלה עוד עובד. תוהה אם זה יכול להתחבר למסך 24 אינץ של בחדר עבודה שיש לו איזה שלושה חיבורים (DVI DP HDMI) הבעיה מן הסתם תהיה הסאונד כי זה מסך מחשב ולא טלויזיה. אני מתלבט בין נינטנדו סוויץ לבין גרסא זולה של קונסולה כלשהיא. יש את הOLED ואת הגירסא הישנה V2. הOLED כנראה שאין לו תחרות אם מדובר במשחק קונסולה נייד. מבין שמשלמים פה לא מעט כסף על מסך ובטריה וכו וכו. א…
הודעה אחרונה מאת KipodYam, -
אתר דואר ישראל 1 2
מאת eladts-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אני מקבל הודעת שגיאה כשאני מנסה להכנס לאתר דואר ישראל כדי לעקוב אחר חבילה שנשלחה אלי. האם האתר נפל או שמא הוחלט לחסום משתמשים מחו"ל?
הודעה אחרונה מאת פינדר, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני בשלבים של בחירת מזגן מיני מרכזי לסלון והמטבח. הגודל ברוטו של השטח הוא כ60 מ״ר ותקרה בגובה של 3 מטר עם חלל עובר (מדרגות לקומה שנייה). מפנה של הבית צפון מזרח והוא לא הולך לקבל יותר מידי שמש מצהריי היום. מקיר לקיר יש 8 מטר, כך שהמזגן יצטרך להתמודד עם המרחק הזה. מבחינת כ״ס אני די סגור על מזגן 5 כ״ס. מבחינת הדגם חשבתי על הTADIRAN WAVE 50 כי אז אצטרך לעשות הנמכה קטנה יותר. קצת קראתי על המזגן ונראה שהcfm שלו יחסית נמוך 1200. אם להשוות לTADIRAN WIND 50 הcfm שלו באזור ה1600. מה דעתכם על הwave 50? האם הוא יספיק לקרר חלל של 60 מ״ר? והאם יש לכם המלצה למזגן מיני מרכזי on.off אמין אחר? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
חשמל חינם בדרך ? 1 2
מאת stum- 10 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
הישג מדעי אדיר לאמריקאים מהשעות האחרונות. השקעת X אנרגיה וקבלה של 2X אנרגיה כתוצאה מהיתוך גרעיני (מה שקורה בשמש וגורם לה להמשיך להאיר) דה פקטו - חשמל חינם ברמת ה POC. https://edition.cnn.com/us/live-news/nuclear-fusion-reaction-us-announcement-12-13-22/index.html משמעויות. דעות. איזה צבע יהיו הכובעים שטויוטה הולכת לאכול עם ההתעקשות על רכבי HYDROGEN שלה
סתם טיילתי לי מחוץ לבית. מצאתי כמה פטריות. הציד לקט שבי פתאום התעורר וחשב לעצמו "נראית אחלה של פטריה", אבל כידוע לא את כולן מותר לאכול. איך יודעים את מי מותר לאכול ואת מי לא?
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
הי כולם, היום אני מעלה ברשותכם שאלה\תהיה מורכבת מעט. הבן שלי, בן 9, ילד טוב בכל מובן; חכם, נבון, מנומס, אוהב לקרוא ספרים, אחראי וכו'. עוד תכונות רלוונטיות - קשה לו מאוד עם אי-צדק, קשה לו להתמודד עם מצבים בהם הוא עצבני ויכול להעליב ילדים, יש לו לדעתי קצת רגישות יתר לאודיו\צלילים (לאו דווקא רגישות פיזית אלא משהו מנטלי או שמה מרוקאי ) מתעצבן כששומע שירים שלא אוהב, אבל מתעצבן בצורה לא פרופורציונלית. בשנה האחרונה הפך להיות מעט עצלן, ותרן מראש, לא רוצה לצאת מאיזור נוחות, כל הצעה לעשות משהו\לטייל לאנשהו\לשחק במשהו נענית מיד כמעט בלי מחשבה אפילו ב-לא רוצה\לא אוהב\שונא\לא מעניין אותי וכדומה. אני תמיד מלמד אותו שכדי להצליח במשהו צריך לנסות ולטעות בדרך. …
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 14.3 אלף צפיות
אני מאוד דינוזאור בכול הנוגע לסטרימרים. מה האופציות שלי אם אני רוצה שהטלוויזיה תראה מה שהאייפד/אייפון שלי מראה בצורה מלאה לגמרי? הבנתי שיש את אפל TV, אבל זה 600 שקל. יש אופציות זולות יותר? השימוש הוא בעיקר לראות סרטים/ סדרות מהדפדפן.
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
חשקה נפשי במקלדת Lenovo Legion K500. פה בארה"ב מאוד קשה להשיג מקלדות עם עברית מקורית, אז מצאתי באתר eBay מוכר מישראל שמוכר את הגרסה העברית (GY40T81770). יש לי כמה שאלות שהמוכר לא ממש ידע לענות עליהן וגם לא מצאתי להן תשובה ברשת. אם יש למישהו מכם את המקלדת הזו אודה לתשובות ו/או צילום של המקלדת, שגם לא קיים בגרסה העברית. 1. האם האותיות העבריות גם מוארות? 2. האם המקש Enter (באזור של האותיות) רחב (כמו בתמונה) או גבוה?
הודעה אחרונה מאת eladts, -
השכרת רכב במינכן ל-8 ימים - אשמח לטיפים, חברות מומלצות, ביטוחים + הסבר לפער מחירים כל כך גדול בין חברות
מאת feel- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
כמו כן - מישהו מכיר okrentalcar ?
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, אני לא ממש יודע מי איש המקצוע שאפשר לפנות אליו בנושא הזה (עורך דין?), אז אם מישהו יוכל גם לציין זאת אשמח. בכל אופן אמא שלי אלמנה כבר 20 שנה ובת 67, היום גיליתי מהסתכלות בדוח רבעוני שהיא משלמת ביטוח שאירים, פשוט מגוחך, שבוע הבא אנחנו מתכוונים להתקשר ולבקש שיבטלו אותו ושיחזירו לנו את הכסף ברטרואקטיב. מדוע חברת הפנסיה לא ביטלה את הביטוח הזה לאמא שלי? אין איזה חוק שמוודא הסדרה? אין שום טעם שהיא תשלם את הביטוח הזה, זה לא שיש לה בעל, או שהיא מתכוונת להתחתן מתישהו שוב... מרתיח ומצער שמנצלים את התמימות וחוסר הידע שלה ושל אנשים אחרים כדי לגנוב ולגזול כסף, מחישוב שעשיתי, במהלך 20 השנים שחלפו, גזלו ממנה יותר מ-5000 ש''ח על הביטוח המזורגג הזה, איך אני יכול ל…
הודעה אחרונה מאת שליקו99, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מצורף צילום התוכנית. במרפסת רואים שלושה מלבנים מסורטטים עם הכיתוב... קווים עליונים קורות. יש לי תוכניות גם של שאר הדירות, רק בעוד שתי דירות (מתוך עשרות דירות) מופיע שרטוט כנ"ל של קורות. אז מה הכוונה בנתון הנ"ל? ולמה לא רואים את זה בכל הדירות?
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
נתקלתי בעמוד פייסושי של חבוב שמעלה סרטונים ממוקד הצפה ספציפי בבריטניה בהם נצפים נהגים ליטראלי מטביעים את רכביהם בנסיון לחצות את המקטע והתוצאות העגומות כמובן שלא מאחרות להגיע. לפני החורף האמיתי שלבינתיים לא ממש שש לבקר אותנו, אני מוצא את הסרטונים האלו ממכרים למדי וחבל שאני אהיה המכור היחידי. https://www.facebook.com/profile.php?id=100087511416086&mibextid=ZbWKwL
הודעה אחרונה מאת garicho, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 763 צפיות
בוקר טוב. האם מישהוא בפורום הנפלא הזה עוסק בתחום ויכול להביא הצעת מחיר? לחילופין האם יש המלצה לחברה העוסקת בתחום? הבניין בראשון לציון תודה.
הודעה אחרונה מאת michaelbe6, -
- 8 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
יש לי מידרסים עבים ורגל רחבה. כל נעל ספורט שקונה ( גם במידה יותר גבוהה מהרגיל)לא מתאימה כי מרגיש שהעקב כמעט יוצא מהנעל. האם יש המלצה לנעל ספורט שמתאימה למידרסים?
הודעה אחרונה מאת שלומיש, -
- 6 עוקבים
- 19 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
משתעשע ברעיון מה שנקרא... התחלתי קצת לבדוק. אבל אני לא ממש מבין מה חשוב לי בבחירת הכיריים. לדוגמא: כיריים בוש. 4 "להבות". באותה חנות. דגם א: 1390 שקל. https://www.digital-electric.co.il/items/5393085 דגם ב: 2400 שקל. https://www.digital-electric.co.il/items/3392374 למה הפער? והאם יש סיבה שחשובה לי כלקוח להעדיף דגם מסויים? רב תודות
הודעה אחרונה מאת yaniv572, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני צריך מנעול הכי פשוט (לא מיועד לפורצים וגנבים) ומנעולי אופניים יתאימו בול (לא מיועד לאופניים). המנעול שצירפתי סבבה מבחינתי אבל השאלה אם אפשר לשכפל מפתחות. צריך עוד אחד ומצאתי באינטרנט רק 3 או 2. דחוף לי למחר ואקנה מאייס. ועוד משהו קטן וחשוב - יש מנעולים שננעלים בלי מפתח ורק בפתיחה צריך?
הודעה אחרונה מאת anonport, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 867 צפיות
כבר שנה שלא היה כאן שרשור על הנושא, אולי דברים השתנו? אני מקבל VRF של אלקטרה מהקבלן. הדירה גדולה מאוד. חושב על שדרוג בשביל לייצר לעצמי שקט. לפי איש המיזוג, השדרוגים הם לפי הסדר הבא: 1 .שדרוג ל LG או סמסונג יעלה כמה אלפי שקלים 2. שדרוג לטושיבה - 12,000 ש"ח. 3. שדרוג למיצובישי של טורנדו - מעט יותר מטושיבה 4. שדרוג למיצובישי (הוא לא הציע, אני מכיר ויודע שזה יקר יותר) מה מהרשימה מייצר לי שקט בלי לבזבז כסף מיותר? תודה
הודעה אחרונה מאת GTאי,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,734 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- א.ד.מ.
- bv12
- orsh99
- פינדר
- ארמגדון
- flytomars
- shlomiko
- Liquidator
- Alberrto
- eyalgr
- EliC25
- netanel1014