Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מתעלק.

כיום, יש לי כיריים עם 4 להבות.

האם כיריים אינדוקציה נותנות מענה דומה? לא מובן לי הנושא של "אזורי חימום מאוחדים". האם כאשר אזור החימום גדול מקוטר הסיר, לא מתבצע חימום? ומה לגבי סיר שגדול מאזור החימום?

תהיה לי תשתית של חשמל תלת-פאזי. האם זה יתרון מבחינת סוג הכירים לבחירה?

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם
לפני 10 דקות, pasat04 כתב:

מתעלק.

כיום, יש לי כיריים עם 4 להבות.

האם כיריים אינדוקציה נותנות מענה דומה? לא מובן לי הנושא של "אזורי חימום מאוחדים". האם כאשר אזור החימום גדול מקוטר הסיר, לא מתבצע חימום? ומה לגבי סיר שגדול מאזור החימום?

תהיה לי תשתית של חשמל תלת-פאזי. האם זה יתרון מבחינת סוג הכירים לבחירה?

אפשר להפעיל יותר מלהבה אחת בו זמנית, אם לזה הכוונה שלך.

אזור חימום מאוד מאפשר לך לשים סיר בגודל של שתי הלהבות. זה נראה קצת שונה בסוגים שונים של כריים. לי זה הרגיש לא פרקטי כי בדגמים שראיתי והיו רלוונטים מלה שרציתי להוציא זה התאים רק לכלים מלבניים ולא לסירים עגולים רגילים.

יש מגבלה על גודל סיר מינימלי לפי הקוטר של הלהבה. כתוב בחוברת ההפעלה של כל דגם מה הגודל. אבל עקרונית בגלל זה כדאי להסתכל מה הקוטר של כל להבה בדגם שתרצה לקנות ולבדוק מה הסירים הרלוונטיים שאפשר לקנות. רק לדוגמא, אני בדיוק ברגע זה מבשל עם סיר שהקוטר שלו קטן בערך בסנטימטר מקוטר הלהבה, ואין שום בעיה

לא חושב שיש מגבלה לצד השני, פשוט החימום לא יהיה אחיד. לא בטוח שזה שונה עקרונית מגז.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

תודה על המענה המפורט והמהיר.

האם זה שיהיה לי תלת-פאזי זה יתרון? הבנתי שזה מאפשר חימום על עוצמה גבוהה בכמה משטחי חימום במקביל.

• רעיון טוב! 1

פורסם

אני לא בטוח אם בלי תלת פאזי אפשרי להפעיל כמה משטחים במקביל, אבל האמת שאני לא בטוח (לנו יש אבל אנחנו בדרך כלל משתמשים רק באזור בישול אחד גם ככה)

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 52 דקות, pasat04 כתב:

תודה על המענה המפורט והמהיר.

האם זה שיהיה לי תלת-פאזי זה יתרון? הבנתי שזה מאפשר חימום על עוצמה גבוהה בכמה משטחי חימום במקביל.

בהחלט יתרון.

לדוגמה, בכיריים שלנו (חד פאזי, שלדעתי גם קצת נפגמו), אני לא יכול להפעיל 2 אזורי בישול על מקסימום. פשוט לא ניתן לספק את זה מבחינת החשמל.

רציתי להכין מג'דרה ופרגית במחבת. היה צריך להכין אורז בנפרד, עדשים בנפרד ואת הפרגיות בנפרד. במקום 20 דק זה לקח כמעט 40.

תלת פאזי נותן עוצמה גבוהה יותר, כלומר ניתן בו זמנית לבשל ביותר מוקדי בישול בחום גבוהה יותר.

לבי גודל איזור הבישול, זה יורש בעיקר בטיגון(לוודא דווקא עמוק) על מחבת ופחות בסיר. רואים שהחלקים שמחוץ לאזור הבישול מתבשלים הרבה יותר לאט. עם הזמן מפתחים שיטות (לדוגמה לעשות רוטציה של שניצלים, להעביר מהאמצע, שמתבשל טוב, לצד).

היינו עם אינדוקציה על השיש. כשעברנו דירה החלטנו לחזור לגז. בערך אחרי הבישול הראשון התחרטנו) ועכשיו שעברנו שוב חזרנו לאינדוקציה.

3 יתרונות משמעותיים מבחינתי:

1. חימום מהיר יותר

2. בטיחותי יותר מגז

3. מתנקה בקלות

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...