Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מטבח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהתייעצתי על כיריים אז צריך גם משהו להתקין אותם בתוכו.

הכיוון הוא חברת מטבחים ולא נגר (לא מתווכח עם האישה) וכאן אתם נכנסים לתמונה.

מי מומלץ, מי לא מומלץ, ממה צריך להיזהר, איזה חומרים עדיפים ובכלל כל טיפ בנושא יתקבל בברכה.

תודה מראש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במה שקשור לדברים מחוברים לבית הנטייה היא לאיכות אבל כמובן ברמה סבירה.

בינתיים ישבנו רק עם סמל שנתנו הצעה של 58 לפני שיש ולא נבהלנו מהמחיר.

פורסם

סבב בכל הלברות באיזור, התרשמות מהמוצרים ואיסוף רעיונות

בסיום כל ישיבה לשבת הפינה, לשרבט סקיצה ולסעם את הרעיונות.

ואחרי שאתם מסיימים שבו עם המעצבת/אדריכלית וצרו עיצוב מסכם שיהיה הבסיס לעיצוב הסופי בחברה או בנגריה הנבחרת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עשינו בדה קוצ'ינה (יושבים בדרום ראשון), מאוד מרוצים גם מהחומרים והנגרות וגם מההרכבה, והמחיר היה תחרותי. הנגר שעשה לנו כמה ארונות בבית, חבר טוב של חמי, היה אצלנו כשהם הביאו את המטבח ואמר שהנגרות מאוד איכותית ושלא חסכו בחומרים. מה שכן, אלא אם אתם יודעים מה אתם רוצים ואין הרבה משחק בחלל המטבח, קחו מעצבת משלכם ואל תשתמשו במעצבות של חברות הייצור, לא חשבתי שיש לזה משמעות גדולה אבל מסתבר שכן ושיכול להיות הבדל משמעותי בתוצאה הסופית, גם זה שהמעצבת שלכם תבוא לפגישת ההורדה לייצור מועיל מאוד. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

המעצבים של חברות המטבחים באים מבחינתי בעיקר לתת כיוונים שאולי לא חשבנו עליהם. רני לא מתבייש להזיז דברים ולשנות כדי שיתאים לצרכים ואז להשאיר להם את הנושא העיצובי.

פורסם (נערך)

58 בסמל, זה ממש זול. מטבח קטן?

בכל מקרה השנקל שלי -

1. קח מעצבת שלך, בד”כ מקצועיות יותר מאלו שיושבות בחנות, ולא פחות חשוב רואות מול העיניים את האינטרס שלך ולא את זה של העסק.

2. מהניסיון שלי, (לפני 6 שנים אז אולי לא כ”כ מעודכן) להוריד בעזרת מו”מ

20-30% מהמחיר הראשוני, זה מאוד מקובל.

עריכה אחרונה על ידי - XM -

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

לפני כ-10 שנים עמדנו לפני שיפוץ דירה - מבחינת המטבח התהליך היה כפי שתיארתי אתמול, כאשר את העיצוב הסופי עשתה האדריכלית שעיצבה את כל הדירה. מבחינת נגריה - מצאנו נגריה פרטית גדולה שעשתה עבודה מצויינת עם שימוש בפרזול איכותי מאוד, וחסכה לי עשרות אלפי ש"ח (ואותה נגריה בנתה לנו עוד כמה ארונות ומזנונים קבועים). 

מבחינת הציוד במטבח - הערה אחת קטנה - בחלק התחתון, למעשה חוץ מהאחרון שמתחת לכיור, הכל אצלנו מגירות, כולל מגירות גבוהות לסירים. זה מחייב שימוש בפרזול איכותי ויקר שיעמוד במשקל, זה טיפה בזבזני מבחינת מקום, אבל הארגונומיה שווה את המחיר.

ד"א - האם אתה משתמש בתנור אפיה עם ניקוי פירוליטי? אם כן, בדוק האם יש לך צורך ב"ארובה" מאחוריו על מנת לפנות את האוויר החם בעת הפעולה הזו, זה מצריך התאמת מבנה הארון בו הוא נתון.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה שהכל יהיה נשלף זה ברור. גם במטבח בדירה הנוכחית (של רגבה שאנחנו מאוד מרוצים ממנו אבל נעשה לפני 14 שנים. לא יודע מה קורה שם היום) הכל מגירות.

לא משתמש בתנור פירוליטי אבל לא מתכוון לוותר על הארובה לפינוי חום ואדים.

פורסם

לפני כ-10 שנים קניתי באיקאה והייתי מאוד מרוצה. אבל בשנים האחרונות המחירים שם עלו בצורה לא פרופורציונאלית לכלום, אז אני כבר לא בטוח שזה כדאי.

אני אישית פחות אוהב את החברות הגדולות כמו סמל. אני תמיד מרגיש שם שאתה מקבל מעט מאוד עבור הרבה מאוד כסף.

על דה קוצינה שהומלץ פה יש המון המלצות.

בנוסף המליצו לי מספר אנשים על חנות בשם ALL IN HOME בכניסה לכפר קאסם שמייצרת מטבחים. אם זה רלוונטי צריך להתקשר לקבוע פגישה עם המעצבות שלהן. 

אם אתה מחפש את ה-TOP יש חנות מטבחים שהיא היבואן של מותג מטבחים גרמני שולר. https://www.schuller.co.il/

זה לא זול. אבל ראיתי כמה מטבחים שלהם. זה נראה טוב.

פורסם

סמל טובים מאוד. יצא לי במקרה לעקוב אחרי הזמנה והתקנה של מטבח שלהם אצל מכר בשנה החולפת. מדדו, התקינו, חזרו פה ושם להתאמות, הכול פיקס.

הסגנון טיפוסי להיום - מגירות עמוקות. נוח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 9 שעות, Night Driver כתב:

המעצבים של חברות המטבחים באים מבחינתי בעיקר לתת כיוונים שאולי לא חשבנו עליהם. רני לא מתבייש להזיז דברים ולשנות כדי שיתאים לצרכים ואז להשאיר להם את הנושא העיצובי.

מהניסיון שלי (מטבח אחד...), המעצבים בחברת מטבחים הולכים לכיוון מאוד סטנדרטי, המעצבת הפרטית שלנו נתנה רעיונות מעולים גם מבחינת פרקטיות וגם מבחינת עיצוב וחיבור לשאר הבית. גם בפגישת ההורדה לייצור, שלפני זה אמרתי לעצמי שזה פשוט לאשר שהתיכנון תואם את מה שכבר נמצא במחשב, מתגלים המון ניואנסים קטנים ובלי המעצבת הם היו הולכים לכיוון של מה שנוח לחברת המטבחים ולא מה שאידיאלי עבורנו.

פורסם

רציתי להבהיר - בהתיחסות ל"ארובה" בעניין תנור פירוליטי הכוונה אינה לקולט אדים אלא למרווח בין בארונות שמעל התנור לבין הקיר, כך שאוויר חם יוכל להתפנות מצידו האחורי. באפיה רגילה פינוי החום מהחריצים סביב הדלת מספק, אבל בניקוי פירוליטי, בו התנור ננעל לשעתיים על חום מכסימלי, לא.

פורסם

יודע. אני לא מוותר על זה כי מעליו יושב המיקרו שפולט אדים שלא מתפנים אם הקלפה סגורה (סריטה של אשתי).

פורסם
לפני שעתיים, Nakamichi כתב:

לפני כ-10 שנים קניתי באיקאה והייתי מאוד מרוצה. אבל בשנים האחרונות המחירים שם עלו בצורה לא פרופורציונאלית לכלום, אז אני כבר לא בטוח שזה כדא

עשיתי שם סיבוב השבוע. חטפתי הלם מהמחירים. עליה של 20-30% מלפני שנה בחלק מהמוצרים.

חוץ מתאורה, כוורות וכל מני דברים קטנים לבית אין מה לקנות שם.

המחירים איבדו פרופורציה בכל הקטגוריות.

• רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...