Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מטבח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חנות במרכז תהיה רלוונטית?

אם כן אז אלרוס מטבחים ליד איקאה בנתניה.

אם לא, אז שווה לחפש מקומות שמוכרים את המטבחים שהם מייבאים מאיטליה של חברת https://www.stosacucine.com/en/

אולי יש עוד משווקים בסביבתך.

הכל נחתך בלייזר ואין פאקים קטנים שיש אצל נגרים וחברות שלא עושות את זה.

האיכות (בדיעבד של עשור בערך) נשמרת. הצבע נשמר כמו חדש ולא מאבד גוון. כלום לא מתפרק, נסדק והעץ באמת כמו חדש. לשים לב לאיכות ההרכבה, כי כשמשהו קטן כן נדפק זה בגלל החיבורים ולא בעץ עצמו. התיקון קל באופן עצמאי, לפחות ממה שהיה לנו. כל מכשירי החשמל עוד עובדים. היחיד שעשה באמצע בעיה היה המדיח של בוש ותוקן בכמה מאות שקלים. 

בזמנו, לפני עשור, מטבח + מכשירי חשמל (כולל קולט, מקרר, מדיח ותנור בילד אין של בוש)  עלו 70K (אני חושב שכולל שיש). מניח בלי שום הוכחה שהיום זה יהיה כפול 1.5 לפחות. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי המיקרו - היה לי פעם בתוך תא ייעודי בארון. תוך שבוע עף לשיש, כי זה היה מאוד לו נוח.

@ניקו פ.ברגע שכתבת שיש נוצאת את העוקץ מעניין המחיר. התמחור של השיש צריך להיות נפרד, כי זה תחום הזוי לגמרי, וכל פלטה מחושבת בנפרד. חומרים כמו אבן קיסר הם סיפור שונה, שם יש יותר אחידות בחומר, ובהתאם לכך מתמחור.

טם ש

זכרוני אינו מטעני הנגרות במטבח שלי עלתה כ-40 אש"ח (אבל זה כלל עוד עבודות, אז נטו זה פחות), השיש כ-25 אש"ח (והתמורה היתה גרועה), מכשירי החשמל עברו מהדירה הקודמת והוחלפו בהמשך על פני מספר שנים לפי הצורך.

הנגריה בקרית ביאליק  כך שאינה רלוונטית לפות"ש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תשמע, נסיעה  של שעתיים פעמיים שלוש כשמדובר על פרוייקט כזה זה ממש לא דיל ברייקר (על עסקה דומה בסכום בעבודה נסעתי 3 פעמים לאושרת). גם מבחינתם בעסקאות בכאלה סכומים הפרש ההובלה די זניחה.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

נכון השיש היה בנפרד, אבל אני פשוט לא זוכר אם זה היה כולל או לא,  דרכם או לא. אין לי זיכרון.

אבל, אם זה באמת רלוונטי יכול לבדוק אצל ההורים, אמא שלי שומרת קבלות וזה. מה שכן, יש במטבח הרבה שיש. גם "ר" של המטבח וגם אי קטן (מטר וחצי על חצי מטר) המחובר לקיר גבס. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 42 דקות, Night Driver כתב:

על עסקה דומה בסכום בעבודה נסעתי 3 פעמים לאושרת

ושחררו לך התימנים?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

מכיוון שכבר החלפתי כמה פעמים מטבחים בבית ודירות ההורים והילדים, גיבשתי חוות דעת (משוחדת) לגבי ההעדפות. 

אצל הילדים עבדנו עם סמל. האיכות טובה, הגמישות פחות, העיצוב "סטנדרטי" המחיר סביר, בטווח שנכתב 58K. אצלי לאורך השנים אחרי "רגבה"  עברתי לעבוד עם מעצבת ונגר בשם ארז אילוז.

הפרזול כולו blum, כאשר גם המעצבת וגם הנגר יושבים איתך אצל בלורן בשלבי התכנון. המחיר היה בדיוק באותם סדרי גודל , המטמח האחרון שעשיתי אצלו ב 2014 עלה 32K + שיש וקירוי זכוכית (של בלורן) סך הכל סיימנו ב 52K כולל הכל מטבח ר + ארון כלים (120X40X75) נפרד שמוצב ליד שולחן פינת האוכל. (ר = 03.5 + 2.60) 

ממליץ לגשת להדרכה החינמית שלהם https://www.bluran.co.il/הדרכה-לתכנון-המטבח

שווה את הזמן והטירחה להגיע. 

דוגמאות למטבחים - https://ereziluz.co.il/פרוייקטים/

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 7 שעות, Night Driver כתב:

יודע. אני לא מוותר על זה כי מעליו יושב המיקרו שפולט אדים שלא מתפנים אם הקלפה סגורה (סריטה של אשתי).

למה לא מיקרו בילט אין? יש לנו את זה עכשיו. עובד מעולה.

פורסם

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

היא לא מוותרת על השארפ המשולב.

אני אחפור קצת למצוא אחד מתאים ואז תתחיל העבודה הדיפלומטית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

משולב גריל או משולב תנור אדים (לקחתי את זה רחוק) 

למשל כזה של ברוויל https://www.olsale.co.il/ItemDetails.aspx?auction_id=23027781

או שתראה לה את זה -

עריכה אחרונה על ידי zaf

פורסם

תחשוב על זה, ותראה שזה לא יקר יותר. קלפה + מנגנון הרמה מאסיבי לדלת מצד אחד, ומצד שני סך הכל חור בארון. זה גם נראה הרבה יותר מרשים במטבח…

• תוכן חדש...