Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מטבח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יופי. עכשיו סיבכת אותי עם הסירטון.

ברור שאני צריך כזה למרות שאני יודע שאשתי לא תלמד להפעיל אותו ב 5 השנים הקרובות.

הולך לפתוח שרשור ייעוץ איך משכנעים אותה בלי שתהרוג אותי אחר כך.

ומחיר של דברים כאלה במטבח זה לא שיקול. אלפייה לפה או לשם זה לא מרכיב בסכומים כאלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשמדובר על דברים שבנויים ולא אחליף מעדיף לשים את הסכום  הנוסף גם אם זה אומר להתפשר ברמת מוצרי החשמל.

מקסימום עוד שנתיים אחליף תנורר או ברז 

פורסם
לפני 7 שעות, Night Driver כתב:

יש משולבים טובים בילט אין?

בילט אין חוסך פתיחה כפולה (קלפה ואז דלת מיקרו),

והרבה יותר יעיל מבחינת השימוש (פתיחת קלפה של המיקרו מונעת בד"כ שימוש בארון שמעליו, כל עוד הקלפה פתוחה)

לפני 5 שעות, garicho כתב:

תחשוב על זה, ותראה שזה לא יקר יותר. קלפה + מנגנון הרמה מאסיבי לדלת מצד אחד, ומצד שני סך הכל חור בארון. זה גם נראה הרבה יותר מרשים במטבח…

1+

-

פורסם (נערך)

עוקב כי רלוונטי ואשתדל לתת אינפוט למרות שאני לפני בניית מטבח ראשון :)

מסכים שהפרזול קריטי ועדיף ככל הנראה פרזול של בלום + נגריה מורשית שלהם שניתן לאתר דרך האתר שלהם (ארז אילוז בדקתי והוא מורשה) - ככה יש אחריות וגם אם הנגר יסגור את העסק, בלום לכאורה יכבדו את ההתקנה והבעיה...

הייתי באולם הראשי של בלורן לפני כמה חודשים וישבתי עם מנהל המכירות. הוא המליץ על המתקינים הבאים:

טל פרל מטבחים - טל מטבחים (tpk.co.il)

תג מטבחים - דף הבית (tag-kitchens.co.il) [עבד בעבר בבלורן ממה שנאמר לי]

מטבחים יוקרתיים מעוצבים | עיצוב מטבחי יוקרה איטלקיים - מטבחי מוסקט (muskat-kitchen.co.il)

עוד נגר מורשה בלורן שאיתרתי - מקס פורת - Max Porat | Facebook

נגריה שקיבלתי עליה המלצות ממכרה והם גם מורשי בלום - פנל מטבחים:

פנל מטבחים - מובילים בענף המטבחים מעל 30 שנה | Panel Kitchens (panel-k.co.il)

ככל שלמישהו בפורום יש ניסיון עם מי מהנגרים/חברות האלו אשמח לדעת!

עריכה אחרונה על ידי G. P. Magnus
טעות כתיב

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם

בלום עושה פרסום אגרסיבי. לא בטוח שהוא הכי טוב. אנחנו לדוג' העדפנו את הפרזול של הייטש. יש גם את גראס שהם גם טובים.

וגם בפרזול, כמו במכוניות,

יש כל מיני דגמים וסדרות עם איכויות שונות

• אהבתי 1

.

פורסם
לפני 3 שעות, om2 כתב:

בלום עושה פרסום אגרסיבי

זה לא משנה את העובדה שהם טובים

לפני 3 שעות, om2 כתב:

. יש גם את גראס שהם גם טובים.

1+

-

פורסם

אכן, בלורן מקדם מכירות מאוד אקטיבי, מבצע הדרכות לנגרים וללקוחות. 

בזמנו בדקתי 3 יצרני פירזול ובחרתי בבלום מסיבה פשוטה. בלום מדייקים מאוד בחירור ומספקים לכן שבלונות (מוכרים לנגרים) להתקנת צירים ומסילות באופן מדוייק.

גראס ואחרים מאפשרים גמישות, הם יותר אוניברסלים וסלחנים לטעויות של נגרות והחירור הוא אובאלי ולא עגולץ זה מצד אחד מאפשר לכוונן, מצד שני זה מאפשר לנגר לא לדדיק בעבודה , ולי זה מאד מםריע ולפעמים צורם. אבל זה אני. 

חירור לא מדויק יגרום למגירה לנטות עם משקל גבוה, זה לא קרה ולא יקרה עם בלום גם במעמס גבוה.

• אהבתי 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 6 דקות, zaf כתב:

אכן, בלורן מקדם מכירות מאוד אקטיבי, מבצע הדרכות לנגרים וללקוחות. 

בזמנו בדקתי 3 יצרני פירזול ובחרתי בבלום מסיבה פשוטה. בלום מדייקים מאוד בחירור ומספקים לכן שבלונות (מוכרים לנגרים) להתקנת צירים ומסילות באופן מדוייק.

גראס ואחרים מאפשרים גמישות, הם יותר אוניברסלים וסלחנים לטעויות של נגרות והחירור הוא אובאלי ולא עגולץ זה מצד אחד מאפשר לכוונן, מצד שני זה מאפשר לנגר לא לדדיק בעבודה , ולי זה מאד מםריע ולפעמים צורם. אבל זה אני. 

חירור לא מדויק יגרום למגירה לנטות עם משקל גבוה, זה לא קרה ולא יקרה עם בלום גם במעמס גבוה.

מסכים שהטיש וגראס נחשבים טובים אבל צפיתי בלא מעט השוואות ביוטיוב ונראה שבמסילות כבדות למגירות הם טיפה איכותיים יותר. 

בכל מקרה יש הרבה נגרים שרוכשים בלום לא מבלורן אלא בייבוא מקביל אבל הם לא ברשימה המוסמכת ולכן כנראה עובדים ללא השבלונות/הכלים של בלום.

מה שכן, לחלק מהנגרים יש הסמכה של כמה חברות ואז כנראה שהם יכולים לשלב את הטוב מכל העולמות כי הפרסול הוא בערך חצי מהעלות של המטבח (ללא השיש).

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם

מנסיון, כפי שציינתי, עם כמה מטבחים. החיסכון למשל ברגבה (אבל באמת לא מהשנים האחרונות) וסמל (2018) בהשוואה לנגרות custom לא שווה באופן מובהק.

בסמל "ויתרנו" על מקום, רק כי חייבים להיצמד לגדלים הסטנדרטיים שלהם וכל סטייה מעלה את המחיר ללא פרופורציה. כמו גם אבזור פנימי במגרות . 

הכי בולט היה שבחרנו בתחילה מדיח חצי אינטגרלי ובסופו של דבר נרכש מדיח רגיל. לא ניתן היה לבצע כל שינוי ונאלצנו לאלתר ולמעשה להסיר את המכסה העליון של המדיח על מנת שיכנס תחת השיש. 

רק לתת מושג על דיוק , המידע המסופק על ידי בלורן https://www.bluran.co.il/אזור-יצרנים/תוכן-ליצרנים/מידע-טכני

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

פורסם

מה לגבי החלפת חזיתות?

תוהה אם לעשות החלפת חזיתות + אי חדש.

מה זאת אומרת אחריות על פירזול? אם התקינו קצת עקום ובגלל זה המגירה נדפקה אחרי שנתיים או חמש?

אם הטריקה שקטה מפסיקה לעבוד?!

כמה באמת זה שווה אחריות כזאת?

אצלי יש פרזול בלום במטבח בן 20 והכל שקט. אין טריקה שקטה כנראה שלא היה אז.

פורסם

החלפתי מטבח לפני 3 חודשים.

עשינו סקר שוק מקדים בחברות מטבחים וביקשו בין 50 ל60 אלף שח.

בסוף תיכנון עצמי דרך אתר אינטרנט + נגר סופר מיקצועי, כל הפירזול של blum, דלתות formex פולימר לפי צבע ועיצוב שבחרנו יצא 34 אלף לפני שיש.

יצא מעולה וסופר פרקטי אבל כלל הרבה כאב ראש והרבה התעסקות, רק למי שמבין למה הוא נכנס.

בכל מקרה שלא תוותר על טוחן אשפה, אחד הדברים הכי טובים שעשיתי במטבח החדש.

טסלה 3 2022

פורסם

אני מחפש פחות כאב ראש.

אם אצטרך לפנות בשביל זה כמה ימים זה כבר יעלה לי יותר.

לגבי טוחן אשפה, מפחד מסתימות בביוב.

• תוכן חדש...