Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מטבח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סגרתי אתמול בזיו.

קצת יקרים יחסית לאחרים אבל קיבלתי תכנון טוב שמתאים לי (לא הפרשים היסטריים מול האחרים).

זמן אספקה כולם מדברים על כ 3 חודשים מביצוע מדידות.

קח בחשבון שסוף שנה וכל החברות הגדולות רוצות לייפות מאזנים. זה משחק לטובתך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דלתות -

פורמייקה  רגילה / נאנו פורמייקה / צבע בתנור / פורקס??

עדיין לא הבנתי בדיוק מה ההבדל בין הנאנו הזה (תהרגו אותי מה שם נאנו) לבין פורמייקה רגילה

צבע בתנור - מניח כשחדש נותן מראה הכי יפה, אין קאנטים וכו. מצד שני, רגיש יותר למכות, שריטות וכו

פורסם

צבע זה מעולה למטבח שאין בו הרבה פעילות /ילדים מעצם היותו רגיש יותר לפגיעות (מנסיון). יש היום ציפויים עמידים הקוריים גם פורמייקה

למשל אלה - https://www.bluran.co.il/קולקציית-דלתות-hpl-ננו

ככל שהמטבח עומד להיות פעיל יותר, כלאמר הרבה בישולים ושימוש תכוף/פתיחות של מגירות ודלתות, רצוי לבחור בציפוי עמיד וקל לניקוי. 

ראה מידע טכני וסירטונים  באותו עמוד על מה זה הציפוי ואיך מנקים. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

המטבח שלי צפוף מאד, צבוע בשלייפלאק וכבר למעלה מ-9 שנים הוא משמש לפעילות ענפה, בלי שום פגיעה בצבע. אבל אין ילדים קטנים. החומר הזה חלק לגמרי וקל מאוד לניקוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 18 שעות, KipodYam כתב:

דלתות -

פורמייקה  רגילה / נאנו פורמייקה / צבע בתנור / פורקס??

עדיין לא הבנתי בדיוק מה ההבדל בין הנאנו הזה (תהרגו אותי מה שם נאנו) לבין פורמייקה רגילה

צבע בתנור - מניח כשחדש נותן מראה הכי יפה, אין קאנטים וכו. מצד שני, רגיש יותר למכות, שריטות וכו

לנו יש פורמייקה רגילה של פורמקס, נראית מעולה ומתנקה בקלות, ההפרש עלות מול נאנו לא הגיוני לדעתי

• רעיון טוב! 1
פורסם

מביקורות שקראתי הרבה אנשים שבחרו נאנו מקללים את הניקוי של זה.

באביבי אמרו לי על זה "הם פשוט לא קנו נאנו "מקורי", אנחנו עובדים רק עם בלה בלה בלה" (מה שזה לא אומר המקורי הזה, לא יודע)

אני נוטה כרגע לפורימיקה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
בתאריך 10.12.2022 בשעה 08:13, Night Driver כתב:

סגרתי אתמול בזיו.

לפני 8 שנים הזמנתי מהם מטבח.  מרוצה מאוד. גם אדריכלית פנים שתכננה שיפוץ הדירה היתה מופתעת מאיכות המוצר ( מטבח כפרי דלתות עץ מלא ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 50 דקות, vladclar כתב:

לפני 8 שנים הזמנתי מהם מטבח.  מרוצה מאוד. גם אדריכלית פנים שתכננה שיפוץ הדירה היתה מופתעת מאיכות המוצר ( מטבח כפרי דלתות עץ מלא ).

הבחירה לסגור דווקא איתם נפלה בעיקר בזכות מעצבת המטבח (שלקחתי אותה גם כמעצבת פנים בזכות הגישה והתוצאה).

נקודת המוצא שלי היא שכולם בשורה התחתונה נגריות משוכללות, את ההבדלים בסוג הסנדוויץ ממילא לא אדע לבדוק ולא אדע אם מה שאמרו זה מה ששמו, הפרזול אצל כולם דומה ואם הם גדולים ושורדים שנים אז כנראה כולם יודעים את העבודה.

קיבלתי תכנונים של יותר מחסן ממטבח (מטבח של 4x5.8 עם אילוץ קטן ו 2.2 מטר משטח עבודה כולל כיור)ועוד התווכחו איתי שזה מה שאני רוצה וצריך.

פורסם

מבחן הזמן מבחינתי שווה משהו.

ב 8 שנים הייתי צריך להחליף רק ציר אחד של דלת מזווה ( דלת עץ כבדה מאוד ), לקח לי קצת זמן למצוא ציר זהה של הטיצ' ועוד כמה ימים לקבל אותו מהיבואן שיושב בצפון).

עכשיו הכל נראה ומרגיש כמו חדש ( אולי אפילו נראה יותר יפה כי העץ שהיה בצבע טבעי קיבל קצת גוון יותר כהה ).

במקרה אני מכיר את הבעלים של מטבחי זיו, אז בזמנו יצא לי עוד טיפה יותר זול.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נכון שמטבח זה סיפור לא זול אבל בדיוק בגלל זה לא רוצה להתפשר בשביל כמה אלפי שקלים.

פורסם

מה היה סדר הגודל של מחיר המטבח?

מתעלק פה עם שאלת ה-2000 שקל, יש בדרום תל אביב - נגריות שמוכרות מטבחים בגודל של 2 מטר באלפיים. מישהו התנסה בעניין?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
Just now, Night Driver כתב:

62,000 לפני שיש, כיור, ברז ומותרי חשמל.

באזור ה100K רק על המטבח, אינעל העולם..

עוד שנה גם אני צריך להיכנס לכזה שיפוץ, אולי דווקא החלפת חזיתות תהיה יותר רלוונטית עבורי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic

• תוכן חדש...