Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד דינוזאור בכול הנוגע לסטרימרים. 

מה האופציות שלי אם אני רוצה שהטלוויזיה תראה מה שהאייפד/אייפון שלי מראה בצורה מלאה לגמרי? 

הבנתי שיש את אפל TV, אבל זה 600 שקל. יש אופציות זולות יותר? השימוש הוא בעיקר לראות סרטים/ סדרות מהדפדפן. 

פורסם

לא מכיר את אייפד ו TCL, אבל בהנחה ה TCL היא חכמה, יכול להגיד מה אני עושה. יש לי טלוויזיה חכמה של LG, שמחוברת לאינטרנט דרך wifi. גולש בדפדפן המובנה בטלוויזיה לאתר של צפיה ישירה ורואה בו סרטים. ניסיתי פעם לשקף טלפון לטלוויזיה, התמונה שמתקבלת לא פרוסה לכל גודל המסך. בשביל השיקוף נכנס להגדרות, חיבור ושיקוף, הקרנה ושם פועל לפי ההוראות. יש לי טלפון של שיאומי.

פורסם
לפני 17 שעות, davemustaine87 כתב:

אני מאוד דינוזאור בכול הנוגע לסטרימרים. 

מה האופציות שלי אם אני רוצה שהטלוויזיה תראה מה שהאייפד/אייפון שלי מראה בצורה מלאה לגמרי? 

הבנתי שיש את אפל TV, אבל זה 600 שקל. יש אופציות זולות יותר? השימוש הוא בעיקר לראות סרטים/ סדרות מהדפדפן. 

יש לי טיסיאל ויש לי אייפד שאני עושה לו שיקוף, זה פשוט מאוד אם אני לא טועה דרך כרומקאסט ויש עוד אופציות לשיקוף כמו אפליקציית מג'יקקונקט למשל.

האפליקציה החדשה של כאן 11 לא תמכה בהתחלה הטיסיאל (עכשיו כבר כן) וככה ראיתי מונדיאל בהתחלה בלי שום בעיה

פורסם

התשובה היא שזה תלוי באיזה TCL יש לך.

בדגמים שמריצים Roku פנימית - הטלוויזיה תומכת בAirplay ואתה יכול לחבר אותה לWIFI ופשוט לעשות סטרים (רק של הוידאו או של כל המסך) לטלוויזה.

אם לא - אז כנראה הדרך הכי בטוחה שלא תלויה באפליקציות ספציפיות והמימוש שלהן זה אפל טיוי. אתה יכול למצא דגם פחות עדכני (כל דגם 4K יהיה מעל ומעבר - אנחנו בדור השלישי של ה4K , למרות שהייתי נצמד ל2 האחרונים עם HDR) ואפילו משומש בכיף ולהשתמש בהם.

הם זולים , אמינים וחזקים משמעותית מכל מה שמובנה בטלוויזיות וברוב הסטרימרים בשוק.

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

התעלקות ושאלה דומה.

יש לי טאבלט סמסונג Galaxy tab s7 plus.

אני רוצה לשקף ממנו מסך לטלוויזיה חכמה של שיומי עם אנדרואיד TV 9.

חשבתם שבגלל שזה אנדרואיד זה פשוט, אבל לא. יש אנדרואיד ויש אנדרואיד של סמסונג.

סמסונג, בדיוק כמו אפל, רוצים לנעול אותך בתור האקוסיסטם שלהם, אז הם חסמו את chromecast. אפשר לשתף רק דרך שירות הallshare/smart things או איך שקוראים לזה, שכמובן תומכים רק בטלוויזיות סמסונג.

אותה בעיה קיימת גם בטאבלט אחר, סמסונג A7 mini.

עם טלפון LG הכל עובד בלי בעיה, מה שמביא אותי למסקנה שזה נטו בעיית סמסונג.

מצאתי אפליקציות צד שלישי שמוסיפות תמיכה בכרומקאסט, אבל הן קורסות אחרי כמה דקות עבודה.

השאלה שלי - האם יש אפליקציית כרומקאסט יציבה?

אין לי בעיה לשלם עליה, כל עוד מדובר בתשלום חד פעמי והמחיר לא מוגזם.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...