Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גז, קרמיות או אינדוקציה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

+1 לאינדוקציה.

1. בטיחותי

2. קל לניקוי

3. אסתטי יותר.

4. 0-100 כמו טסלה דואל מוטור.

5. 100 ל 0 כמו למבורגיני קונטאש עם קליפרים בגודל מגש פיצה

6. חזק

7. שליטה מדוייקת בעוצמת הבישול.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 2 דקות, oryo כתב:

לדעתי האישית, כמות היתרונות גורמים לבחירה להיות די no brainer. 

זה.

גם אצלי וגם אצל ההורים שלי יש כיריים אינדוקציה. לי קודם היה חשמלי קרמי (זבל עופות), להורים היה קודם גז, ולדברי אמא שלי אינדוקציה זה עולם אחר.

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 54 דקות, Night Driver כתב:

תהיה השכבה של השרוף בתחתית של הסיר של הטביט (אם לא אז זה דיל ברייקר)?

השכבה הזו קורית בגלל החום של התחתית, וזה לגמרי קורה באינדוקציה, אז אין שם בעיה.

• רעיון טוב! 1

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

+1 לאינדוקציה. זה כמו מדיח, אי אפשר לחזור אחורה.

מרתיח סיר עם 2 ליטר מים לפני שאתה מספיק להגיד "גולדקנופף".

בדירה החדשה שלנו אני שואף שלא יהיה חיבור לגז בכלל. לא אוהב גז. (משהו בהיסטוריה המשפחתית שלנו מלפני 80 שנה).

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

פורסם

אינדוקציה ללא ספק.

אגב, אפשר בהשקעה של 50-80 ש"ח לקנות פלטה שנועדה לשבת על כירת אינדוקציה ולהתחמם, כך שניתן לעבוד עם כלי מטבח שלא תואמים.

מצד שני, כבר שנים שלא ראיתי כלים מטבח שלא תואמים לאינוקציה, אפילו הסירים של סבתא (אם הם איכותיים) בעצם עשויים מפלדה ואז הם תואמים.

• רעיון טוב! 1
  • אחראי פורום
פורסם

עברנו לאינדוקציה לפני כשנתיים בעיקר מסיבות של בטיחות ותלות בגז (בית פרטי, לא אספקה מרכזית) עם התחושה המבאסת של גז שנגמר באמצע בישול וגם מסיבות אסתטיות.

בוש תלת פאזית בערך ב-2000₪, אפשר לעבוד בכמה מוקדים ביחד, הרתחת מים בטיל, מנקים בדקה. כיף.

פחות מסתדר עם פלאנצ'ה גדולה והפויקה האהוב שלי קצת מובטל מאז (כן, יודע שיש משטחים מתאימים. פויקה צריך אש).

• אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני שעתיים, קורן בן אשר כתב:

מרתיח סיר עם 2 ליטר מים לפני שאתה מספיק להגיד "גולדקנופף"

לא אומרים אצלנו בבית את השם המפורש.

תודה לכולם. עכשיו צריך לצלוח את משוכת העיצוב עם אשתי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

לכיריים אינדוקציה יש גם חיסרון בגלל הקרינה האלקטרומגנטית.

יש מדינות בעולם שבהן אסור למכור כיריים כאלה.

זאות הסיבה שאני קניתי כיריים קרמיות רגילות.

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
  • משעמם 2
פורסם
לפני 5 דקות, דניאל1983 כתב:

לכיריים אינדוקציה יש גם חיסרון בגלל הקרינה האלקטרומגנטית.

יש מדינות בעולם שבהן אסור למכור כיריים כאלה.

זאות הסיבה שאני קניתי כיריים קרמיות רגילות.

אי אפשר לקרוא לזה חיסרון, השדה האלקטרומגנטי בכירת אינדוקציה הוא בצורת צינור/דונאט מעל משטח האינדוקציה ומגיע לגובה נמוך מאוד (דועך עם ריבוע המרחק)

אם אתה לא שם חלקי גוף על המשטח בעת שהוא פעיל, אתה לא נתון לשום קרינה.

מעולם לא שמעתי על מדינה בה כירות אינדוקציה אסורות. להיפך- יש מקומות שמתחילים לאסור בהם כירות גז.

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, דניאל1983 כתב:

מדינות בעולם שבהן אסור למכור כיריים כאלה.

נדמה לי שהתבלבלת. תן שם של אחת.

גז אסור בכל מיני מדינות, למשל גרמניה.

עריכה:

לנושא השרשור - אינדוקציה זה סבבה, נינג'ה גריל זה עוד יותר סבבה - אני מכיר יותר ממקרה אחד שבו הכיריים, לא משנה איזה סוג, פשוט ננטשו בעקבות המכשיר. עובדים שנה שלמה על העיצוב והצבע ועל בחירת הכיריים וההתאמה לדירה ומה לא - ומסיימים עם מפלץ שימושי שיושב בול... על הכיריים.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 23 דקות, hans כתב:

לפני 23 דקות, hans כתב:

גז אסור בכל מיני מדינות, למשל גרמניה

שמע, זה לחתימה.

• מצחיק 11

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

הכל טוב ויפה עד ש - אין חשמל.

לי כבר יצא להיות בכמה הפסקות חשמל של כמה שעות הקיץ.

וזה עוד לפני שיש עשרות אלפי רכבים חשמליים.

וזה עוד בלי מצב בטחוני.

תחשבו על שבוע בלי חשמל. זה לא תרחיש קיצון. זה הנחת עבודה סבירה.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 55 דקות, KipodYam כתב:

וזה עוד בלי מצב בטחוני.

יש מנגל גז עם כירה במרפסת.

ושבוע בלי חשמל הבישול זה הדבר שהכי פחות יפריע לי.

יש מזגן על גז?

עריכה אחרונה על ידי Night Driver
  • אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, KipodYam כתב:

וזה עוד בלי מצב בטחוני.

תקנה גנרטור

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אינדוקציה ללא ספק, אבל (לדעתי) בתנאי שיש לך חיבור תלת-פאזי מתחת לכיריים, בייחוד אם אתה בשלן וצריך שכמה סירים\מחבתות יעבדו במקביל. חוץ מזה בשבילי הקטע של להיפטר מספק נוסף (גז) היה בונוס. הדירה הנוכחית, אליה נכנסנו השנה היא כבר השנייה שבה אנחנו מבטלים גז לחלוטין, כולל להביא טכנאי שיבדוק וייתן אישור שהכל מנותק. כל כמה זמן אני מוצא בכניסה לבניין את ההודעה הגנרית: "ביום X יגיע טכנאי ******גז לביקורת בדירות. אתם מתבקשים להיות בבית או שלא נוכל לספק שירות בהמשך". וכמובן שהוא יגיע בין שמונה לחמש. בקיצור, חסל סדר הדברים האלה עבורי.

כל השאר כבר נאמר, אבל אני רוצה להוסיף שבגלל קלות הניקוי וההתקררות המהירה של אינדוקציה (בניגוד לקרמיות), יוצא שמשטח העבודה גדל- וזה חשוב מאד במטבח ישראלי ממוצע, שנדל"ן זה לא החוזקה שלו. אתה כמובן לא תתחיל לחתוך ירקות על הכיריים, אבל סתם להגיע עם קניות ולהניח אותן למעלה זה נוח, וגם משחרר לך מקום עבור מכונת קפה\תמי4. קלות הניקוי זה באמת בדיחה- אלא אם צריך לקרצף החוצה כתמי בישול קשים, כל ספריי חלונות + נייר מגבת מנקה תוך שניות.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...