Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כרטיסי ביקור - כמות קטנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, ALÞћÃ כתב:

בתור התחלה, מיקום בהחלט יוכל לעזור לנו לעזור לך.

עדיף משלוח בדואר, אבל אני מניח שחולון-תל אביב-הרצליה הן אופציות טובות

פורסם

גגל בתי דפוס קרובים לביתך. 

להבנתי יש בכרטיסי ביקור כמות מינימום שהיא לא כל כך קטנה, ולכמויות קטנות יותר המחיר עולה פלאים כך שתשלם אותו הדבר או יותר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא יודע מאיזה איזור אתה, יש 2 ספקים שאני עובד איתם בד"כ, לא ממש יודע איך הם לפרטיים אבל בתור עסקי אני מרוצה מהם.
האחד דפוס מזל שיושב בהמלאכה 12, אור יהודה

השני, שיא קופי שיש להם מספר סניפים בארץ

https://www.ccopy.co.il/

פורסם

מחיר זול הוא לא הפרמטר היחיד שצריך לקחת בחשבון. תברר הדפסות באוניברסיטת ת"א או בר אילן (בטוח תמצא סטודנט שיזמין בשבילך. בבר אילן אני יודע שעשו).

עוד: חנויות צילום בכל אזור מגוריך ואולי עדיף לשדרג כרטיס נייר לכרטיס מגנטי שמכינים מיידית במסחרית. בהחלט כסף קטן עם סטיות של עשרות שקלים לכאן או לכאן אבל שווה את החיסכון של שקל וחצי

פורסם
לפני 16 שעות, anonport כתב:

מחיר זול הוא לא הפרמטר היחיד שצריך לקחת בחשבון. תברר הדפסות באוניברסיטת ת"א או בר אילן (בטוח תמצא סטודנט שיזמין בשבילך. בבר אילן אני יודע שעשו).

עוד: חנויות צילום בכל אזור מגוריך ואולי עדיף לשדרג כרטיס נייר לכרטיס מגנטי שמכינים מיידית במסחרית. בהחלט כסף קטן עם סטיות של עשרות שקלים לכאן או לכאן אבל שווה את החיסכון של שקל וחצי

מה זה כרטיס מגנטי?

איך מדפיסים באוניברסיטה? פעם היה עותקים אבל לא יודע אם זה עדיין תקף

פורסם

לגיסי יש בית דפוס

רובין ר.י.ד, ממוקמים בראשל"צ

אם אתה רוצה מחיר תשלח גרפיקה + כמות

אני כן יודע שהמחיר בכמות גדולה או כמות קטנה הוא לא משמעותי כי אופן ההדפסה הוא שונה (יותר יקר פר יחידה בכמות קטנה).

פורסם
לפני 11 שעות, mrmiki1234 כתב:

מה זה כרטיס מגנטי?

מגנט בצד אחד ותמונה/כיתוב בצד השני. בטוח יש לך כאלה על המקרר. לפני 20 שנה עוד היו משתמשים בכרטיסי ביקור אבל לאט לאט התחילו לעבור למגנטים כי זה בולט ונמצא על המקרר. יש לי סוכני ביטוח, פיצה, קופ"ח ואינסטלטור עם כרטיסי ביקור כאלה.

לפני 11 שעות, mrmiki1234 כתב:

איך מדפיסים באוניברסיטה? פעם היה עותקים אבל לא יודע אם זה עדיין תקף

לא מדפיסים דברים כאלה בעצמך 

• תוכן חדש...