אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,367 נושאים בפורום הזה
-
- 8 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
לאחר שכולנו שמענו יותר מפעם אחת (או אלף) שלשכור בית זה ״לזרוק את הכסף לפח״, או שאנשים שאין ברשותם בית הם ״אזרחים סוג ב״, אני חושב שיש מקום להציף את הסוגיה הזו ברמה קצת יותר היקפית ולראות האם יש דברים בגו. הקדמה למען הגילוי הנאות אציין כי אני גר בבית בבעלותי, משקיע נדל״ן, וכיום גם עוסק בנדל״ן (אתר אינטרנט / ערוץ יוטיוב / עמוד פייסבוק) - אז הנטייה הטבעית האישית שלי היא לרכוש נכסים, ולכן באמת שאין צורך להסביר לי שנדל״ן זה אחלה. אני יודע. עם זאת, מה שמתאים לצרכים ולאסטרטגיה שלי לאו דווקא מתאים לפלוני, הסיטואציה שלי אינה זהה לסיטואציה של פלונית, ובכלליות אנשים הם שונים ולכן אני סבור כי מה שהכי חשוב זה לצבור ידע ואז לדעת להשתמש בו. כמו כן …
הודעה אחרונה מאת oryo, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן האם יש מנוע חיפוש לאולפנים לפודקאסטים? לחילופין מחפש המלצה על אולפן שפתוח בשעות הבוקר ונמצא בתל אביב על קו רכבת
הודעה אחרונה מאת Gavrik, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לאחר רכישה אינטרנטית (דרך זאפ), הספק חזר אליי ואמר שהפריט אינו במלאי ושיבטל את העיסקה (פרטי הכרטיס הוכנסו במעמד הרכישה האינטרנטית). עד כה ירדו כבר 2 תשלומים מתוך 4 ועדיין יש פינג פונג ביני לבין הספק, שמבטיח בכל היום - היום תהיה תשובה ופתרון. שאלתי היא, מניסיונכם, האם להאמין ולחכות לו או לפנות לחב' האשראי? או למישהו אחר? יש מה לפנות אל זאפ?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- 10 עוקבים
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש מלא מבצעים בחודש הקרוב. מה קניתם/ מתכננים לקנות ואילו מבצעים שווים מצאתם ששווה לשתף?
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 25 תגובות
- 4 אלף צפיות
אהלן אז השאלה בכותרת, מדובר על מכר קרוב מאוד. אותו אדם עובד במקום X, רצה לעזוב למקום אחר (נקרא לו Y), הגיע לחתום חוזה הכל טוב ויפה, סגרו ביניהם עניינים, הודיע למקום העבודה הנוכחי שהוא עוזב יחד עם מכתב חתום על התפטרות, אמה מה, מקום העבודה הנוכחי ביקש והתחנן שישאר תחת הבטחות שיתן לאותו אדם את מבוקשו (לא ביקש יותר מדי בכלל ולא תוספת בשכר אלא עבודה בצורה היברידית ולא הגעה פיזית). אותו אדם הודיע למקום Y החדש שהוא בסוף לא חותם ונשאר במקום הישן, הבינו וסגרו ביניהם. עד כאן הכל טוב ויפה. כעת כחודש לאחר אותו מקרה, מקום העבודה הנוכחי החליט שלא בא לו לתת את התנאים אותם הבטיח לעובד (לא כתוב אלא בעל פה מול המנכל עצמו), ושאם זה לא מוצא חן בעיניו הוא מפו…
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
גרניק אל חוטי
מאת CX25GTI-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כיוון שאין מקור מים בחניה שלי , האפשרות היחידה היא גרניק אלחוטי אשר עושה שימוש במיכל לשאיבת המים לשטיפת הרכב. הכוונה היא למוצר דומה לזה: 300w 60bar Wireless High Pressure Car Wash Washer Gun 30000mah Foam Generator Water Gun Spray Cleaner Car Washing Machine - Water Gun & Snow Foam Lance - AliExpress מבקש המלצות למי שיש מכשיר דומה ומרוצה מאופן התיפקוד \ זרם המים שהמכשיר מנפק. ישמש בעיקר לניקוי הרכב , לא משהו מורכב במיוחד...
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 עוקבים
- 21 תגובות
- 4 אלף צפיות
אני יודע שעצם השאלה טריקי, כי זה אינדיבידואלי - אבל אנסה להסביר קצרה. אני בן 25, טפו טפו לרוב בריא. לפני מספר שנים, אחי עבד בחברת ביטוח והשיג לי ביטוח בריאות "קולקטיב" במחיר אטרקטיבי של 35 ש"ח לחודש. כמו כן, בהמלצתו גם בוצע ביטוח מחלות קשות. מאון לאון, כיום, אני עדיין באותה הפוליסה של הקולקטיב והמחיר עלה ל-48 ש"ח. עשיתי לאחרונה סדר בביטוחים וחידשתי מחלות קשות - המחיר הוא 140 ש"ח משכלול כל מיני פרמטרים שאינם משתלמים לחברת הביטוח (עישון וכיו"ב). כמו כן, אני חבר ב"מכבי שלי" וכפי שאמרתי יש לי גם ביטוח בריאות בלי קשר. מה הייתם עושים במצבי? 140 ש"ח הוא סכום די גדול לשלם עבור הדבר הזה, לכן ההתלבטות. אני סתם מסתקרן לראות לכמה אנשים בא…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים, נפגשים כמה חבר'ה במרכז הערב. יש איזשהו פארק עם שולחנות ישיבה שמותר להדליק בו גזיה לקפה עם נרגילה בצד בלי לחטוף קנס מפקח? עדיפות לרמת גן, גבעתיים, פתח תקווה, גבעת שמואל, בני ברק(?). אבל לא דרומה או צפונה מזה. תודה,
הודעה אחרונה מאת שביט, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 886 צפיות
בוקר טוב לכל מי שחפצה נפשו במכשיר לניקוי בקיטור, ולא מעוניין להוציא אלפי שקלים על מכשיר קארצ׳ר מגודל (יש לי אחד שהוזנח בעקבות המכשיר הנ״ל). סה״כ 220 שקלים, נרכש כדי לנקות משהו נקודתי והופתעתי עד כמה שהוא יעיל, מוריד כמעט הכל ! ₪ 103.15 43% Off | 2500W Home Appliances Steam Cleaner High Temperature Sterilization Air Conditioning Kitchen Hood Car Cleaner 110V 220V https://a.aliexpress.com/_EvE6C3J
הודעה אחרונה מאת zaf, -
שעון חכם - המלצות 1 2
מאת CX25GTI- 11 עוקבים
- 24 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
כרגע עם שעון של פולאר , השעון כבר בן 4 , אבל הבעיה הגדולה שהוא לא מדייק במיוחד בסוגי הספורט שאותם אני מבצע. אז מה אני מחפש... תקציב - עד 2000 ש"ח , עדיף בפחות. סוגי הספורט: שחיה - כ 3 פעמים בשבוע , חשוב לי מאוד שהשעון יידע לספור בריכות ויהיה מדויק, הנוכחי חלש בקטע ומדי פעם משתגע... אופנים - רכיבת שטח , לא מענין ניווט בשעון, רוכב במסלולים מוכרים ולא נדרש לנווט דיוק נדרש כמובן בעקיבה על דופק . אני איפוניסט ושוקל ללכת על האופציה הברורה אפל , אבל אשמח לשמוע אם יש משהו אחר כמו גארמין \ סונטו שעבורם שווה לפזול הצידה במגבלות התקציב. אשמח לתובנות והמלצות.
הודעה אחרונה מאת Trilandian, -
- 9 עוקבים
- 17 תגובות
- 3 אלף צפיות
ערב טוב לכולם, אשמח לעזרתכם לעשות קצת סדר עם האשראים שלי והמועדונים. אני טיפוס די שמרני ומעדיף לא להתפזר עם האשראי אבל אני מרגיש שאני מאבד שליטה מכל המועדונים שיש סביבי. מצב נתון כרגע: 1. ויזה לאומי - לא משתמש למעט גישה לעמדה בבנק כשצריך להפקיד או למשוך. 2. ישראכרט חבר - רוב השימושים שלי כולל ההוראות קבע של החשבונות, מעוניין לבטל אותו עוד 3 חודשים שאסיים לשלם את הלייזר של אשתי (ב 14 תשלומים 🤐) 3. ישראכרט קורפורייט/הייטקזון/מצ"ר תקראו לו איך שתרצו - עתיד להחליף את החבר ככרטיס הראשי שלי, עשיתי כי איתו מקבלים את המתנות בחגים. 4. כאל של שופרסל - קונה רק בשופרסל אז עשיתי אותו כדי למקסם את ההנחות וההחזרים שאפשר לסחוט מהם. …
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 5 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ערב טוב, אני רוצה לעשות לאשתי הפתעה ליומהולדת הקרב ובא, ולעשות גיחה קצרה לחו"ל במהלך סופ"ש, משהו כמו רביעי/חמישי-ראשון. הקא'ץ והיעד : סידור לילדים זה בעייתי, ולכן נסע כולנו (5 כרטיסים), במינימום כסף. עשיתי את זה לפני כ-3 שנים, תפסתי טיסה זולה לוילנה ויצא לי הכל כולל הכל (כולל הבזבוזים) כ 4K שח עם 2 ילדים. מחפש יעד זול/לא יקר עם טיסות זולות באזור סוף ינואר, התקציב אינו קשיח אך לא רוצה להתפזר כי יש נסיעה נוספת (גדולה) על הפרק. כרגע מה שמכתיב את היעד זה הטיסות הזולות (ומחייה זולה), היעד פחות מעניין, מעניין שיהיה שם דברים לעשות, היות ואני מאוד אוהב את איזיג'ט בחנתי את היעדים שיש שם שיכולים להיות רלוונטים, והיחידי שמצאתי זה מ…
הודעה אחרונה מאת natco, -
- 7 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
אין לי שעון. שוקל לחזור לרוץ. שתי סיבות בגינן אני שוקל לקנות שעון חכם. יש לי אייפון אז חשבתי כבר להישאר עם מוצרי אפל. מה שחשוב לי זה: 1. שזה יהיה שעון פרקטי. 2. שיהיו לו פונקציות מעניינות שיעזרו באימון/ריצה. 3. שתהיה אופציה להזרים מוזיקה מהשעון לאוזניות BT בלי שהטלפון לידי. חשבתי על דגם הSE החדש אבל תכלס לא מבין בזה כלום. מקריאה זריזה נראה שהוא עונה על הדרישות. השאלה מה מפסידים בו ביחס לדגמים המתקדמים? בנוסף האם כדאי לרכוש שעון עם SIM?
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אולי תצליחו לעזור לי או לתת כיוון: לפני מספר חודשים ראיתי בחנות גדולה בחו"ל עכבר למחשב שהיה העכבר הכי נוח שניסיתי, אני כמעט בטוח שזה של לוגיטק אבל לא מצאתי מאז שום קצה חוט למשהו בכיוון , אז יכול להיות שזה בכל זאת חברה אחרת וזה התאור שלו: עכבר עם התעגלות עליונה גבוהה יותר מהמקובל, שנמצאת בחלק הקדמי של האצבעות קרוב לכפתורי הלחיצה זה דווקא החלק הגבוה האזור הזה מעוצב כמעין כדור בולט בחלק העליון הקדמי של העכבר, הוא בולט כמו בלוטה מול החלק האחורי, ישב לי ממש טוב בכף היד, בדיוק הפתרון שאני צריך לשעות עבודה ארוכות מול מחשב. זה לא עכבר ורטיקלי (שבו כף היד מאונכת על הצד) זה גם לא טרקבול (שמזיזים כדור והעכבר נשאר במקום), זה עכבר "רגיל" שיש לו צורת כדור מוגבהת מחלק הקד…
הודעה אחרונה מאת yb, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש בלון גז 410 ולמלא בעצמי מתי שחסר. (יש כ10 מזגנים בסביבתי החלטתי לרכוש כלים וזהו....) קרר רגיל עולה 900 ש"ח בערך. ויש בלונים ב500 ש"ח. טכנאי אמר לי שהם לא מקוריים או סיניים מה המשמעות בתכלס'.?
הודעה אחרונה מאת tzahico, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 948 צפיות
אהלן, כמו בכותרת אני עצמאי המחפש המלצה לפתיחת קרן השתלמות. אשמח לשמוע על התנאים ודמי הניהול וכו'.
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 15 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
שלום לפורום הכל יודע ול @איציק נ. בפרט. לאחרונה הופיע אצלי בבית ריח לא נעים (בדקתי, זה לא ממני 😜). החשוד הכמעט ודאי הוא המזגן. מדובר במזגן תדיראן WIND 65 בן עשר. פתחתי את הכיסוי בתקרה והגעתי לפילטר היניקה המשני שלו (שמעולם לא נוקה ולצערי לא ישב טוב). מאחורי הפילטר יש את המאייד ואגן הניקוז שנראים די מטונפים. תמונות למטה. לא הצלחתי לאתר שרטוטי הרכבה\פיצוץ של המזגן באינטרנט אז כאן אני פונה אליכם. 1. האם ניתן לפרק את הכיסוי התחתון של המזגן ואז את אגן הניקוז עם גישה רק מלמטה? 2. אם כן, האם זה רק לפתוח את הברגים בהיקף או שיש עוד משהו שעלי לדעת? 2. אם כן 2, האם אוכל לנקות את המאייד עצמו מהצד הפנימי (פשוט אין גישה נורמלית לניקוי מכיוון היניקה)? ובאיז…
הודעה אחרונה מאת teyal, -
-
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום למאגר המוחות המשתלם במדינה. קיבלתי ריבת ענבים ביתית, משהו מטורף שאין דברים כאלה. מה הבעיה? יש בה חרצנים מעצבנים. האם יש שיטה או כלי לסינון חרצנים שיעבוד עם ריבה במרקם סמיך עם חתיכות פרי?
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אי שם בשנת 99 רכשתי את הלנדרובר הראשון שלי, דבר שחייב אותי בהיכרות עמוקה עם ספקי חלקים בכל העולם. מאז, אחרי המון רכישות פשוטות ומורכבות, מעולם לא נעקצתי, עד לפני שבועיים. בקבוצת פייסבוק של בעלי איוניק 5 מכל העולם, פורסם רכיב שרציתי. התכתבתי עם המוכר, שביקש העברה בפייפל. העברתי. הוא קיבל את הכסף, ואז החזיר אותו, וביקש שאעביר במסגרת family & friends כדי שלא ישלם עמלות. לא מצאתי את האופציה, ואז הוא ביקש שאעביר לו בתרומה לחברה שלו, ושלח שם של מישהו אחר. פה חשדתי, אבל לא חשדתי מספיק מסתבר. שאלתי אותו אם אני מוסיף לו 10$ עבור העמלות אם זה בסדר, הוא אמר שכן, וככה העברתי לו סכום נאה + 10$. בינתיים, מישהו בקבוצת הפייסבוק זיהה שהוא נוכל…
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 984 צפיות
שלום לכם אלופים. מזה זמן רב אני מנסה לנקות את רצפת השיש אצלי. עם מכונה וחומרים. נוצרו מעין מסגרות סביב כל אריח שמאד מפריעות לי. אז רגע לפני שפונה לאיש מקצוע (מה שלא אוהב לעשות בכל מצב). האם למישהו יש טיפ? אולי מכיר את התופעה. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת megabyte, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן, אני כבר תקופה מחפש תריס יציאה מתכוונן למזגן מיני מרכזי, ולא מוצא שום דבר נורמלי. כל תוצאות החיפוש שנתקלתי בהן עד עכשיו במידה שאני צריך (40X15 ס"מ פנימי) הן או הגרילים באיכות פח אשפה של טוויטופלסט, או גרילים שלא ניתנים לכוונון. מישהו יודע איפה אפשר למצוא משהו איכותי? תודה.
הודעה אחרונה מאת adi89, -
למה נראה לי שהולכת להיות פה מלחמת עולם בין הרשתות הותיקות והחזיריות לבין גולן? רק 99 ש"ח לחודש עבור שיחות, SMS וגלישה ללא הגבלה. או 10 ש"ח לחודש עבור 60 דק'+ 60 הודעות+ 10MB גלישה, כאשר חריגה מהחבילה תעלה 18 אג' לדקה, אגורה אחת (!) לSMS, ו9 אג' למגה בייט גלישה נוסף. קישור.
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
היי, טס בדצמבר לחופשה בורשה הקפואה. מעולם לא הייתי במזג אויר שכזה 0 עד מינוס 5 מעלות. המלצות איך להתלבש ומה לקנות לפני יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת falou, -
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 933 צפיות
שלומות, החלטתי להתחיל ללמוד לנגן על גיטרה. בכיוון של לנגן שירים מוכרים וכאלה Rhcp ודומיו אבל לא רק. ללא רקע קודם. עד עכשיו הייתי בטוח שגיטרות של ימאהה הם שם דבר בתחום אבל קצת מבולבל מהמבחר וכל חנות דוחפת את המלאי שלה. תקציב 700+/- ש"ח. דרישות, שתשמע סביר+ ושתהיה מותאמת למתחיל כמוני. אני שמאלי, אם זה משנה. שאלת המשך, האם כדאי להתחיל ללמוד בעזרת יוטיוב ודומיו או רצוי להעדיף מורה להתחלה. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
חבר סיים קורס של חצי שנה, משכורת התחלתית 13 בחודש, תוך כמה שנות ותק אפשר בשקט הוא אומר להגיע ל20-25, מה יש בזה שכה מבוקש ומוכנים לשלם על זה? יש עבודות קשות פי כמה וכמה, יש עבודות שמצריכות תארים, שמשלמות שכר רעב, מה הסיבה?
הודעה אחרונה מאת Yossi dashti, -
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ערב טוב, אני עומד כרגע באמצע שיפוץ הדירה ומחפש גופי תאורה. משיטוט קל באתרים נראה שגופי תאורה יפים הם די יקרים. הצצתי על גופים מעל אקספרס ונראה שהמחירים שם זולים משמעותית, השאלה היא רק איך האיכות. קניתי שם בעבר מנורת קיר קטנה (מנורת לילה) שעבדה יופי ושרדה בלי שום בעיות, אך אני קצת חושש מגופים גדולים ויקרים יותר. יש למישהו ניסיון? טיפים? אשמח להמלצות ולהכוונות. תודה רבה. מצרף מספר דוגמאות: https://www.aliexpress.com/item/1005002264264277.html?spm=a2g0o.tm800082427.8662371930.475.613e607ar7AHY5&pdp_ext_f={"ship_from":"","sku_id":"12000029674843969"}&&scm=1007.25281.272534.0&scm_id=1007.25281.272534.0&…
הודעה אחרונה מאת - XM -, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בעקבות השרשור הזה ☝️ מנסה לקבל מידע יותר ספציפי עבור חבר קרוב(משער שהמידע יכול לעזור לכל מי ששוקל מעבר) שנמצא כבר מספר חודשים בהתלבטות ובדיקות, אשמח להמלצות: 1. פנסיונר צעיר (50) עם פנסיה יפה, גרוש עם ילדים גדולים. 2. אין לו דרכון זר. 3. מעדיף אירופה. לא מתכנן מגורים מלאים. כל פעם קפיצה של מספר חודשים בין ישראל לבין המדינה הנבחרת. 4. מעדיף כפר. בית פרטי/בית חווה וכ"ו שקרוב מספיק לשדה תעופה בינ"ל ולעיר גדולה(נגיד עד שעתיים נסיעה) מעוניין לקנות בית ללא משכנתא. 5. זקוק למדינה שמאפשרת לאזרח זר קניית דירה. 6. סופר חשוב. פטרולהד! לכן סופר חשוב שיוכל לקנות ולנהוג ברכבים/אופנועים שם. קניה על שמו, ביטוח וכ"ו. ידוע לו שמותר 90 י…
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
- 6 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אהלן, חשבתי לקנות מכונת כביסה ומייבש במכשיר אחד. גם משיקולי מקום וגם כי אם יש מכונה אחת שתעשה את כל העבודה, למה לא להשתמש ביכולת הזאת. האם יצא לכם להשתמש בזה? חשבתי על כמה דגמים - אולי למישהו יש המלצות אחרות? BOSCH WNA14404PL Serie 6 SIEMENS WN54G200PL iQ500 SAMSUNG WD10T534DBE/S6 LG F4DV910A2E HAIER i-pro 7 HWD120-B14979 כל המכונות כאן במחירים דומים מבחינתי - אז השאלה היא יותר מבחינת חברה\מוצר עדיף?
הודעה אחרונה מאת XVSTI, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 932 צפיות
שלומות, בשעה טובה אני מחכה למקרן וצריך לרכוש מסך. מצד אחד אני רואה ב600 ש"ח, מצד שני ב600$ - הלכתי לאיבוד. מה אני צריך לחפש/לשים לב? יש לי כוונה לרכוש משהו טוב ולא בהכרח הכי זול. הנותנים של המקרן שיש לי: FHD מסך של 120 אינצ'. העתיד מן הסתם יהיה שדרוג ל 4K. שימוש - שידורים ישירים של פורמולה/סרטים לילדים תודה מראש, במיוחד למי שישים לינק
הודעה אחרונה מאת לירון .ה., -
- 5 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני במינוס תקופה ארוכה (מעונים לילד\ילדה שחטו אותי) לאט לאט ירד המינוס אבל פתאום הפסיקו לי את המסגרת מה אפשר לעשות? חשבון פפר
הודעה אחרונה מאת Night Driver,