Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח מחלות קשות - כן/לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הבעיה הכי גדולה עם הביטוח הזה שבגיל מסויים הוא פשוט מתבטל ולא ניתן לחדשו יותר. אם אני זוכר גיל 67 או צפונה מעט מכך. פשוט כי הסיכוי להיות חולה במחלות קשות בגיל הזה לא משתלם כלכלית לביטוח לבטח

תעשה מתימטיקה כמה יעלה לך לשלם על הביטוח (שמתייקר מידי שנה) עד גיל בו הביטוח מתבטל לעומת כמה כסף אתה תקבל כפיצוי אם חס וחלילה תחלה במחלה קשה.

עריכה אחרונה על ידי Opel Astra GSI

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

הסיכוי לחלות במחלה קשה ממש לא נמוך כמו לזכות בלוטו אצל ילדים.

האם כדאי או לא? אינדיווידואלי. במהותו כל ביטוח הוא לא כדאי. למרבה הצער אני מסתובב הרבה לאחרונה בבתי החולים עם הבת שלי, יש הרבה ילדים חולים במחלות קשות כאלה ואחרות.

הבת שלי מבוטחת בביטוח מחלות קשות, אבל למרבה הצער שום דבר שם לא מכסה את מה שיש לה.

פורסם
לפני 3 דקות, Nemesis כתב:

הסיכוי לחלות במחלה קשה ממש לא נמוך כמו לזכות בלוטו אצל ילדים.

האם כדאי או לא? אינדיווידואלי. במהותו כל ביטוח הוא לא כדאי. למרבה הצער אני מסתובב הרבה לאחרונה בבתי החולים עם הבת שלי, יש הרבה ילדים חולים במחלות קשות כאלה ואחרות.

הבת שלי מבוטחת בביטוח מחלות קשות, אבל למרבה הצער שום דבר שם לא מכסה את מה שיש לה.

קודם כל החלמה מהירה ושלמה.

הביטוח לא מונע לצערנו את האפשרות לחלות אלא נותן לך סכום שיאפשר לך לצלוח ביתר קלות את ההעדרויות מהעבודה ו הוצאות הנוספות.

גם אני בכל רגע נתון מוכן להחזיר את כל מה שקיבלתי מהביטוח כולל להוסיף להם סכום דומה וששרידי הפציעה שלי ייעלמו. לצערנו אין את האופציה הזו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

איך זה קשור? ביטוח משכנתא הוא רק למקרה של מוות וביטוח פנסיוני הוא לפרישה (פלוס מרכיב של ביטוח חיים).

אם כבר אז ביטוח אובדן כושר עבודה + ביטוח בריאות פרטי אמורים לתת מענה למקרה של מחלה קשה אצל אחד ההורים.

עריכה:

גם ביטוח סיעודי שהזכיר ירחמיאל הוא ביטוח חשוב.

המשכנתא לא קשור בצורה ישירה.

הפנסיוני בטח שקשור, יש בתוכו מרכיב של אובדן כושר עבודה... + ביטוח לאומי. הקושי הוא בתקופת ביניים לפעמים עד שמתחילים לקבל כסף מביטוח לאומי ומהביטוח הפנסיוני

פורסם

אני אף פעם לא מצליח באמת לעשות סדר בביטוחים השונים ולקבל החלטה איזה ביטוחים לרכוש ועל מה לוותר

תאונות? פציעות? חיים? הרחבת סל תרופות? ניתוחים בחו"ל? אבדן כושר עבודה?

אחת הבעיות פה זה שאנשים אומרים *דעות* כאילו הן *עובדות*, וקשה לפלטר את זה

יום אחד אצליח

• רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תודה לכל המגובבים.

החלטתי לאחר הרבה בדיקות והתייעצות עם אנשים שונים, ביחד עם התגובות שלכם, לבטל לעת עתה את הפוליסה של המחלות הקשות

משום שמדובר בסכום שאני יכול להסתדר בלעדיו חו"ח בעת גילוי מחלה קשה וב"ה כרגע אני בריא וללא סיכון למחלות קשות.

בריאות איתנה לכולם!

• אהבתי 2

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)

@פינדר שליש מתשלומי הפנסיה שלך הם ביטוח. חלק מזה הוא ביטוח אכ"ע. אבל יש ביורוקרטיה עד שמקבלים את דמי הביטוח. 

גם בביטוח אכ"ע ייעודי יש לא מעט אותיות קטנות. יש לי ביטוח כזה, ואני בכלל לא בטוח שהוא כדאי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...