Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח מחלות קשות - כן/לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שעצם השאלה טריקי, כי זה אינדיבידואלי - אבל אנסה להסביר קצרה.

אני בן 25, טפו טפו לרוב בריא. לפני מספר שנים, אחי עבד בחברת ביטוח והשיג לי ביטוח בריאות "קולקטיב" במחיר אטרקטיבי של 35 ש"ח לחודש.

כמו כן, בהמלצתו גם בוצע ביטוח מחלות קשות. מאון לאון, כיום, אני עדיין באותה הפוליסה של הקולקטיב והמחיר עלה ל-48 ש"ח. עשיתי לאחרונה סדר

בביטוחים וחידשתי מחלות קשות - המחיר הוא 140 ש"ח משכלול כל מיני פרמטרים שאינם משתלמים לחברת הביטוח (עישון וכיו"ב).

כמו כן, אני חבר ב"מכבי שלי" וכפי שאמרתי יש לי גם ביטוח בריאות בלי קשר.

מה הייתם עושים במצבי? 140 ש"ח הוא סכום די גדול לשלם עבור הדבר הזה, לכן ההתלבטות. אני סתם מסתקרן לראות לכמה אנשים באמת יש הדבר הזה

ואולי שווה לעשות אותו בגיל שבו הגוף פחות צעיר.

2016 BMW M235i.

פורסם

בגדול זה נחשב לביטוח לא משתלם.

גם לי סוכן הביטוח דחף את זה פעם וביטלתי אחרי כמה שנים.

אבל אתה צריך לשקלל את המצב הבריאותי שלך, מצב משפחתי, מצב כלכלי וכו'.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לא יודע מה זה ביטוח מחלות קשות, 

אני בהחלט ממליץ על ביטוח לתרופות מחוץ לסל הבריאות. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 24 דקות, Fraysa כתב:

140 ש"ח הוא סכום די גדול לשלם עבור הדבר הזה

תשלום חודשי או שנתי?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 16 דקות, discoTD5 כתב:

לא יודע מה זה ביטוח מחלות קשות, 

אני בהחלט ממליץ על ביטוח לתרופות מחוץ לסל הבריאות. 

ביטוח שנותן לך סכום חד פעמי של כמה מאות אלפים, במקרה של מחלה קשה שכלולה ברשימת המחלות המכוסות (צריך לשים לב טוב לניסוח בפוליסה).

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כמו בכל ביטוח השאלה היא אם חו"ח תחלה באחת המחלות האלה תוכל להסתדר בלי הסכום הזה?

אם כן אז בטל אותו.

הביטוח בא לתת לך רשת ביטחון אם חלית ואתה פתאום צריך גם להוציא הרבה על טיפולים וגם יכול פחות לעבוד.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

לפני 5 שעות, Fraysa כתב:

אני יודע שעצם השאלה טריקי, כי זה אינדיבידואלי - אבל אנסה להסביר קצרה.

אני בן 25, טפו טפו לרוב בריא. לפני מספר שנים, אחי עבד בחברת ביטוח והשיג לי ביטוח בריאות "קולקטיב" במחיר אטרקטיבי של 35 ש"ח לחודש.

כמו כן, בהמלצתו גם בוצע ביטוח מחלות קשות. מאון לאון, כיום, אני עדיין באותה הפוליסה של הקולקטיב והמחיר עלה ל-48 ש"ח. עשיתי לאחרונה סדר

בביטוחים וחידשתי מחלות קשות - המחיר הוא 140 ש"ח משכלול כל מיני פרמטרים שאינם משתלמים לחברת הביטוח (עישון וכיו"ב).

חשוב מאד לדעת מה הסכום שתקבל במידה וחלילה תזדקק.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

אם הסכום גבוה (מעל מליון) זה בעיקר יהיה נחמד לומר "יש לי סרטן, אבל לפחות יש לי גם דירה".

לא חושב שמישהו יכול לתת לך יעוץ אמיתי בנידון.

למי שיש פוטנציאל למחלות קשות גם ככה אין אפשרות לעשות ביטוח כזה במחיר שפוי, ולמי שאין פוטנציאל הסיכוי לחלות ולממש את הביטוח ממש נמוך.

מצד שני אם אתה בכל זאת חולה, ואין לך איזשהו גב כלכלי רציני מאחורייך - מדובר על סכומי כסף מורגשים.

פורסם

שאלה נורא אינדיבידואלית.

באופן אישי, לילדה עשינו ביטוח מחלות קשות מהסיבה שאם ח"ח יקרה משהו ואחד מאיתנו יהיה צריך לעזוב את העבודה אז יהיה סכום כסף שיעזור להסתדר (חוץ מזה שעבור ילדים הביטוח זול מאוד - ברמת העשרה שקלים לחודש אם אני זוכר נכון).

לנו אין - אבל שנינו שכירים עם ביטוח פנסיוני + ביטוח משכנתא ככה שאנחנו נסתדר אם ח"ח יקרה משהו

פורסם

השאלה היא למה הכוונה בביטוח בריאות?
האם אתה מתכוון גם לסיעודי? כלומר הוא מכסה גם את הפן הזה?
אני מכיר בחורה שבגיל 29 עברה תאונת דרכים והייתה סיעודית למשך שנתיים. היא עשתה ביטוח בריאות כולל סיעודי בגיל 23 לאחר שהשתחררה מקבע בצבא.
הביטוח הזה פחות או יותר העמיד אותה על הרגליים, בעיקר מהצד הכספי של המכה הזו.

פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, BloodFist כתב:

ביטוח פנסיוני + ביטוח משכנתא

איך זה קשור? ביטוח משכנתא הוא רק למקרה של מוות וביטוח פנסיוני הוא לפרישה (פלוס מרכיב של ביטוח חיים).

אם כבר אז ביטוח אובדן כושר עבודה + ביטוח בריאות פרטי אמורים לתת מענה למקרה של מחלה קשה אצל אחד ההורים.

עריכה:

גם ביטוח סיעודי שהזכיר ירחמיאל הוא ביטוח חשוב.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אני לא יודע מה דחפו לך לפוליסה, אבל אני משלם 170 ש"ח לזוג + ילדה לביטוח שמכסה את הכל כולל טיסות וטיפולים בחו"ל (שלא נזדקק) 

ביטוח מחלות קשות זה בערך 10 ש"ח לחודש על כל 100K. גם לי היה איזה סוכן שניסה לדחוף לי ביטוח מחלות קשות על חצי מיליון ב50 ש"ח לחודש. ויתרתי. הלוטו גם זול יותר, גם סכום גבוה יותר וגם סיכוי טוב יותר...

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

• תוכן חדש...