Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חודש נובמבר - מה קונים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם בשבועיים מיכל בנזין 95.

וברצינות - מה שאצטרך. לפני כמה ימים הלך הטלפון של הבן המעיר. קניתינחדש. עלה 250 ש"ח פחות מההצעה שהגיעה היום במייל.

נובמבר אינו סיבה לקניות מיותרות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 דקות, Yuri Abaev כתב:

כמובן.. אבל עדיין, תמיד טוב לדעת אם יש מבצע שווה 

ואם זה מבצע באמזון אז בודקים לפני זה בcamelcamelcamel

https://camelcamelcamel.com/

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בדרך כלל בנספרסו אין הנחות, אולי איזה כוס טרמית חינם בקניית 10~ שרוולים.

עכשיו הם עשו מבצע לפי חבר המועדון שלך - 10 או 15 אחוז הנחה. 

*לחברי מועדון יש את ההנחה הזו רק בחודש החברות (שניתן לראות באזור האישי), ועכשיו זה לא קשור לחודש אלא רק לרמת החברות.

אז ההזמנה היחידה שעשיתי זה מהם וכל מיני כבלים ומטענים מ ugreen.

אני מאמין שרוב ההנחות שתראה הן בגדר ניצול הזדמנויות ופחות הורדת מחירים. מציינים מחיר גבוה, טוענים שיש איזה יום רווקים סיני או כל שטות אחרת, מורידים למחיר הרגיל וכותבים "בהנחה בגלל יום X Y Z". 

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

חרטא בפיתה. בנובמבר לא קונה כלום עד יעבור זעם. שום דבר ממה שאני באמת *צריך* מעולם לא מופיע בנובמבר.

כבר שנים שמדובר בפיקציה. אולי חוץ מארצות הברית. אולי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בנובמבר אוסף חלפים לטיפול הקרוב

פה ושם איזה כלי מעלי או ל.כ. אבל זה לא רק בנובמבר

התחדשתי  גם במכונת תספורת לאחר שהקודמת שבקה

פורסם

ה"מבצעים" בארץ זה נטו מכירת עודפים ודגמים ישנים וכל מיני חרטות שאף אחד לא קונה

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, hans כתב:

חרטא בפיתה. בנובמבר לא קונה כלום עד יעבור זעם. שום דבר ממה שאני באמת *צריך* מעולם לא מופיע בנובמבר.

כבר שנים שמדובר בפיקציה. אולי חוץ מארצות הברית. אולי.

שמע, בנובמבר 16 קניתי מלא חלקים למחשב וחסכתי איזה 40%.

רק הזכרונות שקניתי מאמאזון עלו חצי מהמחיר שהם המשיכו לעלות 3-4 שנים קדימה. המחיר השתווה רק כש DDR5 נכנס לשוק.

לפני שנתיים קניתי ב KSP בבלאק פריידיי כרטיס מסך במחיר כזה, שגם שנה אח"כ הייתי יכול למכור אותו כמשומש ברווח.

אבל בשנים האחרונות באמת די חלש, נראה שההמבצעים פשוט מרוחים על כל השנה. דוגמא טובה זה השואב של קרצ'ר שרץ כבר חודש במחיר זנות.

KSP לדוגמא עשו מבצעים יפים מאוד עם הנחות של כ 20-25%כבר בתחילת נובמבר, אז עכשיו אין שום דבר חדש.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
פורסם

חיכיתי כמה חודשים לגאמפ סטארטר של Baseus בדגם החדש שירד למחיר שווה והאמת שזה באמת קרה והזמנתי…

מקווה שזה לא עוד סקאם של סינים למרות שזה נראה legit

לגבי KSP, יש שם מבצעים לא רעים בכלל כל השנה אז זה פחות מעניין בנובמבר, אבל ראיתי מוצרים שווים שכל השנה לא היה עליהם שקל הנחה ועכשיו דווקא יש

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם
לפני 6 שעות, hans כתב:

שאני באמת *צריך* מעולם לא מופיע בנובמבר.

god of war יצא :)

לפני 5 שעות, Mikelt89 כתב:

ה"מבצעים" בארץ זה נטו מכירת עודפים ודגמים ישנים וכל מיני חרטות שאף אחד לא קונה

גם בארה״ב - אין שום דבר חדש באמת מרגש כמעט

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...