Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעון חכם - המלצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, llaavvii כתב:

ואם השעון המוקשח החדש של אפל יתמוך באנדרואיד

אין מספיק סמיילים צוחקים בשביל זה במקלדת פה... 

• מצחיק 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי שהעפלוואטש הציל את חייהם של מכר ואימו של מכר נוסף (לשניהם החלו הפרעות קצב מסכנות חיים), אני מתקשה להמליץ על כל שעון אחר למי שברשותו אייפון.

פורסם
לפני 42 דקות, lm007 כתב:

כשאני לוחץ על הקישור רשום שהם לא שולחים לארץ ולא מופיע מחיר. כמה הוא עולה שם?

כולל שילוח וביטוח 1030 שקל.

לפני 24 דקות, ALÞћÃ כתב:

אחרי שהעפלוואטש הציל את חייהם של מכר ואימו של מכר נוסף (לשניהם החלו הפרעות קצב מסכנות חיים), אני מתקשה להמליץ על כל שעון אחר למי שברשותו אייפון.

הבעיה של אפל הוא אורך חיים קצר של הסוללה , בקושי יום ואף פחות אם מבוצעת פעילות אינטנסיבית.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

המחיר של השעון בחו"ל הוא 350 דולר ששקול ל-1450 ש"ח כולל מע"מ. לא יודע עד כמה האתר הזה אמין.

ממה שראיתי בישראל אפשר להשיג באיזור 1350 ויש אחריות של שנתיים (ב- run-way.co.il עם ה-5% הנחת קניה ראשונה).

לפעמים יש מבצעים טובים במירוצים, אבל לא בטוח מתי יש ואיך יודעים אם לגרמין יהיה דוכן.

בכל מקרה לי יש את הגרסה הקודמת, FR245, ואני די מרוצה. נראה שהגרסה החדשה היא שדרוג משמעותי מהגרסה הקודמת.

פורסם
לפני 12 שעות, lm007 כתב:

המחיר של השעון בחו"ל הוא 350 דולר ששקול ל-1450 ש"ח כולל מע"מ. לא יודע עד כמה האתר הזה אמין.

ממה שראיתי בישראל אפשר להשיג באיזור 1350 ויש אחריות של שנתיים (ב- run-way.co.il עם ה-5% הנחת קניה ראשונה).

לפעמים יש מבצעים טובים במירוצים, אבל לא בטוח מתי יש ואיך יודעים אם לגרמין יהיה דוכן.

בכל מקרה לי יש את הגרסה הקודמת, FR245, ואני די מרוצה. נראה שהגרסה החדשה היא שדרוג משמעותי מהגרסה הקודמת.

האתר אמין לחלוטין, רכשתי ממנו ציוד לרכיבה במחירים נמוכים משמעותית מהמחירים בארץ.

האתר מוכר לכל רוכב אופנים \ סקי  \ שחיה .

מעבר לזה יש מחירים מעולים למעילי קולומביה  \ NORTH FACE , רכשתי כבר 4 מעילים, שילוח מהיר ומוצרים איכותים ומקורים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)

בהנתן שאתה משתמש באייפון לדעתי האפל ווטש הוא הבחירה הטבעית. 

אני ממש מרוצה אחרי נסיון של שנה וחצי עם סדרה 6 סלולאר, למען האמת בהתחלה לא חשבתי שאהנה משעון חכם (אחרי שנים עם שעונים מכאניים),

אבל נוכחתי לגלות אחרת. 

אני משתמש בשעון באופן יומיומי ובאימוני רכיבה, לפעמים שטח ולפעמים כביש, אצלי כאמור יש את גרסאת הסלולאר ככה שאני יוצא מהבית רק עם השעון (בלי טלפון) ונהנה מהזרמת מוזיקה + יכולת לקבל ולהוציא שיחות במידת הצורך בזמן הרכיבה. 

בנוגע לחיי הסוללה, לי יש את הדגם הקטן, ככה שבשילוב עם הסלולאר הסוללה לא מצטיינת אבל אין ימים שזה מונע ממני להגיע לסוף היום, מה גם שהטעינה עצמה מהירה למדי. 

יתרון נוסף שלא ציינו פה זה אינטגרציה עם אפל פיי, זה אולי נשמע טיפשי אבל זה מאוד נוח במקרים בהם אתה בלי הטלפון או הארנק. 

אם יש לך יד ממוצעת-גדולה הייתי ממליץ על הדגם הגדול יותר, בשילוב עם יכולת הסלולאר, ככה שתהנה גם מפונקציונאליות מוגברת וגם מחיי סוללה טובים יותר. 

דבר אחרון, ממליץ לך להעיף מבט בערוץ יוטיוב הזה, מדובר במדען שעושה סקירות מקיפות מאוד מגובות דאטא למגוון גאדג'טים לבישים, האפל ווטשים יוצאים אצלו באופן קבוע מהמובילים ברוב המבחנים.

עריכה אחרונה על ידי shakedi
  • אהבתי 1
 MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 11.10.2022 בשעה 11:30, shakedi כתב:

דבר אחרון, ממליץ לך להעיף מבט בערוץ יוטיוב הזה, מדובר במדען שעושה סקירות מקיפות מאוד מגובות דאטא למגוון גאדג'טים לבישים, האפל ווטשים יוצאים אצלו באופן קבוע מהמובילים ברוב המבחנים.

תודה על הלינק. אחרי שעברתי על כמה מהביקורות שלו, הגעתי לאותה מסקנה שאליה הגעתי לפני יותר מ-3 שנים: אין כרגע בשוק שעונים טובים למדידת דופק חוץ מאלה של אפל. מצער.

• אהבתי 1

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

• תוכן חדש...