אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,367 נושאים בפורום הזה
-
מסלולי אופניים
מאת Coro-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני רוצה להתחיל לרכב, אבל לא מכיר מסלולים. יש המון אפליקציות והלכתי לאיבוד. מה מומלץ? אני על אנדרואיד.
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חושבים על פרקט בכל הבית חוץ מחדרים רטובים אבל יש מיליון סוגים והלכנו לאיבוד. איזה סוג מומלץ שיחזיק גם במטבח בלי דרישות מיוחדות? מה לגבי עמידות בנוזלים/שחיקה/שמש? יצרנים וספקים מומלצים? הכנות נדרשות? הערכת מחירים אם מיהו יודע (לא קריטי. בכל מקרה אחרי שניסגר מה אשתי רוצה נבדוק מחירים)? מזל שלפחות באינסטלצעה ואיטום אני מבין. חסך עוד שרשור.
הודעה אחרונה מאת waterman, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הבקשה בכותרת. כן, אני יודע שזה לא מומלץ. לא, אני לא הולך להפעיל יותר מצרכן כבד אחד באותו הזמן. לא, אין לי נקודות חשמל נוספות שאני יכול להתחבר אליהן ללא מפצל. לא, אני לא יכול להוסיף נקודות חשמל נוספות כי אין תקציב לשיפוץ כולל לכל הבית. לצערי. תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת פריג'י, -
מה דעתכם על ראש הישיבה שיוצא נגד שילוב של נשים בתור לוחמות בשריון וטוען להדרה של תלמידי ישיבות הסדר משירות קרבי? https://m.ynet.co.il/articles/b1fme11cio הדעה שלי בנושא. לא שמתי לב למשהו שעשיתי בזמן השירות שלי בשריון שבחורה לא יכולה גם לעשות. ואני עוד הייתי במג"חים של פעם, היום במרכבה סימן 4 זה בכלל הרבה יותר קל פיזית. דווקא ההיפך מדריכות השריון שלימדו אותנו בטירונות ובמקצועות בסיירים היו הכי תותחיות ומקצועיות שיש. ובטוח שיותר מלאות מוטיבציה מרוב הגברים שרק היו מבואסים מזה שתקעו אותם בשריון וחשבו בעיקר על איך לעוף משם ואיך לעשות הכי קצת שאפשר. נשים מהוות יותר מ 50% מהאוכלוסיה, דתיים מישיבות הסדר, אולי עשירית מזה. מבחינה כמותית יש עדי…
הודעה אחרונה מאת falou, -
חופשה בכריסמס
מאת Guest Mikelt89- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מאסתי בחיים ומחפש חופשה בכריסמס, תאריך יעד אמצע דצמבר שבתקווה כבר יתחילו לרדת ולהערם הפתיתים הראשונים של החורף, אני רוצה חוויה לבנה ואוטנטית לא מחפש גשם וטמפרטורה מעל ה-0, היעד חייב להיות מושלג כלומר ערים שקרובים לחוף הים מחוץ לתחום, בדקתי בכמה יעדים כולל ורשה פראג ופריז וברלין ואלו היעדים שצפויים להיות האופציה האולטימטיבית עבורי, מה יש לבדוק מעבר לכך המלון פחות חשוב לי… ואיפה יש יותר כוסיות?
-
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אהלן האם לדעתכם יש עילה לדיבה?
הודעה אחרונה מאת natco, -
שלום לכולם, אחרי יותר מ-20 שנה שלא רכבתי צריך המלצה ל-2 זוגות אופניים, לי ולאשתי. המטרה - רכיבה בשבילי אופניים בעיר ובשטח כמו למשל יער בן שמן, שום דבר טכני במיוחד. מעדיף אופני הרים, לא סגור לגמרי על התקציף, אבל בסביבות 2000-3000 ש"ח לכל אחד. מניח שמדובר באופני כניסה עם זנב קשיח, רצוי עד כמה שאפשר קלים בקטגוריה הזאת. תודה!
הודעה אחרונה מאת ליפיגו, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני שוקל לקנות מסך מחשב חדש. מודה ומתוודה - אינני מבין בזה שום דבר. סוג פאנל, בהירות וכו' - זה בגדר סינית עתיקה עבורי. הדרישות שלי : זמן תגובה 1ms או פחות. גודל נגיד 24 - 27 אינץ (אולי אפשר קצת לחרוג). רצוי G-SYNC אך לא חובה. סוג חיבור נדרש - HDMI 2.1 (חיבור מועדף) , DISPLAY PORT 1.4A לגבי תקציב - נחשוב על זה בבוא הזמן. שימושים : משחקים. אינטרנט. קצת מכל דבר. כרגע מוזמנים ומתבקשים להסביר ו/או להמליץ מה לקחת (או לחלופין, לאיזה מסך לא כדאי להתקרב).
הודעה אחרונה מאת guya72, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי קודם כל רציתי לדעת איפה הכי משתלם לקנות דוד חשמל. הבית שכור ואני משאיר אותו כשאעזוב. כרגע הדוד שלי הוא 30 או 60 ליטר ואני רוצה להחליף אותו ב 120 ליטר. צריך לעשות שינוי גם במערכת חשמל בבית ברמת הדוד? או שפשוט מחליפים וזהו. תודה
הודעה אחרונה מאת tribel, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן, אזהרה לחברי פורום אחרים. בקצרה: ברגע שהזנתם את הקופון, הוא ממומש ואתם חייבים לקנות. אל תצאו מדף המוצר אחרת הוא אבד ואל תזינו אותו על מוצר רק כדי לבדוק דברים. אם הזנתם, השתמשתם. באריכות:מקס יצאו במצב לנובמבר שאם קונים ב-90 דולר במטח, מקבלים 20 דולר לאמאזון (48 שעות אחרי קליטת עסקה) לשימוש עד 2023. קיבלתי את הקופון, נכנסתי למוצר, הזנתי אותו כדי לראות אם הקופון מוריד מע"מ ברגע שהוא על מוצר שיורד מ-90 ל-70 דולר (לא הוריד). יוצא מדף המוצר בלי קנייה. נכנס למוצר אחר. "הקופון כבר מומש". חוזר למוצר הקודם, אין קופון. אבד. נעלם. יוצר קשר עם אמאזון. "פנה למקס". לאחר מכן סיננו אותי (מאוד מפתיע). פונה למקס, אמרו שיזכו אותי ב-7…
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
כחלק מההגרלה הגדולה השבוע יש סדר גודל של 1400 דירות שמוגרלות בלוד במחיר למטר שנע בין 8500 ל- 12500 ש"ח (כולל מע"מ), ההגרלות הן בשכונות גני אביב, ניר צבי ובן שמן. נכון לעכשיו נראה שסיכוי הזכייה בלוד גבוהים משמעותית מערים אחרות שמוגרלות באזור (ראשל"צ, באר יעקב, אור יהודה, תל אביב), מאמין שזה נובע מ-2 נקודות עיקריות: הראשונה של היצע הדירות הגבוה יחסית שיש לעומת הערים האחרות שציינתי (בערך 400 -500 דירות לעיר, מלבד ת"א). והשנייה שאף אחד לא רוצה לגור/לקנות בלוד בעקבות כך שמדובר בעיר מעורבת (והמהומות שהיו לא תרמו לנושא). על פניו נראה שרכישה שם במחירים הנ"ל זו השקעה יחסית טובה, וגם הקרבה לת"א ברכבת זה גם פלוס, מה מתפספס אצל אנשים אחרים שלא רוצים להשקיע/לקנות ב…
הודעה אחרונה מאת D_D, -
- 5 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
הזמנתי מהם מספר פעמים, אבל היום נתקלתי במצב מוזר. ישנו צורך לבחור מדינת שילוח אבל ישראל לא ברשימה, ובכלל הרשימה די מצומצמת. איכשהו לבסוף ביצעתי את ההזמנה לאחר התחברות לחשבון שלי באתר, אבל בסיום ההזמנה ולאחר התשלום התקבל אישור הזמנה עם הכתובת שלי, כולל הכיתוב Israel אבל בתחתית הכתובת - United kingdom .. שלחתי להם מייל בשאלה האם זה תקין. מישהו נתקל בזה לאחרונה?
הודעה אחרונה מאת omricn, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן יש לי מגבר של ימאהה שנדלק ונכבה כל הזמן. מישהו יודע מי עוד מתעסק עם כאלה? תודה
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
עזרה במידע על שעון ישן
מאת Guest- 0 תגובות
- 924 צפיות
ברשותי שעון אורלוגין ישן ואני מעוניין לשום אותו לפני מכירה או שיפוץ ואין לי כלל מידע אודותיו אשמח אם מישהו כאן מתמצא טיפה, בתחום שעוני האורלוגין ויוכל לכוון אותי לדרך תודה מראש....
-
היו כאן די הרבה שרשורים דומים, אבל לא הצלחתי למצוא משהו שירגיע אותי לגמרי. יש לנו נסיעה די ארוכה באביב, ורכיב הרכב הפך לעניין שכדאי להקדיש לו מחשבה. כבומר, מאז ומעולם סגרתי את עניין הרכב דרך אחת החברות הגדולות, בסוכנות בארץ. הפעם, ההפרש הפך למשמעותי (פי ארבעה מההצעה הזולה ביותר ברנטלקארס לסיקסט (שלמה) או פי שניים מיורופקאר דרך רנטל להרץ בארץ). השאלות: 1. האם אפשר בכל מקרה לסמוך על סוכנות מקומית לא מוכרת שיש לה, נניח 8000 ביקורות עם ציון "fabulous"? האם הביקורות ברנטלקארס בכלל אמינות? 2. האם ביטוח ביטול ההשתתפות של רנטל באמת שווה משהו? אני תמיד עושה את הביטוח הגבוה ביותר בחברה עצמה, כדי לא להתעסק בכלל עם הנציג בהחזרה. הסיד…
הודעה אחרונה מאת borsood, -
גריל נינג'ה?
מאת ירחמיאל- 8 עוקבים
- 12 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלומות, בת הזוג מקבלת אין ספור התלהבויות מהחברות שלה לגבי הכלי הזה. אשמח לשמוע דעתכם הכללית, בעד ונגד אם יש ומידע כללי. האם הוא באמת כזה וואו? לפי מה שהיא הבינה - מדובר בכלי שמחמם/מטגן/מבשל את האוכל ללא שמן או עם שימון מינימלי (עובד ע"י הזרמת אויר חם?). תודה.
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלומות, יש לי כמה קולגות שעובדים כרגע בירושלים ונאבקים עם נהגי המוניות המקומיים. אלו לא מגיעים בזמן (אם בכלל זוכרים לבוא), לא מסוגלים לתקשר באנגלית, לא מקבלים כרטיסי אשראי... כל יום משהו אחר. מדובר בצוות של חמישה אנשים די מבוגרים, לכן נסיונותיי לשכנע אותם להשתמש ב-Gett לא צלחו עד כה. בקיצור, אני מחפש מישהו אמין (אפשר גם שניים) שיכול לאסוף אותם בבוקר מהמלון, לשנע לצפון העיר, ולחזור על הפעולה בסדר הפוך בערב. חשוב שיוכל להוציא קבלה ושיקבל כרטיסי אשראי. לא דרישות גבוהות במיוחד, אבל מסתבר שכיום גם את זה לא פשוט למצוא. אשמח להמלצות מנסיון או מהיכרות אישית. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Derish, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי חברים. קיבלתי המלצה על אינטרנט סלולרי שחוסך בעלויות. היה לי אינטרנט של הוט במחיר 80 ש"ח לחודש אל תשאלו אותי איזה מהירות אין לי מושג, אבל זה הספיק לסלקום טי וי ולגלוש במחשב. לפני שבוע עברתי לאינטרנט סלולרי, חבילה של 500 ג'יגה ב33 ש"ח. במבחן הביצועים לא מרגיש הבדל, מקווה לא לחרוג בחבילת הגלישה מעל 500 גיגה. כמובן שצריך לרכוש ראוטר סלולרי, אני קניתי של tp-LINK ב360 ש"ח נרכש בKSP.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 3 אלף צפיות
יש בית לנורה שנמצא גבוה מאוד וקשה לראות מבפנים, גם לא עם מצלמה. ניסיתי 2 נורות (מצורף) ושניהם לא מתאימות. האם יש הברגה צרה יותר? האם זה בכלל הברגה ? איפה מוצאים נורה כזאת? במחסני תאורה ו-אייס, אין.
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בבניני מגורים שבהם ההורים שלי גרים בין היתר מיועד להיות פינוי בינוי. היה כבר כנס, שבו היזם כבר הציג מה מתוכנן, מה יקבלו הדיירים וכו'. זה היה בשיתוף עורך דין של חלק מהדיירים האחרים( מי הם ומה הם , לא ברור לי). מחיפוש בגוגל בקשר ליזם, הוא ניראה יזם רציני ולא סתם נוכל, אבל מצד שני כבר היה עניין לא נעים איתו בפרוייקט פינוי בינוי אחר, שבו הוציאו את הדיירים מהבתים לדירות שכורות, ועקב סכסוך הפרוייקט בוטל, והדיירים חזרו לבתים שלהם. בכול מקרה, ההבנה שלי בנושא היא די כלום גדול, אז סליחה מראש אם השאלות יהיו די מטופשות. -היזם הזכיר המון פעמים שהוא חייב להביא ערבונות עבור הפרוייקט, וגם אם הוא פשוט רגל באמצע, לא יהיה מצב שהדיירים לא י…
הודעה אחרונה מאת bobi, -
- 7 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
מה הפרוצדורה ,האם אפשר ללכת על כל הליכון, או שיש מגבלות ,מה עם הקופ"ח (כללית) האם הם משתתפים בעלות ובתהליך הבחירה, האם יש צורך בייעוץ של פיזיותרפיסט או כל מידע שחשוב לדעת?
הודעה אחרונה מאת pl7410, -
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ערב טוב. השאלה בכותרת. יש חשש יותר מסביר מהתנהלות קלוקלת והעלמת ראיות. למי ניתן לפנות ולהתלונן בבקשה ? (לא פייסבוק. אל תאמרו רק "פנה לעירייה", כי שם יד רוחצת יד - אחרים כבר פנו. כ"כ ידוע שתאגידי המים "הופרדו" מהעיריות. ידוע אבל לא עוזר לי. להם אולי כן.. ). תודה.
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מזמן לא היו כאן המלצות עדכניות, אשמח להמלצות. לא זול וגם לא יקר בטרוף, זוג. סופ"ש. יהיה מצוין אם יהיה מבודד עם נוף מהמם, נקי ומכובד. בריכה פרטית מחוממת בחורף יהיה בונוס מצוין.
הודעה אחרונה מאת סלע, -
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
באתר שבו עבדתי במשך שנים הביאו כלבה מסוג רועה בלגית שתמיד הייתה אגרסיבית כלפיי ועם אחרים היא איכשהו היא בסדר, בכל מקרה להתעסק עם כלב זה לא חלק מהתפקיד שלי, ניסיתי גם לתת חטיפים וכל מיני דברים, לא עזר... למרות שהתרעתי בפני הבעלים שהכלבה מסוכנת וגם פעם נשכה אותי במכנס, לא עשו כלום (אמנם קשרו אותה מדי פעם, שמו לה זמזם על הצוואר עם שפעמים רבות לא פעל), לפני שבוע בערך הכלבה שוב הייתה אגרסיבית כלפיי ללא שום התגרות מצדי ונשכה אותי בברך למרות שהתעלמתי ממנה, הנשיכה השאירה שני נקבים בעור עם מעט דם ומסביבם עיגול שטף דם בקוטר 4-5 ס"מ. הבעלים(לקוח החברה שאני מועסק על ידה) הציע לי להסתובב עם מקל. ביקשתי שיקשור, בסופו של דבר קשר אבל יום למחרת הנשיכה היא השתחררה/שוחררה לאחר כמה שעות…
הודעה אחרונה מאת nameuser, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני חייב לחלוק איתכם את התסכול והחצי צחוק שלי. אם מישהו כאן זוכר אישתי עוסקת כתחביב בהכנת תכשיטים בבית. החבילה הקודמת נעצרה במכס, חבילה על סך 80 ש"ח. כחלק מההמלצה שלכם פשוט וויתרנו על הכסף כדי לא להכנס לסיפור הזה. אישתי הזמינה עוד חבילה לאחר כמה חודשים הפעם על סך 150 ש"ח במחשבה שזה היה מקרה חד פעמי. החבילה נעצרה שוב במכס ולכן החלטתי לחקור את הנושא לעומק. אתם לא תאמינו מה הסיבה: המכס החליט שהגומיות שבפנים שמשמשות כבסיס להכנת הצמיד או השרשרת, יכולות לשמש כגומי להכנת רוגטקה! " יש גומי לרוגטקה המצריך באישור כלכלה על פי צ"ח" ועכשיו דורשים ממני לא פחות ולא יותר ממילוי טפסים באורך הגלות לייבוא נשק קר לארץ מסין. אני מצטער שאני נשמע כמו נער נלהב, אבל בפאקינג 2…
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 14 עוקבים
- 26 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
מחפש הצעות לאוכל שלא מסובך להכנה ונוח לקחת לעבודה. יש לי מיקרו. מקרר. ואין לי הרבה זמן לאכול. בגדול עד עכשיו זה היה או לחכות עם האוכל עד הערב שחוזרים הביתה או לאכול משהו שנקנה בחוץ - קצת נמאס לי מ-2 האופציות. אז איך אתם מתנהלים?
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום. המקרה שלי דומה לקבל כאן מצ"ב תמונות מהמזגן שלי. עכשיו (בקבל) למאוורר מחובר חוט אחד. למדחס חוט אחד. ולC "משותף" ארבעה חוטים. עדיין לא מצאתי בחנות קרובה קבל כמו שלי 50/6. אני יודע שיש ברשת ואני כנראה אקנה משולב. אבל ראיתי באחד מהסרטונים ביוטיוב שאפשר לפצל את הקבלים. רציתי לדעת את לחבר את החוטים כשיש שני קבלים.
הודעה אחרונה מאת adi89, -
-
בעקבות שרשור הסושי, חשבתי לעצמי איך ייתכן שאין בקארזפורום שרשור המלצות למסעדות בכל העולם ... אני בטוח שהרבה מפה מבלים בכל רחבי העולם ובטוח שהשרשור הזה יכול לעזור אחד לשני - אני אתחיל: שם המסעדה: סושי סמבה מיקום: לאס ווגאס [יש להם סניפים גם בלונדון (2), דוחא (קאטר) ודובאי] במלון הפלאצ'ו סגנון מסעדה: יפני, ברזילאי, פרואני מחיר: $$-$$$ (מתוך $$$$) לינק לתפריט אכלתי שם מנות דג\סושי\ירקות\קינוחים, הדגים תמיד טריים, וקינוחים שווים. רול שאהבתי SPICY TUNA, לטבעונים AMAZÔNIA ROLL. ראשונות ה CRISPY TAQUITOS מומלץ, SHISHITO PEPPERS (רק לקחת בחשבון שאחד מכל 10 חריף) קינוחים מומלצים SATA ANDAGI שזה כמו כדוריות דונאטס ממולאות בריבת ח…
הודעה אחרונה מאת roiei, -
- 7 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכולם, קיץ הבא מתכנן טיול של שבועיים בצפון איטליה (זוג+2 מתבגרים 12+16) טיסות יש רכב-כמעט יש (מחירים יורדים קצת) לינה יש (כמעט לכל השהייה) התכנון שלי (בגדול) הוא: 2.8 נחיתה במאלפנסה(נחיתה ב17:00) ->נסיעה בתחב"צ למילאנו למלון/דירה ולהעביר את מה שנותר מהערב (לא שוריין עדיין מלון במילאנו,אשמח לתובנות לגבי מיקומים) 3.8 יום במילאנו (אשמח לתובנות ליום בילוי עם ילדים שאין להם בעיה עם הליכה/מוזיאונים/קניות ) 4.8 איסוף רכב ממילאנו בבוקר ונסיעה למלון בדולומיטים (שריינתי בבוקינג עם ביטול,מרחק של 3.5 שעות ממילאנו) 4.8-9.8 דולומיטים (יש לי כמה מקומות נעוצים לבקר בהם) 9.8-15.8 קאמפינג על אגם גארדה (איזור דרומי - י…
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 25 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
"דברים מוזרים שמצאתי על האוטו שלי", פרק 4. תקציר הפרקים הקודמים: -פרק ראשון. יורד למטה, רואה יצאנית הומלסית מקפלת לי בגדים על האוטו. ביקשתי שתקפל על האוטו שלה. -פרק שני. מוצא תכשיר הגיינה נשי על הגג בחניית הבית. -פרק שלישי. מוצא טביעות נעליים על הגג של האוטו. כל האוטו יבש. אין טביעות במקום נוסף. ועכשיו, חדש: פרק רביעי. חוזר לרכב בערב אחרי שחניתי כשעה (איזור הדר בחיפה אם זה משנה למישהו). מוצא את זה על הרכב: קסטה. של טייפ. מתחת למגב האחורי. WTF?! זה סימן של כנופיות פשע או משהו? להיזהר מעטיופים עם DEW בעתיד הנראה לעין? האוסף מיטב הלהיטים של יהורם גאון- לא ניתן להשיג בחנויות? רמז לגבי זה שעליי להגביר א…
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -