Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסעדות מומלצות בעולם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניו יורק:

המבורגר מאוד טעים בניו יורק emily. 

פיטר לוגר זה אחלה, אבל פחות טעים מסטייקים טובים בארץ. השטרודל שלהם עם הקצפת בתוך דלי 15 קילו מצוין. 

לחובבי המישלן, בולי, של דניאל בולי. מצוינת ומאוד נגישה במחירים. 

וינה: מאוד בינונית באוכל שלה, אבל אחלה סצנת ראמן. makotaya ramen ועוד מקום שנקרא sapporo ramen שניהם היו הכי דומים ליפן שאכלתי. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 4 שעות, roiei כתב:

מה אתה אוהב לאכול ב Grand Lux Cafe ?

הבת שלי מתה על השרימפ סקאמפי שלהם

הgarlic chicken שלהם מעולה , הpork belly bao buns טובים לפתיחה והטאקוס שלהם לא רעים.

זה בעיקר מקום עם רמת אוכל אחידה עם מעט מאוד נפילות.

בקינוחים הם מעולים - הbeginets שלהם מעולים (אבל סופר מתוקים) , העוגיות שלהם מעולות! המנת brownie שלהם אחת הטובות שאכלתי פה והציז קייק וred valvet 👌

לא הייתי יוצא מגדירי להגיע לשם כן ? אבל אני יודע שאם אני רוצה ארוחה ברמה לא רעה ואני צריך מקום עם גיוון מבחינת תפריט גדול אבל עקבי - זו אופציה טובה. (ארוחת משפחתיות , אורחים וכו)

לא לשכוח לקחת בחשבון שהכל ענק!

אין מצב שאדם יחיד מסיים פתיחה עיקרית וקינוח. זה ארוחה ל2 אנשים בכיף - והם יצאו מפוצצים!

אפילו המנות ילדים מספיקות לרוב ל2 ארוחות…

(אז זה להיט להזמין משלןח / טייקאווי ולא לבשל יום אחרי 😅)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 17 שעות, m3x7r3m3 כתב:

אצלנו קרמבו היה נקרא "ראש כושי"

הערבים בארץ עד היום קוראים לו ראס עבד (ראש עבד).

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Liviur כתב:

זה בעיקר מקום עם רמת אוכל אחידה עם מעט מאוד נפילות.

בקינוחים הם מעולים - הbeginets שלהם מעולים (אבל סופר מתוקים) , העוגיות שלהם מעולות! המנת brownie שלהם אחת הטובות שאכלתי פה והציז קייק וred valvet 👌

לא הייתי יוצא מגדירי להגיע לשם כן ? אבל אני יודע שאם אני רוצה ארוחה ברמה לא רעה ואני צריך מקום עם גיוון מבחינת תפריט גדול אבל עקבי - זו אופציה טובה. (ארוחת משפחתיות , אורחים וכו)

לא לשכוח לקחת בחשבון שהכל ענק!

אין מצב שאדם יחיד מסיים פתיחה עיקרית וקינוח. זה ארוחה ל2 אנשים בכיף - והם יצאו מפוצצים!

אפילו המנות ילדים מספיקות לרוב ל2 ארוחות…

(אז זה להיט להזמין משלןח / טייקאווי ולא לבשל יום אחרי 😅)

זה בערך מה שאני חושב על הציז קייק 😆

אני מאוד אהבתי את הבננה ציז קייק שלהם

עריכה אחרונה על ידי roiei
פורסם

הציז קייק נותן מענה מצוין למשפחות עם מבחר גדול, מנות נדיבות, הכל טעים והמחירים סבירים
זאת לא מסעדת גורמה אבל מקום בהחלט חביב שאני תמיד נהנה לבקר בו.

פיטר לוגר... אני באופן אישי מאוד אוהב, פחות מתחבר למחיר אבל פעם ב... מרשה לעצמי

in and out - טעם של מצה, לא התחברתי לטעם וציפס היבשושוי שלהם

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

הערבים בארץ עד היום קוראים לו ראס עבד (ראש עבד).

אכן, הם לקחו את זה אפילו טיפה יותר לקיצון.

אבל זה הגיוני מאוד בהתחשב במעורבות הערבית סביב העבדים האפריקאים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ניו יורק - איטלקית - Carmine's Italian Restaurant
מסעדה ותיקה מאוד, מנות ענק לחלוק עם סלט הקיסר הכי טוב בעולם
לא לשכוח להזמין מקום מראש! אין מצב שאני בניו יורק ולא נכנס לאכול שם

רשת בורגרים קטנה Black Tap Craft Burgers & Beer  (שגם פתחה סניף במרינה ביי סנדס בסינגפור) לטעמי ההמבורגרים הכי טובים ומושקעים שאי פעם אכלתי. 

סנדוויץ הקורן ביף האולטימטיבי - Carnegie Deli
לקחת ולאכול בסנטרל פארק על הדשא! התור מטורף לבעלי אופי חזק

תור מעט קטן יותר תמצאו אצל Katz's Delicatessen עם סנדוויץ קורן ביף אגדי (במקום שבו צולמה סצנת האורגזמה מכשהארי פגש את סאלי)
מקום עם אווירה ואוכל יהודי. גם אחד ממקומות החובה עבורי.

קחו את ה path ל NJ ותרדו בהובוקן. מקום מגניב לטייל בו ועל הדרך לאכול סטייקים מצויינים במחירים הגיוניים ב Arthur's Hoboken, יש גם מרגריטות מצויינות, גם אחד האהובים עלי. בלי קשר בהובוקן יש הרבה מסעדות טובות.

פיצה בצהרים על הדרך אף פעם לא הרגה אף אחד...  2Bros. Pizza , אחת הפיצות הטובות, למרות שבמנהטן יש לא מעט. בכל מקרה הם המועדפים עלי, יש מספר סניפים במנהטן.

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ברגמו איטליה. Mimo. האיטלקיה הכי טובה שיצא לי לאכול בה.

גילוי נאות: השארתי למארח להזמין עבורי מה שהוא ממליץ.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 18 שעות, roiei כתב:

1. IN-N-OUT BURGER שנמצאים לדעתי רק בקליפורניה, נבאדה ויוטה - אבל זה מכונה של פאסטפוד טרי, הקציצה הצ'יפס הירקות - הכל טרי ולא קפוא.

בנוסף התפריט מאוד מצומצם, יש רק המבורגר לסוגיו, צ'יפס, שתיה ומילקשייק - זהו.

DAT
ההמבורגר פאסט פוד הכי טוב שאני מכיר.
image.thumb.png.7749d3826f63c6f70a6783a402ecd1b2.png
image.thumb.png.5023f723dfc94c080e96aacbb6c6bd00.png

מקום נוסף שהפתיעו אותי לטובה

* פאפא'ס דלתה בלוז סמוקהאוס באוסטין טקסס. במיוחד מנות הפולד פורק והמעושנות. https://goo.gl/maps/MsmfiUixvLZwfchV8

לפני 3 שעות, סולל הדרך כתב:

נ

תור מעט קטן יותר תמצאו אצל Katz's Delicatessen עם סנדוויץ קורן ביף אגדי (במקום שבו צולמה סצנת האורגזמה מכשהארי פגש את סאלי)
מקום עם אווירה ואוכל יהודי. גם אחד ממקומות החובה עבורי.

אני פה רק כדי לשים תמונות
image.thumb.png.fd3d969c360578f20ad28a3f4352c8be.png

• אהבתי 3

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

in and out ו5guys הן האמת דיי בינוניים בשני המקרים. נכון - יותר טובים אולי מבורגר קינג ומקדונלדס - אבל יש הרבה יותר מוצלחים מהם. הייתי אוכל רק אם אני מחפש מקבילה לאלו שציינתי. ממש לא הולך במיוחד.

אם אתם סגורים על זה שאתם באמת רוצים בורגר fast food חפשו:

1. habit burger - לא רע בכלל - וגם תקבלו קציצה שהיא לא well done אוטומטית. גם הסנדוויץ׳ grilled chicken שלהם מאוד מוצלח (לקחת בseeded bun - ובלי רוטב טריאקי)

2. בקטע היותר שמנוני בקליפורניה ספציפית - super duper burgers - מזהיר מראש - זה יהיה שמנוני אבל טעים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

ברגמו איטליה. Mimo. האיטלקיה הכי טובה שיצא לי לאכול בה.

גילוי נאות: השארתי למארח להזמין עבורי מה שהוא ממליץ.

זו רשת? אני עוד כמה שבועות במילאנו, אבל לא מתכנן נסיעה במיוחד לברגמו...

פורסם
לפני שעה, Liviur כתב:

in and out ו5guys הן האמת דיי בינוניים בשני המקרים. נכון - יותר טובים אולי מבורגר קינג ומקדונלדס - אבל יש הרבה יותר מוצלחים מהם. הייתי אוכל רק אם אני מחפש מקבילה לאלו שציינתי. ממש לא הולך במיוחד.

2. בקטע היותר שמנוני בקליפורניה ספציפית - super duper burgers - מזהיר מראש - זה יהיה שמנוני אבל טעים.

לגבי IN N OUT ו 5 ברנשים קציצה וטוגנים- זו בדיוק הנקודה, זה זמין וזה מעל הרשתות הגדולות בכל מדד אפשרי. רחוק שנות אור מלהיות המבורגר מדהים או משהו, אבל נגיש טעים ולא יקר.

לגבי סופר דופר- סוויט בייבי צ'יזס (אין טעות באיות. אני יודע מה כתבתי.) זה היה יותר מדי. יצאתי עם צרבת. טעים? כן, אבל לא ממש שווה את זה לדעתי.

כץ- יקר ממש, אבל וואו. אין לי מה להגיד, המוניטין הורווח ביושר. אחד הסנדוויצ'ים היותר טעימים שאכלתי בחיי, ואחד המקומות היחידים בניו יורק שנתנו לי פאקינג סלט (כי "סלט" בארה"ב אומר "קערת חסה וקרוטונים", עגבניות זו מילה גסה)

לפני 8 שעות, garicho כתב:

לא יודע לגבי ארה״ב, אבל Five Guys באירופה לחלוטין לא שווה את הכסף. גם מחיר הזוי וגם מנות meh ביותר. 

באירופה מדובר בבדיחה עצובה ויקרה להחריד.

פורסם

אני יכול להוסיף את המזרח או תאילנד ליתר דיוק כמעט בכל עיר יש שם בופה מקומי תאילנדי או קוריאני בבישול עצמי ההבדל באוכל יש כאלו עם דגש על בשר ויש כאלו על מאכלי ים בפעם האחרונה היינו בקראבי באו נאנג קצת לפני פחות מחודש משלמים כניסה לאדם ואוכלים מה שרוצים כמה שרוצים ללא הגבלה , כולל שתיה סלטים תוספות מרק'ים אוכל מבושל ומי שחסיד מאכלי ים זה בשבילו  אפשר שיכינו לכם אפשר למנגל לבד על השולחן יש מקומות שיש בהם גם מרק יש רק מנגל יש משולב תלוי איפה למקום הספיציפי קוראים TONG TALAY בהחלט חוויה כייפית לכמה שעות אם הולכים ביחד חברים או משפחה. עלות 65 שקל לאדם אבל סופר מושקע יש לידו פשוט יותר מ 20 שקל אבל בעיקר בשר

20220930_172329.jpg

20220930_172334.jpg

20220930_192807.jpg

120576803_1220437171673749_436661512202495007_n.jpg

280092241_1623751648008964_5978700372543608239_n.jpg

280106857_1623751618008967_3329691288751242661_n.jpg

20220930_173321.jpg

• אהבתי 1

• תוכן חדש...