Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסעדות מומלצות בעולם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם המזרח אז הזכרת לי את המסעדה על המגדל הדבוה בבמגקוק שכמובן לא זוכר את שמו.

נוף מהמם ואוכל מעולה (אתה לא רואה את האוכל חי לפני הצלחת). 

זה אכול כפי יכולתך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 15 שעות, Night Driver כתב:

אם המזרח אז הזכרת לי את המסעדה על המגדל הדבוה בבמגקוק שכמובן לא זוכר את שמו.

נוף מהמם ואוכל מעולה (אתה לא רואה את האוכל חי לפני הצלחת). 

זה אכול כפי יכולתך.

מגדל baiyoke 

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 17.10.2022 בשעה 23:20, roiei כתב:

בעקבות שרשור הסושי, חשבתי לעצמי איך ייתכן שאין בקארזפורום שרשור המלצות למסעדות בכל העולם ...

אני בטוח שהרבה מפה מבלים בכל רחבי העולם ובטוח שהשרשור הזה יכול לעזור אחד לשני - אני אתחיל:

שם המסעדה: סושי סמבה
מיקום: לאס ווגאס [יש להם סניפים גם בלונדון (2), דוחא (קאטר) ודובאי] במלון הפלאצ'ו

סגנון מסעדה: יפני, ברזילאי, פרואני

מחיר: $$-$$$ (מתוך $$$$)

לינק לתפריט

אכלתי שם מנות דג\סושי\ירקות\קינוחים, הדגים תמיד טריים, וקינוחים שווים. רול שאהבתי SPICY TUNA, לטבעונים AMAZÔNIA ROLL.
ראשונות ה CRISPY TAQUITOS מומלץ, SHISHITO PEPPERS (רק לקחת בחשבון שאחד מכל 10 חריף)

קינוחים מומלצים SATA ANDAGI שזה כמו כדוריות דונאטס ממולאות בריבת חלב, CHOCOLATE BANANA CAKE גם מעולה.

אחלה שירות ולמי שמעוניין יש HAPPY HOUR בימי ראשון עד שישי מ 3 בצהריים עד 6 בערב.

יאללה שתפו את שלכם 😆

מצאתי כמה תמונות:
הרול מימין - ספייסי טונה - בשונה מרוב הסושיות ה"רגילות" הטונה פה זה לא טונה קצוצה עם איזה שהוא רוטב חריף
הרול באמצע זה הרול הטבעוני ומצד שמאל סלמון אבוקדו

CRISPY TAQUITOS בתמונה השלישית - שזה קריספי טאקו עם טרטר yellowtail עם אבוקדו ומיסו עם לימון ויוזו ורוטב חריף בצד

והקינוח זה כמובן עוגת שוקולד עשירה עם כדור גלידה וניל רום, למעלה קריספי פלנטיין והרוטב זה חמאת מייפל

12333.jpg

123334.jpg

1233345.jpg

12333456.jpg

• אהבתי 2
פורסם

המלצות נוספות למסעדות בארה"ב ליתר דיוק בערים הבאות

לאס וגאס, ניו יורק, מנטריי, רינו, גרינסבורו

יתרון יהיה לכאלה שלא צריך להזמין מקום מראש

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 20.10.2022 בשעה 18:11, Pika007 כתב:

באירופה מדובר בבדיחה עצובה ויקרה להחריד.

לא יודע על איזו אירופה אתה מדבר, אבל בברצלונה יוצא לי לבקר מדי כמה חודשים בסניפים השונים של Five Guys והטעם די עקבי עם מה שאני זוכר מפרברי פורטלנד או ניו יורק. גם המחיר לא שונה בהרבה מהמבורגריות מותג אחרות שנפתחות פה חדשות לבקרים. הסניפים נקיים ומודרניים יותר מאלו שנתקלתי בהם בארה"ב, אבל זה המצב עם רוב הרשתות שמגיעות לפה, משום שהשווקים הזרים נחשבים ל'צומחים' ולכן עדיין משקיעים בהם לעומת אלו שבבית.

באופן אישי, אני לא מצליח לסחוב יותר מאת ההמבורגר הקטן שלהם, ונמנע מהצ'יפס כי אני שונא שמפזרים לי אותו בכל השקית. הגיע הזמן להפסיק עם הטמטום הזה, או לפחות לשאול את הלקוח אם הוא מעוניין בתוספת במקום לדחוף אותה כברירת מחדל. בכ"ז, יש הבדלי תרבות.

פורסם
לפני 7 שעות, DareDevil כתב:

המלצות נוספות למסעדות בארה"ב ליתר דיוק בערים הבאות

לאס וגאס, ניו יורק, מנטריי, רינו, גרינסבורו

יתרון יהיה לכאלה שלא צריך להזמין מקום מראש

איזה סגנון?

פורסם
לפני 3 שעות, roiei כתב:

איזה סגנון?

לא חושב שההורים יתחברו לפירות ים ושכחתי לציין לא מסעדות יקרות בטירוף

המקומות המעודכנים הינם - לוס אנג'לס, סן פרנסיסקו ומיאמי

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...