Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסעדות מומלצות בעולם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, vadim6385 כתב:

Buffalo Wild Wings.

רשת עוף מטוגן אמריקאית, עם מבחר עצום של רטבי טיבול לאותו העוף, שהבחירה שלו הולכת לפי צבע.

רציני? המסעדה המומלצת שלך זה הגרסה האמריקאית לנאפיס/קינג ג'ורג'? נראה לי שלא בילית שם מספיק זמן אם זה כל מה שלמדת על הקולינריה המקומית.

דיר בלאק ואדים, תחשוב לפני שאתה כותב דברים כאלה. יש פה אנשים צעירים ומושפעים בקלות שאשכרה ילכו לחפש את המוסד הזה פעם הבאה שהם יבקרו שם. ה'כנפי חופש' האלה יחד עם כל ה-TGIF, Appleby's, Ruby Tuesdays וכו' הם מקומות שכדאי להימנע מהם אם בריאותך חשובה לך (כמשתמע מהודעותיך האחרונות). Red Robin עוד איכשהו שומרים על סטנדרט מינימלי (דומה ל-BBB או Black בישראל), אבל גם לא בכל מקום. זה פשוט ז'אנר שלם שהוא פסול חיתון לאור מה שקורה אצלם במטבח.

• אהבתי 2
  • תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אשמח להמלצות בבוקרשט.

ברומא - מסעדה בשם Old Bear, ממש טעימה ומחירים סבירים.

דווקא מהמסעדה שיושבות בחלון הראווה מבוגרות שמכינות את הפסטה - קיבלנו המלצה ופחות אהבנו והמחירים לא זולים בכלל.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 26 דקות, DareDevil כתב:

כשאתה אחרי עוגיה ובדודא לאכול, אתה גם תאכל את הסוליה מהנעל שלך, אבל לפני זה עדיף febo.

לא שמעת על wok to walk? אחרי מאפין אתה מבין מה הם אומרים

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 22 דקות, Derish כתב:

רציני? המסעדה המומלצת שלך זה הגרסה האמריקאית לנאפיס/קינג ג'ורג

אני איתך לגמרי. מקום גנרי לחלוטין. זה והבן דוד בזאנר (wing stop , שיותר מתקרב לגירסאת הFast food אבל בהחלט בסגנון)

לפני 24 דקות, Derish כתב:

Red Robin עוד איכשהו שומרים על סטנדרט מינימלי (דומה ל-BBB או Black בישראל), אבל גם לא בכל מקום

מ א ו ד תלוי בסניף. ובכלליות הם פסדר .... הייתי לוקח BBB או Black עליהם בלי למצמץ. האמת בכלליות - בורגר שמן וטוב זה פחות הסגנון האמריקאי. זה יותר patties.

בישראל הרבה פעמים נותנים יותר כבוד לקציצה. (יש כמה יוצאי דופן כמו הילסון והרשת אחות שלהם היוסטון)

מורטונס שציינו פה לא רע בכלל והייתי אומר אבל שcapital grille יותר טובים.

לגבי המסעדות שף מבשל יפניות שציינו - הסגנון נקרא (בארה״ב , אני יודע שזה לא לגמרי מדויק) hibatchi וזה בהחלט כיף.

יש כמה מעולות - זה יותר חוויה מאיכות האוכל - אבל בהחלט הייתי ממליץ אם יוצא לכם. זה + סאקה nigori (לבן - קר מעונן) - זה אחלה ערב.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני כשעה, סולל הדרך כתב:

ההמלצות שלי למי שמזדמן לסינגפור

סטיקים הכי טובים בעיר $$$$$ Morton's
מטבח שוויצרי $$$ Coucou Authentic Swiss Restaurant
גרמני לא מחייב $$ Brotzeit Raffles City
ספרדי  $$$ Binomio
דמפסי הילס פתוח עד מאוחר $$ CM-PB Contemporary Melting-pot
בשרים מעושנים $$ Decker Barbecue
ביסטרו צרפתי $$$ L'Entrecôte The Steak & Fries Bistro
מכסיקני קליל $$ Super Loco Robertson Quay
תצפית יפה על המרינה (איטלקי) $$ SUPPLY & DEMAND Esplanade
יוני $$$ Mykonos On The Bay
ספרדי  $$$ Pura Brasa Singapore
מעושנים $$ Red Eye Smokehouse
סלטים כריכים בטאלוק אייר $$ My Awesome Café
איטלקי - משובח! $$$ OSO Ristorante
מקסיקני דמפסי $$$ Margarita's Dempsey Hill
צהרייים כריכים טאלוק אייר $$ Park Bench Deli
צהריים איסט קוסט מכסיקני $$$ Patro's Sports Bar & Restaurant
MBS - גורדון רמזי $$$$ Bread Street Kitchen
רשת בתי קפה במיקומים טובים $$ Privé @ Keppel Bay
סטיקים $$$$ Morton's
איטלקי דמפסי $$$ Da Paolo Dempsey Restaurant & Bar
איטלקית פשוטה ולא יקרה  $$ Pastaria Abate
קפה מהמם בראנץ סופש" $$ Bacha Coffee ION Orchard
בית קפה עוגות ערמונים משובחת $ Pantler
ארוחות בוקר מצויינות בסנטוסה קוב $$ Miska Cafe
בורגר ובירה בקוב $$ Rock Bar Burger & Steakhouse
משפחתית בקוב $$ Two Chefs Bar - Mexican & Italian
יוונית טיונג בארו $$$ BAKALAKI Greek Taverna
ביסטרו נחמד $$ MERCI MARCEL TIONG BAHRU

העבודה שלך זה מבקר מסעדות בסינגפור?

פורסם

בפריז ברובע הראשון - Tata Burger

דיינר להט"בי מוחצן וקליל, עם המבורגרים מצויינים.

בגלל שאנחנו הורים ליברליים, הלכנו לשם עם הילדים. את ההמבורגר שהזמנתי אתם יכולים לראות בתמונה.

הבן שלי, שבגיל ההתבגרות, רצה למות כשאמרתי לו שזה גדול מדי ואולי הוא יכול לחלוק איתי אשך 🤣

20220923_175052.jpg

• מצחיק 7

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
לפני 5 שעות, flytomars כתב:

דבר ראשון ערבוב של שני דברים לא קשורים בכלל: מזרח ומערב, גבוה ונמוך, מאכל וריקוד, פשוט לא.

דבר שני- בעברית היה שילוב מילים שהיה משמש כגנאי, כנראה לפני שנולדת, רק במקום סושי מילה אחרת שנשמעת דומה.

אני יודע שהרשת בינלאומית אבל אם היו לה סניפים בארץ, שם נורא.

מכיר את השילוב מילים אבל לא רואה את הקשר ...

דווקא יש היגיון בשם של המסעדה כי זה שילוב של סושי\יפני עם ברזילאי\פרואני

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, flytomars כתב:

דבר ראשון ערבוב של שני דברים לא קשורים בכלל: מזרח ומערב, גבוה ונמוך, מאכל וריקוד, פשוט לא.

דבר שני- בעברית היה שילוב מילים שהיה משמש כגנאי, כנראה לפני שנולדת, רק במקום סושי מילה אחרת שנשמעת דומה.

אני יודע שהרשת בינלאומית אבל אם היו לה סניפים בארץ, שם נורא.

עסק שמוכר מוצר טוב יכול לקרוא לעצמו איך שבא לו, זה בכלל לא מעניין אם קוראים לו סושי סמבה או ייגרמייסטר או מרקז דה לה קונקרדיה או כל דוגמא אחרת

איכשהו תמיד מתעסקים פה בטפל

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם
לפני 10 שעות, DareDevil כתב:

אמסטרדם - 

Febo - רשת של מזון מהיר מקומית להולנד, הייחודיות של הרשת שאפשר פשוט לקנות דרך המכונות האוטומטיות שלהם, בלי יותר מדי דיבורים.

אוכל טרי וטעים

אני רואה שהמחירים לא השתנו כל כך מאז הביקור האחרון, 3.2 אירו לבורגר

לפני 10 שעות, Mech Morphix כתב:

מכל האוכל בעיר הזאת וקנית מהמכונות של הצוענים

מאז ומעולם, או לפחות הרבה מאוד עשורים, ההולנדים היו חובבי מכשירי מכירה אוטומטיים, וכישראלי שהגיע מארץ שהיתה פרימיטיבית לגמרי מבחינה זו זה הרשים אותי מאוד. הרבה מאוד מטבעות של גולדן הלכו לי למכונות האלה (ומטבעות של 25 סנט לשירותים הציבוריים - בלעדיהם היית בבעיה) .

בביקור שלי בהולנד ב-1980 אכלתי לא מעט אוכל מאוטומטים, במיוחד ה"קרוקט" הלוהט ששרף לי את הלשון בכל תחנת רכבת. ועד היום אני זוכר את המכונות בתחנת הרכבת ברוטרדם שבה יכולת לקנות כל דבר, מטבלת שוקולד ועד זוג תחתונים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התקלת אותי. בערך שבוע אחרי אני כבר לא זוכר שמות של מסעדות שנהנתי בהן.

היחידה שעוד טרייה וזוכר זו MUSE ו AGAPINOR בפאפוס. הראשונה יותר יקרה ואיכותית והשניה מסעדה טובה ולא יקרה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 שעות, roiei כתב:

מכיר את השילוב מילים אבל לא רואה את הקשר ...

דווקא יש היגיון בשם של המסעדה כי זה שילוב של סושי\יפני עם ברזילאי\פרואני

שזה גם נשמע די זוועה, אם לאמר את האמת. כנראה במציאות זה מעולה אבל על הנייר לפחות... לא נשמע כמו שילוב מוצלח.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 שעות, Derish כתב:

דיר בלאק ואדים, תחשוב לפני שאתה כותב דברים כאלה. יש פה אנשים צעירים ומושפעים בקלות שאשכרה ילכו לחפש את המוסד הזה פעם הבאה שהם יבקרו שם. ה'כנפי חופש' האלה יחד עם כל ה-TGIF, Appleby's, Ruby Tuesdays וכו' הם מקומות שכדאי להימנע מהם אם בריאותך חשובה לך (כמשתמע מהודעותיך האחרונות). Red Robin עוד איכשהו שומרים על סטנדרט מינימלי (דומה ל-BBB או Black בישראל), אבל גם לא בכל מקום. זה פשוט ז'אנר שלם שהוא פסול חיתון לאור מה שקורה אצלם במטבח

אני דווקא אהבתי את ההמבורגר בצ'יליז, שזו גם רשת מסעדות בסגנון.

אבל כן, אפלביז וגם אוליב גרדן זה מקומות שאתה רואה את כל המשפחות של השמנים יושבים שם ודוחפים זבל.

אבל זה לא הכי גרוע, יש מקומות דפוקים יותר כמו סוניק ווונדיז.

מה שמצחיק זה שאת השמות של המסעדות האיכותיות שישבת בהן אתה שוכח מהר אבל את הזבל אתה זוכר כי השלטים שלהם מופיעים בכל מקום.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 16 שעות, flytomars כתב:

הכינוי גנאי היה עם המילה "סמבו" ולא "סמבה".

זה אכן היה מוזר לקרוא למסעדה "סושי סמבו".

• רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בחיי שאני ניסיתי להימנע משימוש במילה הזו.

מצד שני אתה גם לא השתמשת, זה רק מופיע בכותרת של הסרטון 🤣

• מצחיק 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...