Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון, רק שהיא על הדרך, וזו עיר מספיק גדולה בשביל לעשות בה את השופינג, אם מעוניינים בכך.

אני כבר כמה שנים אומר, שלמטרות תיירות אין סיבה לנסוע לשום מקום שאינו איטליה. יש שם הכל.

• אהבתי 1

חזיר דיזל

פורסם (נערך)

הזוהר  הצפוני?

העניין הוא שהמדינה הזו עשירה בצורה שלא תאומן. לפני 3 שנים נסענו ליומיים - ואת היום הראשון הקדשנו לטיבולי. מצאנו שם שלושה אתרים שמכונים "וילות" וחשבנו שהכמה שעות שיהיו לנו יספיקו לכולן. בסופו של דבר הספקנו בקושי אחת, כי הסיבוב בגן (כולל ירידה ועליה של חתיכת ואדי) הביאו אותנו לשעת הסגירה. ואם מישהו חושב שרומא זו גולת הכותרת אז לדעתי ממש לא, יש לא מעט מתחרות, וזה מהמעט שאני ראיתי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 15.11.2022 בשעה 17:38, sperial כתב:

המסמר הוא בית הקברות - דבר כזה עוד לא ראיתי. שווה את הנסיעה.

אחלה טיפ! הייתי במילאנו כמה וכמה פעמים ואיכשהו עד עכשיו פספסתי את זה.

יש לי יום לשרוף במילאנו וסגר לי את הפינה.

20221120_153921.jpg

פורסם

נשמע מקאברי - אבל זה בילוי של חצי יום (גם חתיכת נסיעה בטראם).

לאשתי יש שיטה בתכנון טיולים עירוניים - היא עוברת על אתרי המלצות ישראליים ןמכינה רשימת אתרים לביקור. לטענתה זה מתאים לאופי של הטיולים שלנו - דגשים על נופים ואתרים, פחות על אוכל ודברים דומים, שמבחינתנו בעדיפות שלישית, ושתופסים בין 30-50% באתרים זרים. יתכן שזה בגלל ההעדפה לעברית - אבל לא משנה, זה פועל. את הרשימות שלה אני מסנתז לתכנית טיול לפי סדר הגיוני ושעות פתיחה. 

בטיולי טבע ונוף אני נעזר הרבה בגוגל והמפות שלו גם למציאת יעדים לביקור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...