Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

השאלה בכותרת.

יש חשש יותר מסביר מהתנהלות קלוקלת והעלמת ראיות.

למי ניתן לפנות ולהתלונן בבקשה ? (לא פייסבוק.

אל תאמרו רק "פנה לעירייה", כי שם יד רוחצת יד - אחרים כבר פנו. כ"כ ידוע שתאגידי המים "הופרדו" מהעיריות. ידוע אבל לא עוזר לי. להם אולי כן.. ).

תודה.

alfa 156 2.5.

פורסם

נציב פניות הציבור.

עובד כמו קסם מול ה###ות האלו

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אכן, עד כה, פניתי טלפונית בלבד לתאגיד המים, וגם עניתי על איזשהו סקר ששלחו לי

התשובות שלהם אינן מספקות עד מיתממות.

הרעיונות שלכם טובים - תודה. אנסה ללכת מהקל אל הכבד.

alfa 156 2.5.

פורסם

ברשות המים יש אחראי על התאגידים.

שלח בפרטי יותר פרטים ואולי אוכל לכוון אותך יותר טוב.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

השירשור הזה כנראה יעזור גם לי עם משהו, תודה. 

בעבודה, קיבלנו חיובי מים מנופחים מאד. הסיפור התחיל לאחר החלפת מונה ראשי לדיגיטלי.

עזרתי למינהלנית להתחקות אחרי מקור הפרשה. 

הלכתי ועשיתי טיול לבדיקת כל מדי המים של המפעל (בין היתר).

מסקנה: אין שום קשר בין מספר המונה המחוייב לבין מספר המונה המותקן. גם לא לכתובת שלנו כמחוייבים לבין הכתובת בפועל.

התלוצצתי איתה, שאולי מחייבים אותנו לפי המונה של התחנת דלק עם תחנת שטיפת המכוניות בבניין הצמוד...

הסתבר שצדקתי :rofl:.

אץ-לו-רץ-לו המנכ"ל לעירייה לסדר את הבלגאן, והפלא ופלא- סידרו את מספר המונה לחיוב, ובא לציון בועל. 

או ככה חשבנו. 

לאחרונה התקבל חשבון מנופח שוב. 

העברתי את הרעיון לפנייה לנציב למינהלנית שלנו, נראה מה ילד יום מכאן.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז - זו באמת שערוריה.

הם כנראה התבלבלו ברישום בין שני המונים בעת ההחלפה. אולי המונים גם סמוכים זה לזה, אז בכלל...

יש לכם (יותר מלכאורה) יסוד, לבקש החזרים בגין גביית עודף (מקווה שבמקום העבודה שלך איכפת למישהו).

alfa 156 2.5.

פורסם

יסוד יש גם יש!

נו? ו? 

כרגע, אנחנו צריכים להוכיח באותות, במופתים ובבדידים שאין לנו אחות. 

וכן, למינהלנית (ולי), משום מה אכפת. אני מטומטם בקטע הזה, שאשכרה עוד אכפת לי מדברים.

אבל לך תוכיח וכדומה. 

הנושא בטיפול...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אצלי הם ביטלו הוראת קבע (בהחלפת דיירים) מבלי לגבות חוב קיים
הרי זאת המטרה של הוראת הקבע, ע"מ שלא יהיו חובות... לא?
ואז הם שלחו מכתבי אזהרה בכל מני צבעים שפוגעים באוזון לכתובת לא רלוונטית כי לא התגוררתי בארץ
ואח"כ הגיעו הוצאות גביה והפחדות ואיומים והכל בגלל שהם פשוט סוגרים הרשאה בלי לגבות חוב קים
לא עזרו צעקות, חבטות, מכות ושריפת שולחנות. בשרות הלקוחות שלהם (ככל שניתן לקרוא לזה שרות) שם רובצות ספק סתומות ספק נציגות רעות לב.
מכתב קצר, ענייני לנציב פניות הציבור
אחרי שבוע אני מקבל טלפון מ"שרות הלקוחות" שלהם שהם מוכנים שאשלם את החוב המקורי.

הלכתי למלא לוטו וחיכיתי למשיח שיגיע על טסלה לבנה...

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לפני כמה וכמה שנים היה אצלנו סיפור מעניין

אנו 6 דירות (מדורג) אשר חוייבנו עקב נזילה סמויה שנמשכה כמה שבועות.

הגיעו מהחברה ואמרו (בביטחון ובתקיפות) שזו אחריותינו ונדרש לשלם גם תיקון וגם 

על מים שבוזבזו.

בכנות, אני מודה שכבר כולנו נכנענו ושילמנו אלפי ש''ח כ''א.

אבל שכן אחד (נפלא) החליט להתעקש, וכתב להם מכתב

שלא ריגש אותם במיוחד, אבל הוא לא התייאש, (גם התייעץ עם עו''ד כנראה) ובמכתב הבא כבר

רשם שהולך לערב את מבקר המדינה בסיפור, אם לא יוחזר לנו הכסף ששילמנו.

טענתו היתה שזו היתה אחריותם לגלות את הנזילה עקב סיבה שאינה זכורה לי.

באורח פלא ככה פתאום קיבלנו כולנו הודעות זיכוי על כל מה שחוייבנו עד הפרוטה האחרונה lol

• מעניין 1

פורסם

הכל מסחרה.

הבן שלי קיבל לפני מספר חודשים חשבון של לא פחות מ-5000 ש"ח מתאגיד המים. התברר כי האיש שמכר לו את הדירה ניתק את הצינור לדוד השמש הישן (יש דוד חדש שהותקן במסגרת תמ"א 38), אבל לא טרח לנתק את הצינור ממערכת המים, וכשחוברה מחדש נשפכה כמות עצומה של מים עד שהתקלה התגלתה והברז הראשי נסגר. נוהל מו"מ שהחל בבקשה לויתור על אגרת הביוב לכמות המים הזו, הסתיים בצמצום החוב בכשני שלישים.

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...