Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בית לנורה שנמצא גבוה מאוד וקשה לראות מבפנים, גם לא עם מצלמה. 

ניסיתי 2 נורות (מצורף) ושניהם לא מתאימות. האם יש הברגה צרה יותר? האם זה בכלל הברגה ? איפה מוצאים נורה כזאת? במחסני תאורה ו-אייס, אין. 

IMG_0575.jpg

פורסם

יש עשרות סוגי תושבות למנורות. בלי תמונה אין תשובנ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נראה שמה שיש לך בצד ימין זה E27 ומה שיש בצד שמאל זה E14, זה ה2 הכי פופולארים היום לנורות הברגה.

אם הבית נורה שלך לא מהשנים האחרונות יש מצב שהוא E17, ממה שזכור לי הE14 החליף את הE17 משום מה (לא יודע למה, זה רק הגודל של ההברגה, המנורה בפנים אותו דבר)

לדעת אם זה הברגה או לא בלי תמונה של הבית נורה אי אפשר לדעת, לא היה בו מנורה לפני?

קשה לי להאמין שהוא כ"כ נסתר שאי אפשר להסתכל עליו, אחרת איך תבריג נורה חדשה?

אם תוכל להסתכל עליו ולמדוד את הגודל של ההברגה תוכל לדעת איזה אתה צריך בעזרת טבלה באינטרנט או משהו, המספר E זה הגודל במ"מ

פורסם
לפני שעה, Sparrow420 כתב:

לדעת אם זה הברגה או לא בלי תמונה של הבית נורה אי אפשר לדעת, לא היה בו מנורה לפני?

קשה לי להאמין שהוא כ"כ נסתר שאי אפשר להסתכל עליו, אחרת איך תבריג נורה חדשה?

אם תוכל להסתכל עליו ולמדוד את הגודל של ההברגה תוכל לדעת איזה אתה צריך בעזרת טבלה באינטרנט או משהו, המספר E זה הגודל במ"מ

זה ניראה ככה:

image.thumb.jpeg.72fd5af330632fcd57fcdbcd96231850.jpeg

כאשר הבית מנורה נמצא צמוד לתקרה. זה אני מצלם כאשר אני עומד על הכיסא ומרים עד הסוף את הידיים עם הפלאפון. עם העין עצמה אי אפשר לראות. אבל יד עם מנורה ולהבריג - כן אפשר. 

איפה שהשחור- שם הבסיס של המנורה אמור להיכנס. 

הייתה מנורה לפני, אבל היא נפלה ונשברה, וברוב חוכמתי, שכחתי לראות את הבסיס שלה לפני שזרקתי. 

פורסם (נערך)

לי נראה שהברגה של מנורה שנשברה נשאר בבית המנורה.

נתק את החשמל וגם בלוח החשמל.  נסה לסובב ולהוציא את החלק השבור בעזרת פלייר אף ארוך.

עריכה אחרונה על ידי מרק10
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

פורסם

לחלוטין מרק צודק. בבית מנורה צריכים להיות שני מגעים - המרכזי בדרך כלל בצורת לשונית בתחתיתו והשני הוא ההברגה. מה שנראה כאן הוא שיש לך ההברגה של המנורה ואינך רואה המגע שבמרכז, המוסתר על ידי בסיס הנורה. 

אם בית המנורה אינו מקובע היטב לקיר\תקרה תזקק לשתי ידיים כדי לשחרר את ההברגה הזו - אחת עם השפיץ-פלאייר, השניה לאחיזת בית המנורה. וכמובן להדגיש את ניתוק זרם חשמלי לצורך העבודה. כמובן שתזקק לסולם מתאים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, מרק10 כתב:

לי נראה שהברגה של מנורה שנשברה נשאר בבית המנורה.

נתק את החשמל וגם בלוח החשמל.  נסה לסובב ולהוציא את החלק השבור בעזרת פלייר אף ארוך.

לפני 46 דקות, sperial כתב:

לחלוטין מרק צודק. בבית מנורה צריכים להיות שני מגעים - המרכזי בדרך כלל בצורת לשונית בתחתיתו והשני הוא ההברגה. מה שנראה כאן הוא שיש לך ההברגה של המנורה ואינך רואה המגע שבמרכז, המוסתר על ידי בסיס הנורה. 

אם בית המנורה אינו מקובע היטב לקיר\תקרה תזקק לשתי ידיים כדי לשחרר את ההברגה הזו - אחת עם השפיץ-פלאייר, השניה לאחיזת בית המנורה. וכמובן להדגיש את ניתוק זרם חשמלי לצורך העבודה. כמובן שתזקק לסולם מתאים.

תותחים אתם! 

אכן זה היה בסיס מנורה שנשאר תקוע שם. 

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...