Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

המקרה שלי דומה לקבל כאן 

מצ"ב תמונות מהמזגן שלי.

עכשיו (בקבל) למאוורר מחובר חוט אחד. למדחס חוט אחד. ולC "משותף" ארבעה חוטים.

עדיין לא מצאתי בחנות קרובה קבל כמו שלי 50/6. אני יודע שיש ברשת ואני כנראה אקנה משולב. אבל ראיתי באחד מהסרטונים ביוטיוב שאפשר לפצל את הקבלים.

רציתי לדעת את לחבר את החוטים כשיש שני קבלים.

IMG_20221117_133616.jpg

IMG_20221117_143642.jpg

IMG_20221117_143648.jpg

פורסם (נערך)

אין שום בעייה לפצל. רק לשים שני קבלים במפרט המתאים (מתח וקיבול) ולחבר בהתאמה.

בשרטוט על הדופן מסומנים החיבורים (2) (3) (4). בתמונת החיבורים אני לא מצליח למצוא את הסימונים. חפש אותם.

עריכה: נפל לי האסימון!
יש חיבור אחד כפול (2) אחד משולש (3) ואחד מרובע (4). ה -6 מיקרו בין ה 2 ל -4, וה-50 בין ה -3 ל - 4.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

תודה!

מה זאת אומרת "ה -6 מיקרו בין ה 2 ל -4", הכוונה חוט אחד שמחובר עכשיו לפאן(כפול) וחוט אחד מהמשותף(4)?

יש סה"כ 6חוטים.

פורסם

יש בקבל חיבור אחד לשני תקעים (העליון בתמונה), חיבור אחד לשלושה תקעים (שמאלי תחתון) וחיבור אחד עם ארבעה תקעים (ימני תחתון). מסמנים אותם (2) (3) (4).

אם תקנה שני קבלים נפרדים, הקבל 6 מיקרו צריך להתחבר מצד אחד לחוטים שחוברו ל (2) ומצד שני לחוטים שחוברו ל (4). הקבל 50 מיקרו בין החוטים שחוברו ל (3) לחוטים שחוברו ל (4).

:turn-l:
פורסם

שוב תודה על ההסבר!

כרגע ב(2)מחובר חוט אחד. ב(3)חוט אחד. ב(4) ארבעה חוטים.

אז בקבל של ה6מיקרו- חוט אחד שמחובר כרגע ב(2) ושני חוטים שמחוברים ב(4)

ובקבל של 50מיקרו- חוט אחד שמחובר כרגע ב(3) ושני חוטים שמחוברים ב(4)

אם כן, אילו שני חוטים מה(4) ילכו ל6מיקרו ואילו ל50מיקרו?

פורסם

בזמנו קניתי קבל דומה אצל אביב בת"א. קבל ללא אמא ואבא שהחזיק שנה או שנתיים במחיר של 120 שקלים.

כאשר גם הקבל החדש נדפק רכשתי קבל "מקורי" במחסן של הייבואן בחולון בעלות של 160 שקלים ליחידה. שים לב שהקבל המקורי הינו יחסית מאוד איכותי לעומת הזבל הסיני שנמכר בחנויות לאספקת חלקי חילוף למזגנים.

חפש קבל של הייצרנים הבאים:

icar

DUCATI

Anhui Feida Electrical Technology Co (הייצרן שמייצר עבור LG את הקבלים).

https://www.aviv-parts.co.il/Catalog.asp?Page=NewShowProd.asp&PRodID=624022

https://www.dubin.co.il/sg_product~550108A~187~8712.htm

• אהבתי 1

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה רבה.

בדקתי עם קבל תקין וזו לא הבעיה.

בבדיקה קצרה (חצי שעה על קירור ואז מעבר לחימום) נראה שמקפיץ את החשמל (המאז שלו) דווקא בחימום.

מישהו יודע מה יכול לגרום לזה?

פורסם

אם נניח המזגן נח כמה שעות והדלקת על חימום, מייד עם ההדלקה המדחס נכנס. 

באותה שניה המפסק שלו נופל? 

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ניסיתי עכשיו. המזגן היה במנוחה של יום, אחרי 3 דקות מההפעלה קפץ. לא יודע בדיוק מתי נכנס המדחס לפעולה.

מדובר במזגן ישן יחסית LG GOLD 20 (לא יודע בן כמה, לפחות 10 זה בטוח).

• תוכן חדש...