Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מה אתם אוכלים בעבודה? (או הצעות לאוכל שקל להכין ונוח לקחת)


Nakamichi
שימו לב! השרשור הזה בן 573 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בדרך כלל מכין במוצ"ש אורז בסיר אורז (מאודה, בלי תבלינים, סגנון אסיאתי טיפוסי)

ומבשל וריאציה כלשהי של על בסיס נתחי אנטריקוט דקיקים מהסופר - מוקפץ יפני, מוקפץ סיני, קארי תאילנדי וכיו"ב. כל פעם מגוון.

מעביר לקופסאות ומביא כל יום רבע מהכמות או משהו כזה. בקיצור, בישול מראש ל-4 ימים.

 

לחלופין, פסטה בולונז עם בזיליקום טרי בצד.

 

נעזר במיני-צידנית נהדרת בשביל לסחוב את המנה היומית (בכל זאת, שעתיים עד למשרד) וזהו: https://www.e-shetach.co.il/shop/packit-freezable-lunch-box/

הצידנית הזאת כל כך מוצלחת שאין צורך לטרוח להעביר שום דבר למקרר בעבודה. הישר למיקרו.

 

אמ; לק; 

תשקיע כמה שקלים באוסף קופסאות מתוצרת lock and lock - זמין במקס סטוק ובסופרמרקטים - הן פשוט לא נוזלות, נקודה.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ומה עושה מי שאנטי מיקרו-גל ? ( משבש לי את הטעם של האוכל!)

 

רק סנדוויצ'ים ? מה עם איזה סלטים קרים מעניינים ? 

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סלט? 

בעונת האבוקדו אני אוהב לפתוח אבוקדו לקערה,לרוקן פחית שימורים חומוס, טונה, לשים טחינה גולמית, מיץ לימון, שמן זית, ותבלינים.

טונה, לימון, טחינה, תמיד יש לנו בעבודה אז זה נוח.

 

 

 

יי

כריזמה אייר 2002 יד ראשונה

יאריס 2005, כמו חדשה

?Is it just me, or is it getting crazier out there

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, amisha כתב:

ומה עושה מי שאנטי מיקרו-גל ? ( משבש לי את הטעם של האוכל!)

 

רק סנדוויצ'ים ? מה עם איזה סלטים קרים מעניינים ? 

סלט ירקות עם חתיכות שניצל/עוף/ נקניקיות/טונה וכו'.

 

רק אל תגיד עכשיו שאתה טבעוני.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עיקריות- עוף מבושל בשלל צורות (עוף עם בצל בבישול איטי, עוף עם פלפלים, פטרוזיליה+כורכום, שמנ"ז+פפריקה חריפה+שום גבישי, ועוד כל מיני), חזה עוף על הפלנצ'ה, קציצות מבושלות מכמה סוגים ולפעמים גם מטוגנות, כנ"ל לגבי בקר (קוביות בקר ברוטב יין עם חתיכות גזר? יס פליז)

כל מיני מנות בתנור (עוף, דגים) או על הפלנצ'ה (יש בכל סופר פילה לברק קפוא. מפשירים במקרר, כמה תבלינים ולפלנצ'ה- שיגעון וגם שורד טוב במיקרו עד יומיים)

פחמימה או תוספת- אורז, אפונה, מג'דרה, תפו"א מבושלים בכל מיני צורות

 

בגדול אני מכין בשבת אוכל שמספיק ל 4 ימים, כאשר אחד מהם הוא שבת. יש לנו בעבודה חדר אוכל- באחד מימות השבוע אני אוכל בעבודה, ב 3 הימים האחרים את האוכל שלי, ובימי חמישי אוכל משהו קליל בצהריים (סלט+טונה, מנגב חומוס או משהו) ובערב מכין משהו מספק. זה מבטיח גיוון+שלא אצטרך לאכול אוכל ששהה במקרר כמעט שבוע. גג 4 ימים.

כמובן שכל מנה שורדת במקרר שונה וכך אני מתכנן מה אוכל קודם ומה אח"כ.

  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצעה למי שלא רוצה להתעסק עם תבשילים וקופסאות למיניהן (שאותן צריך גם לשטוף...) :

שני מלפפונים, עגבניה, שני תפוחי עץ, פלפל אדום - כל הירקות שלמים. ברוך השם יש שיניים עדיין...

אוכל את הנ"ל בפריסה לאורך היום.

תמיד ניתן לקחת פרי אחר לפי ההעדפה.

אוכל מבושל, אני אישית מעדיף לאכול בבית, כמו בן אדם (...) ולא מקופסאות. העדפה שלי (ואצלנו בבית מכינים אוכל מבושל).

בבוקר יוצא תמיד אחרי קפה + עוגייה שתיים.

יש חדר אוכל בעבודה, אבל התפריט הקבוע שלו דיי נמאס לפעמים.

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 18.11.2022 בשעה 16:05, amisha כתב:

ומה עושה מי שאנטי מיקרו-גל ? ( משבש לי את הטעם של האוכל!)

 

לנסות נינג'ה גריל

יש גם בצורת טוסטר אובן אולי שווה לבחון קנייה של המכשיר הנ"ל

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

 Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מיקרוגל הורס טעמים.

עכשיו שאני חושב על זה, לא אכלתי משהו מהמיקרוגל כבר כמה שנים טובות (למעט פופקורן).

אפילו לחם אני לא מפשיר במיקרוגל, הכל בתנור.

טעם נוראי, היום חיממנו כבד עוף - בתנור יצא מדהים, במיקרו........ אתם לא רוצים לחמם כבד במיקרו.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אף פעם לא הבנתי את הטענה הזו של "מיקרו הורס טעמים". זה פשוט לא נכון.

כמו כל כלי במטבח, צריך לדעת איך להשתמש בו. תשימו חתיכת חזה עוף ל 4 דקות להתחמם במיקרו בכוח מלא? יצא יבש כמו נאום של ח"כ ממרצ.

תשתמשו נכון? האוכל יהיה חם וטעים.

 

בגדול כשמדובר באוכל מבושל אין הבדל בין סיר למיקרו.

על האש- מיקרו הוא דווקא האופציה הטובה ביותר.

אוכל שהוכן בתנור- תלוי מה

מטוגן- חד וחלק לא.

 

כדאי להפעיל את המיקרו לא על כוח מלא ולחכות קצת יותר זמן. החימום אחיד ואין נקודות של בישול יתר (חלק ממה שהורס טעמים)

 

אין לתת לאטיופים לתפעל את המיקרו מחשש לקרינה.

 

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, Pika007 כתב:

כדאי להפעיל את המיקרו לא על כוח מלא ולחכות קצת יותר זמן. החימום אחיד ואין נקודות של בישול יתר (חלק ממה שהורס טעמים)

 

ראוי לציין שכדי למקסם את התועלת מהשיטה הזו, יש צורך במיקרוגל אינוורטר, אחרת המיקרוגל פשוט עובד על 100% חלק מהזמן ו-0% שאר הזמן (שזה עדיין מביא לחימום יותר אחיד מ-100% כל הזמן, אבל ההבדל הרבה פחות ניכר לעומת שימוש באינוורטר).

 

אני יודע שהסיכוי שלמישהו יש גישה למיקרוגל אינוורטר בעבודה אפסי, אבל למי שנוהג לחמם במיקרו בבית- מומלץ מאוד.

עריכה אחרונה על ידי Trilandian

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכי בריא וקל

סלט עם הרבה ירקות ירוקים וחזה עוף

כל פעם שאני ליד "דני בתי מאפה" לוקח סלט ולביבות ירק שלו

הרבה יותר בריא מלאכול שוב שווארמה או שניצל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...