Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי רכב פרייבט סטיישן, בקבלת הרכב שאל הבחור כמה מזוודות יש לי, ראה הרבה עם 3 ילדים וכיסא תינוק, קיבלתי רכב גדול suv plugin

חדש נקי ומתוקתק

כל הרכבים היו נראים כך. 

• אהבתי 1
  • תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Alamo, Enterprise, National הן מותגים של אותה חברת השכרת רכב בינלאומית ענקית. 

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם הפער גדול שלח מייל לחברה המקומית, סגוראיתם את הכל כולל כל הביטוחים מראש ואז תחליט.

בדוק גם מה רמת האבזור ואיזה מנוע יש בו (אם בכלל).

בקפריסין "שודרגתי" מפיקנטו ידנית למיקרה אוטומטית וזה הרכב הכי נוראי שנהגתי בו אי פעם (והיתה חי רום כרמל וננגתי לא מעט על טנדר כרמל דוכס שכיסא הנהג היה מרופד בספרי טלפונים). 

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

@garichoדרך אגב, אוויס ובאדג'ט זו אותה חברה, אפילו המדבקות על המכוניות, לפחות החלק מהמדינות, נושאות את שני השמות.

• אהבתי 2

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אנחנו כנראה ניקח את הרכב רק ביום השלישי אחרי הנחיתה (יש לנו כמה עניינים בבוקרשט עצמה, ואין שם צורך ברכב, להיפך- זה רק מקשה את ההתנהלות שם).

ככה שאני חוזר לאוטופאני במיוחד כדי לקחת את הרכב (כי בהרץ למשל, מופיע באתר הישראלי שבתחנת האיסוף בעיר "אין רכב זמין לתאריכים שלי").

אובר לאוטופאני זה עניין של גג 50-60 ליי בשעות היום. 

אני לא כזה גביר (וכנראה גם לא לקוח נאמן במיוחד), אזאין לי סטטוס אצל אף חברה. 😀

הסיפור של אלאמו מתחיל למצוא חן בעיני. לא הכרתי את החברה.

אני אבדוק באתר הבינ"ל הישיר שלהם (לא דרך רנטל) אם אפשר לסגור דיל טוב, כמו דרך רנטל, רק עם כל ההרחבות והביטוחים.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

עוד דבר, מנסיון בכמה שכירות רכב: אם יש לך שאלות התקשר לתחנה הרלוונטית ושאל. הנציגים, בודאי בשדות תעופה ובתחנות השכרה מרכזיות, דוברי אנגלית (לא, אין לי ניסיון עם הרומנים שביניהם), ואתה דובר השפה, אז בכלל. לפעמים הנציג המקומי יפתור לך בעיות מתוך היכרות עם מידע שאינו מופיע באתר.

• רעיון טוב! 2

פורסם

חזרתי מרומניה לא מזמן, שכרתי רנו מגאן ידנית מסיקסט וסגרתי מול סיקסט רומניה (שהיא חברה בת של "שלמה" הישראלית) ישירות.

המחיר שלהם אמנם מעט יותר יקר מהמתחרים, אבל כולל ביטול השתתפות עצמית.

לגבי הנציגים שלהם, נחתתי בבוקרשט ב2 בלילה, הגעתי לדלפק והנציג היה דובר עברית באופן מאוד מפתיע.

IMG_20221004_151432.jpg

• אהבתי 1

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

klasswagen

יש להם סוכנויות ברומניה ,הונגריה ופורטוגל. מנסיון אישי ומעוד אלפי תגובות חיוביות, בהחלט ממליץ. מחירים טובים מאוד. כמובן תשכור עם ביטול השתתפות

• אהבתי 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 9 שעות, natco כתב:

פי ארבעה מההצעה הזולה ביותר

20-30% זה טווח מחירים סביר להצעות דומות מחברות שונות. אם קיבלת הצעה נמוכה פי ארבעה, סביר להניח שהיא משמיטה חיובים נסתרים שיאלצו אותך לקחת במעמד ההשכרה.

גם אני מתפתה מדי פעם לחבילות משולבות של טיסה ורכב למשל, שמאפשרות לכאורה חסכון משמעותי. אבל אז אני נופל על איזה סוכן חלקלק בשדה שדוחף לי ביטוח חובה או פיקדון על מיכל דלק מלא, ולך תנסה עכשיו לתפוס את מוקד ההזמנות של גורם א' בטלפון שיתקשר לגורם ב' ויפתור לך את הבעיה בלייב. לא רצית לחכות שעתיים, אז לקחת את החיוב הנוסף במחשבה שתקבל זיכוי אח"כ? פאק יו, הרי חתמת על זה מרצונך החופשי...

אישית, אין לי סבלנות לדברים כאלה. אני לוקח מראש את המחירים ברשת בע"מ ויודע שהם לא אינדיקציה אמיתית לכלום. החיסכון התאורטי לא מצדיק בעיניי את בזבוז הזמן והעצבים שהדילים האלה בד"כ באים איתם. את החברות שמעמידות נוכלים אופורטוניסטים בדלפקים שלהם אני מוציא לפסק זמן, עד שארגיש שהסכום הנוסף שנגבה ממני יצא מהכיס שלהם על השכרות עתידיות שלא ביצעתי. יורופקאר למשל כבר 'איבדו' אצלי ביזנס בשווי כמה אלפי יורו על חיוב אחד שטותי של איזה מאה פאונד שהתעקשו עליו לפני כשנתיים.

• אהבתי 1
פורסם

מתעלק על השידור.

סגרתי עכשיו בדיסקבר השכרה בציריך דרך סיקסט. להבנתי הם גם חברה כמו רנטלקארס?

מישהו מכיר אותם? יש ניסיון? לקחתי דרכם עם ביטול השתתפות.

פורסם (נערך)

עבדתי בחברת השכרה בעבר. 

שנאנו את ההזמנות דרך רנטלקארס. הלקוח חושב שהוא יודע מה הוא הזמין, אבל זה לא נכון. הלקוח שילם מחיר שמהווה 40% ממחיר ההשכרה בדר״כ וחשב ששבר את השוק, העניין שלא ראה את האותיות הקטנות שאמרו ״לא כולל ביטוח חובה, לא כולל ביטוח צד ג, לא כולל לא כולל לא כולל….״. מבחינתם הייתה תמונה ודרגה של רכב - אז ההשכרה תקינה. 

בנוסף אם אני זוכר נכון אתה משלם להם את העלות מראש. לעומת הזמנה מחברת השכרה - שם אתה עושה הזמנה ומזין פרטי אשראי לביטחון (או לא מזין בכלל). 

לגבי ביטוחים - לקוחות שהחזירו לנו רכב עם נזקים כמובן טענו שיש להם את הביטוח של רנטל או של חברת האשראי או כל שיט אחר. אמרנו להם מאוד בפשטות - אנחנו מחייבים את ההשתתפות העצמית הדרושה כדי לתקן את הנזק. לכו תשברו את הראש מול מי שהזמנתם מולו: סוכן / חברה / דודה וכו. 

אם היו עושים ביטול השתתפות עצמית דרכנו - יכלו להשאיר רכב עם נזקים ולא היו מחוייבים שקל. 

דרך אתר החברה יש סוגי תעריפים (שאתה לא תראה אותם כמובן בתור לקוח). אם תזמין שובר - הנציג לא יוכל לעשות כלום עם המחיר. רק לספק את הרכב או למכור שירותים. 

אם תזמין דרך אתר החברה - יש יותר מקום למשא ומתן. המחיר הוא של חברת ההשכרה בלי צד ג. אז לנציג יש קצת יותר אפשרויות מיקוח ואפשרויות אולי להוזיל ביטוחים שדרוגים וכו. 

בהצלחה :) 

עריכה אחרונה על ידי iEminem
  • אהבתי 1

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם
לפני 20 שעות, save כתב:

ביטוח כל הסיכונים לרכב רכוש בדלפק (הכי יקר והכי טוב) או מחברת ביטוח ישראלית (זו אופציה הרחבה בביטוח נסיעות. הראל , כלל,  הפניקס , מגדל וכו)

כיום לא אמורה להיות אפשרות לרכוש ביטוח רכב לאירופה דרך סוכנות ביטוח ישראלית מאחר וישראל יצאה מתוכנית הגרין הקארד האירופאית (הכרה הדדית בביטוחי רכב במדינות אירופה וישראל)

פורסם (נערך)

מה הקשר? זה ביטוח חיצוני, אם יש נזק חברת ההשכרה גובה השתתפות עצמית, והשוכר תובע את הביטוח שלו.

רק שלשום רכשתי ביטוח נסיעות בפספורט קארד, כיסוי כזה היה הראשון ברשימת האקסטרות.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, natco כתב:

המחירים מאד רחוקים. מאות יורו הפרש.

מהמעט שיצא לי לראות אחרי שלוקחים ברנטל את כל הכיסויים הנדרשים ההפרש הוא בסדר גודל של 30%+- לעיתים אף יותר.
יש לי לא מעט חברים שהזמינו משם ויצאו מרוצים. אפילו החזירו רכב עם נזק ויצאו מרוצים (אחרי הסחבת שנפרט עליה...).
בגדול זה לא חתול בשק, אבל זה חתול...

הביטוח שאתה עושה דרך רנטלס הוא לא ביטוח של חברת ההשכרה ממה שאני מבין. חברת ההשכרה בהתאם לכך תגבה ממך פיקדון שמן מאוד ובנוסף אם יגרם לרכב נזק אתה תשלם עליו גם אם לקחת ביטוח של רנטלס וזה יכול להיות אלפי יורו.
אתה אחרי זה תפנה לרנטלס כדי לקבל את הכסף שלך בחזרה. תצטרך לספק להם תמונות של הרכב ושל הנזק ולחכות לטיפול שלהם שבסופו אתה כנראה תקבל את כספך בחזרה.

עכשיו לדבר הזה יש חסרונות ברורים. עוד חסרון שלא יודעים אותו לפני הוא שחברות ההשכרה אוהבות לבדוק לעומק רכבים שהושכרו דרך רנטלס...
הם ימצאו איזה שריטה קטנה שאולי הייתה שם לפני ויאשימו בזה את המשכיר. מבחינתם הם מרוויחות מזה פעמיים, הן גם שולחות אותך לבירוקרטיה מול רנטלס שבסופה אולי תחליט לא להשכיר מהם יותר והן גם מרוויחות כסף על הגב של רנטלס.
הסיפור שיבגניפ סיפר נכנס לקטגוריה הזו.

עכשיו לא יודע מה הייתי עושה במקרה שלך, לא יודע כמה ההפרש באחוזים אחרי כל הכיסויים.
אני קמצן מדופלם מצד אחד. מצד שני אני שונא להשאיר פיקדון ואני שונא אי וודאות. אני תמיד אוהב לקחת ביטוח שלא דורש ממני אפילו להשאיר כרטיס אשראי בחברת ההשכרה (לעיתים זה אפשרי), או להשאיר פיקדון פיצפון.
כן זה עולה לי עוד כסף וזה דבילי לגמרי אבל זה אני.
אם לא אכפת לך מהבירוקרטיה של רנטלס לא רואה סיבה לא להשכיר מהם רק שוב, שים לב טוב טוב שאתה לוקח את כל התוספות שם ותכין את עצמך לFake damage, תשלום שמן לחברת ההשכרה ובירוקרטיה מול רנטלס...

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...