Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גריל נינג'ה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,
בת הזוג מקבלת אין ספור התלהבויות מהחברות שלה לגבי הכלי הזה.
אשמח לשמוע דעתכם הכללית, בעד ונגד אם יש ומידע כללי.
האם הוא באמת כזה וואו?
לפי מה שהיא הבינה - מדובר בכלי שמחמם/מטגן/מבשל את האוכל ללא שמן או עם שימון מינימלי (עובד ע"י הזרמת אויר חם?).
תודה.

פורסם

על ארבעה נושאים שחוזרים על עצמם עומד האוף-טופיק: זוגיות, לימודים, רילוקיישן, ובשנתיים האחרונות - נינג'ה גריל. די כבר, בחייאת רבאק.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 3
פורסם
לפני 20 שעות, ניקו פ. כתב:

שכחת כלבים. 

אני מקווה שזה הושמט בכוונת מכוון כי גריל וכלבים זה לא משהו שאפשר לשים באותו משפט אלא אם אתה סיני.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תודה לכל העוזרים.
סליחה מכל אלה שהנושא עולה להם על העצבים, אבל חיפוש לא העלה דבר. אגב - פשוט אל תענו וכך תחסך מכם הטירחה והעצבים או השעמום. אני לא ציני אלא מתכוון לזה באמת ובתמים ומבין לגמרי שחבר'ה שמחזיקים כאן את הפורום, פעילים ועונים תמיד, עושים זאת מתוך רצון לעזור וכאשר בא איזה טרחן זקן ושואל שאלה שמסתבר כבר נטחנה עד דק, זה מעצבן אתכם.
בכלל, לאחרונה ביצוע חיפוש לא מצליח לי כל כך. או שאני לא יודע איך עושים זאת או שיש בעיה אחרת.

פורסם
לפני 4 שעות, ברווז כתב:

אני מקווה שזה הושמט בכוונת מכוון כי גריל וכלבים זה לא משהו שאפשר לשים באותו משפט אלא אם אתה סיני.

תנסה פעם פילה פומרניאן, לא תצטער. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 35 דקות, ניקו פ. כתב:

תנסה פעם פילה פומרניאן, לא תצטער. 

הבעיה שזה קטן מידי, אז הנתח מתייבש לא משנה מה עושים. אני מבקש מהקצב הסיני לעשות לי אותם בסגנון מינוט סטייק. לפילה צריך מינימום ביגל.

• מעניין 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

תלוי מה אתה רוצה להשיג

אם אתה מחפש להכין ציפס וכו' בלי שמן - ייצא סבבה

ירקות מאודים/בתנור ללא שמן - סבבה

חזה עוף / פרגית - סבבה

בשרים יותר מתוחכמים שדורשים צריכה רצינית והכנה מוקפדת - שלא תעז

המכשיר הזה לא מגיע לטמפ מספיק גבוהה כדי לתת צריבה טובה לאנטריקוט.

במקרה הטוב הוא יהיה חי או בצבע מדיום בפנים וצבע רע בחוץ

במקרה  הרע הוא פשוט יתייבש למות

לבשרים כאלה עדיף תנור ומחבת 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...