אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,367 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איך אני מתכנן חופשה שכוללת ביקור במספר יעדים? נגיד אני יודע שאני רוצה לבקר במספר יעדים אבל אני גמיש בתאריכים ורוצה להתאים את עצמי לפי הטיסות-עלויות. יש דרך לתכנן את זה או שאני צריך למצוא טיסה טיסה באופן פרטני?
הודעה אחרונה מאת arik100, -
הוא טוען שחיל האוויר שואב את כל הכסף וזה גם לא יעיל וחמור מכך לא אפקטיבי. האלטרנטיבה שלו היא שמיד לאחר שיגור טיל לעבר ישראל אפשר לדעת מאיפה הוא שוגר ואז נוכל בקלות להעיף לשם טיל נגדי. החיסכון הוא בכ"א, כסף וגם שאין צורך במסלולי טיסה (שזה החשש הגדול שהם לא יהיו שמישים במלחמה עם חיזבאללה) יש סיבה שבאמת לא מקימים חיל כזה? ואם כבר שאלה בנושא קרוב - למה ישראל תוקפת בסוריה במטוסים במקום טיל ק"ק? האם בגלל הגילוי המיידי של טיל ק"ק לעומת מטוס?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאחר 10 שנים באותו בנק, הייתי צריך לבצע פעולה בסניף, לעולם לא נתקלתי בכזו אטימות וחוסר מענה. מחפש סניף מתפקד באזור חיפה. תודה.
הודעה אחרונה מאת חולה רכב#1, -
שבת שלום, אז עוד חודש וקצת אני צפוי להפוך לאבא, אני הראשון מכל החברים מכל המעגלים שיש לי שהופך לאבא, לכן הגעתי לכאן לשמוע המלצות מכם אז ככה- 1. מוניטור לילד - מאיזה חודש רלוונטי? הכנתי חדר תינוק בממ"ד, האם התקשורת רדיו תשרוד? כי הוואיפיי לא משהו שם, מקסימום אני קודח RJ מהסלון. 2. ויתרתי על סלקל וישר קניתי כיסא 0-8, הילד יוולד בחורף ואני מניח שיצא מהבית רק ביומו הראשון בדרך מהבית חולים ולנסיעות לטיפת חלב, האם זה נורא להעביר אותו מהעגלה לכיסא (בימים קפואים) ולהשיג סלקל לכמה חודשים או שזה בסדר? 3. ברית - בהתחלה רציתי את הרב שחיתן אותנו אבל אחרי שהייתי בברית שהמוהל עשה משהו עם הפה לפין של הילד הזדעזעתי ואני מחפ…
הודעה אחרונה מאת ezuf, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי אם היו לכם 400 אלף שקלים נזילים שסתם שוכבים בבנק, איפה הייתם משקיעים אותם?
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ערב טוב לכולם עבדתי שלוש שנים כשכיר במקום מסוים לאחר שלוש שנים עברתי מרצון לעבודה אחרת מה חמגיע לי מה עם כל ההפרשות? הבנתי גם שמגיע לי חלק מהפיצויים תודה מראש
הודעה אחרונה מאת avngas, -
באמת הגיע הזמן לקצת בשורות טובות, לפחות למי שגולש סלולרית. בדיקה של cable.co.uk קובעת - ישראל הזולה בגלישה בסלולר. אקסל התוצאות ניתן להורדה כאן. המאמר כולו זמין כאן. (רק להשוואה , ארה'ב במקום 203 מתוך 234 מדינות).
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 8 עוקבים
- 12 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
ערב טוב, אני לפני מעבר לסיבים האופטיים על תשתית בזק (למה דווקא בזק? כי זו התשתית שיש. פרטנר לא הגיעו לפה עדיין ואין מצב שאני מקרב ל- HOT). אני ממש לא רוצה את הנתב שמספקות החברות, אלא נתב משלי (כזה שיאפשר לי גישה אליו מרחוק, גישה ל NAS ועוד...) א. אשמח להמלצה על נתב (או לשמוע דעות על הנתב של שיומי - AX6000) ב. מלבד נתב, מה עוד אני צריך? האם צריך מתאם? איזה מתאם? והאם אפשר לקנות אותו לא בחברות האינטרנט? תודה.
הודעה אחרונה מאת zaf, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כן, אני ילד בן 35 שאוהב שוקו. ועכשיו אחרי שהוצאנו את זה מהסיסטם, טרנד הבריאות לא פוסח על שום חלקה, ואם פעם שוקו דל לקטוז היה משהו יחסית שולי במדפים , אז היום הוא מוחלט ואי אפשר למצוא משהו שהוא לא דל לקטוז. הבעיה גם שהוא דל טעם. עדיין מייצרים כזה מרחמנא ליצלן חלב רגיל? בעיר מגורי כול המוצרים של טרה ויטבתה ותנובה הם דלי לקטוז. יש משהו שהוא לא דל לקטוז מחברה אחרת ולא יהיה לו טעם של שתן חתולים? תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום. אני מנוי לאינטרנט סיבים של אנלימיטד עם הספקית 018. או לפחות כך זה היה עד סוף ספטמבר. מפה לשם אני מקבל חשבונית מהוט. וכמובן יחד עם החשבונית מגיעה גם החיוב. מעולם לא מסרתי את פרטי האשראי שלי להוט. מעולם לא התחברתי להוט. מעולם לא נתתי אישור לנייד אותי להוט. גיגול מהיר מצא את זה. https://www.ynet.co.il/economy/article/b1qiffgmj כנראה נפלתי במדגם. לי זה מרגיש מאוד מלוכלך. יש לי מספר שאלות: 1. למי אני פונה עכשיו בשביל לא להיות לקוח של הוט? 1.1. איזה ספקית מומלצת בימינו? בזמנו 018 היו הכי מומלצים ואף פעם לא היו לי בעיות איתם עד היום. 2. את מי אני תובע בבית משפט? 018? הוט? אנלימיטד? ומה יהי…
הודעה אחרונה מאת פינדר, -
שאלה בכותרת. מדובר בדירה חדשה, וזה הדבר הראשון שנשאל בטלפון.
הודעה אחרונה מאת om2, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 922 צפיות
אשמח להמלצה
הודעה אחרונה מאת David32, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כן, כן. אני עדיין מחפש מקרר בעל מידות ספציפיות שיצליח להיכנס למקום ספציפי. בלית ברירה אני פוזל גם לעבר המותג הזה (המותג קיים לדעתי רק בארץ). מישהו יודע מי מייצר אותו? היכן? אשמח לשמוע מבעלי ניסיון איך המקררים שלהם.
הודעה אחרונה מאת shake, -
- 5 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
מדובר במקרר LG inverter, בן 6-7 שנים, שתי דלתות למעלה ומקפיא מגירה תחתון, ללא קיוסק. זה הדגם: https://www.anakelectric.co.il/items/956004 לפני כמה חודשים שמתי לב שבשעות הלילה (כנראה כי שקט יותר ולכן שומעים) מדי פעם, נגיד שעה שעתיים, יש מין רעש כמו של מנוע חשמלי שמסתובב תחת מאמץ למשך מספר שניות, נגיד 10-15. לאחרונה התווסף רעש אחריו, משהו שמתחיל במשהו שנשמע כמו מכה, אחריו שוב מין רעש חשמלי, וזה מסתיים ברעש של מכה. הרעש שהתווסף כבר חזק יותר. כל המחזור נמשך בערך 30 שניות. אני אנסה להקליט ולהעלות, הבעיה שזה מגיע בהפתעה ולכן קצת קשה לתפוס את זה. יש למישהו רעיון במה מדובר?
הודעה אחרונה מאת SurfHigh, -
החיים שלי לא פשוטים בכלל. כל יום אני עובדת, מסתובבת בפקקים (המצב לא הופך להיות טוב יותר משנה לשנה...) או משייטת בכבישים פתוחים, לא נחה לרגע. עם זה עוד איכשהו יכלתי להסתדר רק שגם בסופי שבוע לא נותנים לנוח... יאללה טיול... לא נמאס? כמה טיולים אפשר לעשות? הייתם כבר בכל המקומות בארץ 700 פעם, אין עוד משהו חדש, רדו ממני...רוצה לנוח. אני לא צעירה כבר, הגיל מתחיל לדבר. עברתי כמה אישפוזים, כמה טיפולים, העברים העיקריים עדיין מחזיקים אבל באמת...תעזבו אותי. טוב הוא לא הקשיב. לא ציפיתי שיקשיב. הפעם אפילו לא רוקן את כל הציוד של העבדה שלו, זרק פנימה כמה תיקים, אומר זה מקום חדש שלא ביקרת בו מקודם. 4 שעות וקצת של תנועה כבדה, הוא פונה ימינה בכיכר ומתחי…
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
חג שמח, אני מעונין לחדש את האטימה של תריסי ההזזה במרפסת ושל החלונות שלהם (6 כנפיים). כל הסיפור נע על מסילות. האטימה בתריסים נעשית (נעשתה, יותר נכון. כבר כמעט ולא נשאר משהו) באמצעות פסי גומי מלמעלה ועד למטה של כל מפגש כנפיים. האטימה בחלונות נעשית ע"י פסי מברשת, שוב מלמעלה ועד למטה. האם לחדש את פסי האטימה השונים זה משהו שניתן לבצע לבד? יש ידיים ימניות, יש כלי עבודה למכביר. אם כן - היכן ניתן למצוא פסים כאלה? לא מצאתי ברשת, למעט בעליאקספרס ואין לי מושג איזו מידה אני צריך. אם לא - האם יש בעלי מקצוע מומלצים באזור המרכז, שידעו לבצע את המלאכה הזו? לא הצלחתי להבין כיצד מושכים החוצה את האטימה הישנה של התריסים - כאמור גומי. לא הצלחתי לשלוף את …
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 13 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
זה היה ערב חם במחיוד, בשעה מאוחרת המזגן בחדר התחיל לטפטף פנימה. מאחר ולא אהבתי את הרעיון של לכבות את המזגן ללילה ולראות בבוקר מה קורה שם, פתחתי במבצע לילי קטן עם שם קוד "או שאתה מזיע קצת ואז ישן טוב בלילה, או שאתה מזיע כל הלילה ואז שוב מזיע בבוקר". מדובר במזגן עילי קטן אלקטרה JET. שלב ראשון ניתוק המזגן מהחשמל. לא מספיק לכבות אותו, ניתוק מלא של הכבל מהשקע. פירוק מכסה החזית. תחילה יש לפתוח את המכסה הקטן של פנל חיבורים. מאחורי המכסה ישנו קונקטור של הכבל שהולך למכסה החזית, זה עם התצוגת טמפרטורה. לנתק אותו. אחרי זה דוחפים את הצירים של המכסה לצדדים בכיוון החץ. …
הודעה אחרונה מאת לירון .ה., -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 710 צפיות
ההדבקה של הגב של המכשיר שלי הלכה, אז ניצלתי את ההזדמנות כדי לפרק את הרמקול הראשי ולנקות אותו. מאז ההרכבה מחדש כפתור ההפעלה לא עובד, אבל חיישן טביעות האצבע כן (מדובר על אותו מקש פיזי). חיפשתי מידע באינטרנט - הכל מדבר על נזקי מים לכפתור או על מקרים של נפילה. אצלי אף אחד מהם לא קרה - חוץ מלנתק את הקונקטור שלו ולחבר חזרה - לא נגעתי בכלום. גם ממש מוזר שטביעת האצבע תקינה לגמרי ודווקא הכפתור הטיפש לא עובד, הם על אותו הקונקטור. עכשיו קל לומר להחליף את הכפתור - אבל במכשיר הזה צריך לפרק את המסך כדי להגיע אליו, וזה כמעט בלתי אפשרי בלי להרוס את המסך. אני מחפש טכנאי שאולי מכיר את התקלה (זה באמת מאוד ספציפי - כפתור הפעלה לא עובד כלל, באופן פתאומי, כשכל השאר ת…
הודעה אחרונה מאת Ooga, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי חברים, בנוסף לאשכול של השואב רטוב/יבש (שאני עדיין בדילמה לגביו), אשמח להמלצה לשואב אבק ידני/מוט איכותי וטוב. סוג של גיבשתי דעה על 3 שואבים, - Dreame V12 Pro - Jimmy H9Pro - Dyson V15 Detect Absolute ארשום כמה דברים שקראתי על כל אחד מהם, כמובן שזה לא הכל ומניח שיש עוד דברים לחיוב ולשלילה. Dreame V12 Pro: - עוצמת יניקה - 32,000PA - עוצמת שאיבה - 210AW - סיבובי מנוע - 160,000 לדקה - על הנייר הוא הכי חזק מהחבורה - על הנייר הוא הכי קל מהחבורה - יש לו הרבה אביזרים - אין לו סוללה נשלפת - סוללה מספיקה עד 85 דקות - אבל הנקודה הכי קריטית מבחינתי היא, שמקריאה ברשת הבנתי שאין באמת אמא ואבא (אחריות) מתי שאזדקק, למרות שיבואן…
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 549 צפיות
השאלה בכותרת. תודה.
הודעה אחרונה מאת michaelbe6, -
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
סליחה על הבורות. אני צריך להשלים משפט כזה: "מגרש מס' _____ והידוע גם כיחידה מס' ___ בקומה _____ בבית מס' ____ גוש: ________ חלקה: _______ שנרכשה לפי הסכם מיום _________ " יש לי מספר גוש ומספר חלקה, אבל לא יודע מה זה/איך אני מוצא מספר מגרש. אשמח לעזרה!
הודעה אחרונה מאת Sparrow420, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום, ידידה שלי נמצאת עם המשפחה באנטליה, הייתה מתוכננת לחזור לארץ בעוד כמה ימים. האם שלה נפטרה אתמול, היא חייבת להיות בארץ מחר. בדיקה בכל האתרים לא הניבה כלום, אין כרטיסים. לדבר עם סוכני נסיעות לא ממש אפשרי כי יום שבת. יש למישהו רעיון איך אפשר להשיג כרטיס טיסה מהיום להיום? תודה.
הודעה אחרונה מאת phpclub, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 537 צפיות
בן 23 מאשדוד מחפש משרה במשרד פרטי לייעוץ משכנתאות כיועץ שכיר, בעל נכונות לעבוד וללמוד את התחום לעומק. ותק של שנה כבנקאי משכנתאות בבנק דיסקונט, קורס בנקאות עובר ושב וקורס בנקאות משכנתאות סה''כ 250 שעות לימוד, בעל תעודת ייעוץ משכנתאות פרטית מטעם מכללת פסגות בנוסף, 50 שעות לימוד. אם למישהו יוצא לשמוע על משרה בתחום אשמח לשמוע ולהעביר קורות חיים בהתאם.
הודעה אחרונה מאת שליקו99, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כבר תקופה שאני שומע מוזיקה בסלון או רואה טלויזיה עם תחושה שהסאונד שהסאונדבר מספק "זה לא זה". יש לי Sony ht350. מכאן הגיעה המחשבה המעניינת לעבור למשהו אחר. מגבר עם רמקולים שמחוברים אליו וסאב(?) בעדיפות ל2.1 ומגבר,אין לי כל כך רצון לפזר 7 רמקולים ברחבי הסלון. המרחק לספה הוא בערך 3 מטר,הספה צמודה לקיר והרוחב הוא 4-5 מטר (סלון דיי קטן 15 מטר). אין לי תקציב מוגדר,אבל הייתי שמח להתכנס לתוך ה3000 שקל. חדש?יד שניה? תודה!
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום! אני מנסה להבין ממספר המעקב באיזו חברה זה נשלח. בעבר איבדתי חבילה אחת כשבעלי לא היה מעקב כלל וכשניסיתי בדואר ישראל לא היה מידע. בסוף התברר שזו חברה אחרת. הזמנות מעלי: RS ובסוף Y - דואר ישראל. ככה זה בדר"כ אצלי. AE ובסוף IL הגיע בצ'יטה. הפעם הזמנתי בטריות והמעקב מתחיל בSY. מה החברה? האם לכל קידמות יש חברת משלוח משלה?
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 767 צפיות
מכיר את כל התחליפים למיניהם, חלקם אפילו טעימים יותר מהמקור אבל זה לא רלוונטי כי זה לא עבורי. מכונת קפה נספרסו vertuo לצורך העיניין, איפה קונים קפסולות מקוריות? אמזון וכו לא הניב פירות, דרך נספרסו עצמם בארץ יקר להחריד, יש למישהו פתרון לסוגייה?
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם שתיית יין מונעת בחילה בשייט?
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 8 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
איך בת 15 יכולה להשקיע כסף פנוי? הבנק מאשר בגיל הזה רק פקמ. אם רוצים משהו אחר, נגיד תעודת סל, אז מה הפיתרון? שההורים ישקיעו בשמה? רעיון אחר? יש אספקטים נוספים שצריך לקחת בחשבון אם ההורים משקיעים עבור הילד, לדוגמא מיסוי שונה למבוגרים ונוער?
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תודותי מראש
הודעה אחרונה מאת dani666, -
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי אני מנסה למצוא כסא נדנדה למרפסת בסגנון כזה: רק שלא יהיה מעץ כיוון שהמרפסת חשופה לגשם. ושיהיה במחיר נורמאלי סביר. שכן כל מה שראיתי מאלמוניום או משהו כזה זה מחירים של 1000 וצפונה. מישהו מכיר משהו אחר? אפשר בכל זאת לשים מעץ ולמרוח עם איזה לכה או משהו כדי שהגשם לא יהרוס אותו.. הרי למשל דק לא נהרס בגשם? אשמח להצעות. תודה
הודעה אחרונה מאת swiv,