Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

ידידה שלי נמצאת עם המשפחה באנטליה, הייתה מתוכננת לחזור לארץ בעוד כמה ימים.

האם שלה נפטרה אתמול, היא חייבת להיות בארץ מחר. בדיקה בכל האתרים לא הניבה כלום, אין כרטיסים. לדבר עם סוכני נסיעות לא ממש אפשרי כי יום שבת. 

יש למישהו רעיון איך אפשר להשיג כרטיס טיסה מהיום להיום? 

תודה. 

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, Buki כתב:

יש למישהו רעיון איך אפשר להשיג כרטיס טיסה מהיום להיום? 

להגיע ישר לשדה התעופה, ולבדוק פיזית בדלפק עם המזוודה או אפילו רק עם תיק קטן לעלייה למטוס.

מהיום למחר בגוגל טיסות מראה שיש כאלו (המראה ב15.10 - נחיתה ב16.10)

screenshot-www.google.com-2022_10.15-15_49_55.thumb.png.282d71f644445bb06395bd1e6d96029a.png

אבל אם דוחים את הטיסה למחר, המחירים יורדים חזק (המראה ונחיתה ב16.10)

screenshot-www.google.com-2022_10.15-15_51_42.thumb.png.05a5b91bbf13d068f3eff6f04eb78dfe.png

עריכה:

צודק אין טיסות מאנטליה לישראל במחירים וזמנים נורמליים. החיפוש שביצעתי היה לא טוב

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

לא יודע. הייתי בודק בטורקיש או פגסוס טיסה דרך איסטנבול (IST) או סביהה (SAW). לשים לב לזמן קונקשן מספיק ארוך, כי IST שדה ענק ומרחקי ההליכה גדולים. ולקנות בכרטיס אחד, כדי שהמעבר יהיה ישיר, בלי צ'ק אאוט וצ'ק אין נוסף.

עריכה - ניסיתי את שתי החברות, אין מקום פנוי לא היום ולא מחר, אפילו בביזנס.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

הכי קרוב שאני מצאתי

screenshot-www.gotogate_co.il-2022_10.15-16_16_35.thumb.png.d2327c0013f08300d1d90568be5bd6b0.png

הנחיתה בעמאן, המחיר סביר והמעבר הוא באותו שדה תעופה. 

מאחר ומדובר במעבר עצמאי, הייתי נמנע מלקיחת מזוודה גדולה אלא רק תיק קטן לצורך הנסיעה עם המסמכים.

עריכה:

נראה לי שאני צריך להפסיק להציע טיסות...

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם (נערך)

סליחה, המעבר הוא באירביל, עיראק. לא רלוונטי.

דרך אגב, ניסיתי לחפש בעוד חברות, אלה שמופיעות באתר נתב"ג עם נחיתות היום והלילה. לא מציעות טיסות דרך האתר, אני מניח שמדובר בצ'ארטרים שלא פתוחים לקהל הרחב. הייתי מנסה את שירות הלקוחות של אחת חסוכנויות הנסיעות הגדולות בארץ, אולי יש להן מוקד שפועל בשבת ויוכלו לנסות לעזור.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ניסיון אחרון 

screenshot-www.gotogate_co.il-2022_10.15-16_24_10.thumb.png.f06f5662fe32ba95291e107772b0f06f.png

לפני 1 דקה, sperial כתב:

סליחה, המעבר הוא באירביל, עיראק. לא רלוונטי.

אחרי שהסתכלתי שוב על הטיסה, הבנתי את הטעות שלי..

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

גם זה בעייתי - self transfer בן שני שדות מרוחקים באמצע הלילה. יעלה גם הון בהעברה בין השדות. 

פורסם
לפני 32 דקות, sperial כתב:

הייתי מנסה את שירות הלקוחות של אחת חסוכנויות הנסיעות הגדולות בארץ

"משרדינו סגורים כעת, שעות פעילות המשרד הן..." 

פורסם (נערך)

עולים לי בראש עוד שני רעיונות:

האחד הוא פשוט לנסוע לשדה ולנסות למצוא איזה טיסה עם no show - נראה לי לא יעיל עם סבירות נמוכה להצלחה.

השני - לנסות בקבוצות פייסבוק (למשל "טיסות סודיות"). אולי למישהו יהיה רעיון. 

פורסם

אולי שווה לברר על טיסה ליעד כלשהו באירופה ולאחר מכן לחפש טיסה קרובה +- לישראל משם?

יודע שבדר״כ Skyscanner ושות׳ אמורים למצוא גם מסלולים כאלו, אבל שווה לוודא.

או כמו שהציעו, לבדוק טיסות מאיסטנבול לישראל ובמידה ויש להגיע לאיסטנבול לטיסה.

פורסם

אולי @סלע יכול לעזור?

לפני 1 דקה, Lior_Django כתב:

זה עבור טיסה בדצמבר

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...