אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,367 נושאים בפורום הזה
-
- 6 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלומות, מספר משפחות מתכננות נסיעה של כשבוע עד 10 ימים באוגוסט. בחיפוש מצאתי שרשור מלפני כ- 7 שנים ולכן מבקש לקבל כאן עידכונים ומידע חדש, אם יש. המדינה זרה לי לחלוטין. הנחיתה כמובן בבוקרשט, רכב שכור מהשדה ויאללה. אחת המשפחות אחראית על בחירת המלון שיהיה כניראה באזור בראשוב, כך שעל זה אין לי יותר מדי מה לחפש ולדעת. מה שאני מבקש לדעת הוא האם יש לשים לב למשהו מסוים או להימנע ב: השכרת הרכב? מדבקות או תשלומים בכבישי אגרה, אם יש? האם מלחמת רוסיה/אוקראינה משפיעה באיזה שהוא אופן? כרטיסי סים לניידים? וואטסאפ עובד? קניית מטבע מקומי מבעוד מועד בארץ, או שכדאי לשלם בויזה עד כמה שניתן? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
שלום לכולם, לאחרונה עם הקורונה והחל"ת (ואיתם הזמן הפנוי) הגעתי למסקנה שכדאי לשדרג את עצמי במחשב גיימינג נייח חדש ועל כן אבקש את עזרת המומחים כאן בתחום לבחירה נכונה ונבונה של הרכיבים. תקציב גג של עד 4,000 ש"ח. אולי תהיה אפשרות לרכוש גם מאילת אם יהיה שווה את הנסיעה. מבחינת חנות - יש לי ניסיון טוב עם TMS ורצוי משם, גם STARTPC נראים בסדר ופלונטר. לא מאמין באייבורי ו-KSP. מבחינת צרכים - אין לי צורך במחשב גיימינג כבד אשר יריץ משחקים על 4K ב-500 FPS, אלא מחשב איכותי וחזק שיריץ משחקים כדוגמת Battelfild על ההגדרות הגבוהות ביותר ב-FHD. לרוב בשגרה הרגילה השימושים שלו יהיו רגילים לגמרי. פשוט שיהיה תחליף ראוי ל-I5 3470 ו-GTX670 שהיו בזמנם פאר הטכ…
הודעה אחרונה מאת hwgeek, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אהלן, אני צריך להיפגש עם חוקר בשביל תעודת בגיר ועוד כל מיני אישורים שאני לא עבריין כדי שאוכל להתחיל משרה חדשה במערכת הציבורית. כבר שבוע שאני מנסה לתפוס את היומן בשתי תחנות בסביבתי. אין מענה לעולם. ניסיתי לקבוע תור באונליין, אין אפשרות. בכל תחנה בארץ כל תור מכל סוג זה כותב שאין תורים פנויים. מוקד 110 אמרו שיש להתקשר ישירות לתחנה לקביעת תור. אם יש למישהו שהתנסה בתהליך מושג איך לעשות את זה, אשמח.
הודעה אחרונה מאת borsood, -
-
מדוע הפסקתי לראות על המסך את הפעולות שאני מבצע בגוגל פיי wallet?
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
התלבטות: רכישת דירת חדר להשקעה באילת או בקפריסין עם הון עצמי בלבד, או שזה בכלל לא זמן טוב לרכישת דירה?
מאת much- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני לא מתכוון לקחת הלוואה או להתחייב למשכנתה בזמן הקרוב, צברתי הון עצמי נזיל שמספיק לכל היותר לדירת חדר אולי שתיים, חשבתי על רכישת דירה קטנה להשקעה באחת משתיי האופציות שציינתי בכותרת, מבחינת מרחק אני מתגורר באיזור המרכז ככה שהמרחק אל הנכס בשני היעדים הוא כמעט זהה כ 40 דקות טיסה, או שאולי בכלל זה לא תקופה/זמן טוב לרכישת דירה בכללי, אשמח לשמוע את דעתכם העניין.
הודעה אחרונה מאת much, -
אני שמן Bmi 30+ לאחרונה קנינו הליכון לבית, אני משתדל להשתמש בו. אבל אחרי כל שימוש אני יורד עם שפשפת אני הולך עם מכנסיים מיוחדים לריצה שיש לי כבר כמה שנים, אבל השפשפת היה לא בירכיים אלא מעל, באיזור בחיבור בין המפשעות לירכיים והמכנסיים לא מגנים שם. השפשפת נפתרת ע"י משחה דרמקומבין אבל זה לא עסק שכל פעם שאני צריך לעשות הליכה אצטרך להשתמש במשחה וללכת למחרת כמו ברווז. עצות?
הודעה אחרונה מאת om2, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
סקר בחירות, מעניין לראות אם יש בפורום ייצוג של כלל האוכלוסיה במדינה.
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בעקבות הרכישה של הקרשר (בהמשך לשרשור בפורום), אני מתלבט מה לעשות עם החביתוש הישן שלי. הוא לא להיט, ויכול לעבוד רק מספר דקות רצוף- מה שעושה אותו למושלם עבור חיבור קבע למסור שולחן שלי. הבעייה היא איפה להניח אותו. הוא גבוה מדיי. בשכיבה החיבור יסתדר היטב, אבל האם השואב יוכל לעבוד בצורה הזו? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
המלצות לבודפשט
מאת dorsht- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, מגיע לבודפשט בפעם השלישית אחרי שביקרתי בה ב-2001 וב-2018. הפעם הפוקוס יותר על שווקי כריסמס בערבים, אבל מי שנוסע איתי היה פעם אחרונה בבודפשט לפני המון זמן או לא היה בכלל. הרכב של 6 מבוגרים, לאף אחד אין בעיה עם מסעדה שאינה כשרה. מחפש המלצות למסעדות טובות שמגישות אוכל מקומי טעים, לצד מנות סטנדרטיות כמו סלמון, שניצל, חזה עוף, מנות צמחוניות וכדומה. אפשר גם המלצות להמבורגרים טעימים. בנוסף, חשבתי על האתרים הבאים והאטרקציות הבאות, אשמח לתזכורת אם פספסתי דברים מומלצים: 1. בית הכנסת הגדול 2. הפרלמנט (האם צריך להזמין כרטיסים מראש? האם בסוף נובמבר יש טקס חילופי משמרות? אם כן אז מתי?) 3. שיט על הדנובה (האם מומלץ בכלל בסוף נובמבר…
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
אהלן חברים, הפעם האחרונה שהיה לי מדיח היה די מזמן. לא הייתי מרוצה וזנחתי את זה. עברו כמה שנים וחשבתי אולי זה התקדם קצת מאז. בעיקרון מה שהפריע לי בזמנו זה: 1. בשביל להפעיל מדיח היה צריך למלא אותו. אני מניח שמאז השתנו דברים ויש תוכניות של מעט כלים? 2. היה צריך לנקות את הכלים לפני. אז אם אני גם ככה עובר עליהם. אני יכול לשטוף אותם ולסיים עם זה. בשביל מה אני צריך גם מדיח? 3. הכלים לא תמיד היו יוצאים נקיים לגמרי ואז שוב - לעבור עליהם אחרי. 4. היה לכלים ריח כזה.. של מדיח. זה השתנה? זה טוב ושימושי ונוח היום?
הודעה אחרונה מאת om2, -
אמל״ק: אזהרת חפירה!! אז הסיפור מתחיל כשלפני כשנה וחצי, אחרי שנים של נאמנות לאנדרואיד החלטתי לטעום מהצד האפל (רואים מה עשיתי פה?). ואם כבר עובר, אז מכל הלב. התחדשתי באייפון 12 פרו מקס, אייפד ואיירפודס פרו. לפני כחצי שנה הצטרף אליהם גם אח קטן בדמות שעון חכם מסדרה 7 (עם סלולר). ואז, לפני כחדשיים הגיעה העת לרפרש את המחשב של העבודה (החלפה גורפת לכולם). על הפרק עמדו מחשבי דל המוכרים והטובים, אבל נוספה גם אפשרות בחירה בשני דגמי מאק. קצת רקע: עובד בחברת פיתוח חומרה. חברות החומרה נוטות להיות שמרניות, בכל מה שקשור לסביבות פיתוח. החברה שאני עובד בה שמרנית במיוחד. והקבוצה שאני עובד בה, ממש שמרנית. יש מצב שזה בגלל הגיל של האנשים, בקבוצה הספציפית שלי.…
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קניתי שני זוגות בארץ- אחד לרחוק ואחד לקרוב והם בסדר כל אחד לשימוש שלו. עם הקרוב אני בעיקר מול מחשב, הרחוק כשאני בחוץ. הזמנתי מולטיפוקל ראשון שלי מזני עם אותו המרשם. לרחוק ולקרוב אני רואה מצויין. הבעיה במרחק הבינוני. בפרסומים הם כותבים שזה למחשב, לקריאה ולרחוק, אבל מצאתי שלמשל צפייה במחשב היא בלתי אפשרית. צריך להיות מאוד רחוק מהמחשב כדי לראות טוב (ואז אי אפשר להקליד) וגם אז אסור להזיז את הראש בכלל. כשאני בחוץ זה נוח כי אני יכול לראות רחוק ולהשתמש בטלפון מבלי להוריד את המשקפיים, אבל חוץ מזה, אני לא מוצא יותר מדי שימושים למולטיפוקל. הזמנתי מהם את העדשות המשודרגות עם תעלה אמצעית רחבה ב40% אבל אני מרגיש שזה שטות כי אני רואה בפוקוס רק עיגול ק…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי שלום, אני מעוניין לקבל מידע לגבי אספקת החשמל בארץ מבחינת הייצור של כל תחנה ואיך היא מועברת לצרכים (ולאן) פה https://he.wikipedia.org/wiki/משק_החשמל_בישראל יש קצת מידע אבל לא מפורט פה כל כך לגבי רשת ההולכה מעבר לעובדה שיש קווים גבוהים,בינוניים נמוכים. אני רוצה להבין איפה יש קווים בארץ? מה הסטאטוס שלהם (האם הם מלאים או שניתן עדיין להעביר בהם )? איזה תחנות מעבירות חשמל לאיזה קווים? יש מקום שאני יכול לקבל מידע על זה? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת arik100, -
אתמול בערב, אחרי ששפכתי 4 כוסות תה אחת אחרי השנייה לכיור, חשבתי על מערכת סינון מים. מפעם לפעם יש למים אצלנו בבית טעם כימי מגעיל שעובר אחרי מספר שעות ובנוסף כמות האבנית היא מטורפת (הקרקעית של קומקום חשמלי חדש שנרכש ביום חמישי האחרון מחילה להתכסות באבן). גיגול מהיר מביא טונות של תוצאות ממומנות (והזויות, https://store.newhorizon.co.il/megahome-water-distiller.html?fbclid=IwAR30FJQpK4EMScYLFIFsXcvMybb86Rr98JEu49bzTI2oHyrybfib0oCMx2s) כך שחשבתי על חוכמת ההמונים... הייתי שמח למערכת סינון מים עם האופציות הבאות: -אוסמוזה הפוכה, להבנתי זו טכנולוגיה היכולה לשנות את הרכב החומרים המומסים במים (להבדיל מסינון) -התקנה ביתית שאינה דורשת שינויים במערכת המים ו/או הכיור,…
הודעה אחרונה מאת Haim_gds, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני צריך צינור SP שאפשר לעצב בצורה עגולה עם היד. איפה אני קונה לפי אורך שאני רוצה? בערך 50 מטר
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי אני מחפש מישהו שייעץ לי האם שווה לעזוב את ביטוח המנהלים עם המקדם המובטח והעמלות הלא סבירות מ2008, ואם כן לאן. חיפשתי קצת אחורה לא ראיתי המלצות לאחרונה (ההיא שהמליצו ב2014 כבר לא עונה).
הודעה אחרונה מאת nglancer, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נתבקשתי לעזור בבהילות ולאתר בעל מקצוע כנ"ל, לטובת פירוק מטבח ממקום שמפונה בימים אלה, הובלתו והרכבתו במקום חדש. כל העבודה ברדיוס ת"א-ר"ג. אשמח להמלצות אם יש. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עוד 3 שבועות בדיוק (פלוס כמה שעות) זה מתחיל, האירוע לו חיכינו יותר מכל דבר אחר בארבע השנים האחרונות (אולי פרט לירידה במחירי הדיור). 31 נבחרות שהגיעו לשם בזכות יכולות שחקניהן + קטאר, שהגיעה לשם כמארחת בזכות מעטפות הדולרים, לכאורה. הפייבוריטיות לזכייה הן (כמעט כמו תמיד) ברזיל, ארגנטינה, צרפת וספרד (ואולי גרמניה). כל המשחקים ישורדו בערוץ כאן 11, שהשקיעו גם באתר ייעודי לגביע העולם. אז מי הפייבוריטית שלכם לזכייה, על איזה מסך אתם הולכים לראות את המשחקים ומי טס לראות את המשחקים בלייב בקטאר עצמה?
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יקיריי, אני ובת הזוג צפויים להיכנס לדירה חדשה (ריקה מכל דבר) ואנחנו צריכים להתחיל להצטייד ולקיים רכש מקיף של מוצרי חשמל בראשם, טלוויזיות (חדר שינה וסלון), מקרר, תנור ומיקרוגל. מכונת כביסה האישה החליטה ואני לא מתערב בטח שאלתכם הראשונה תהיה, אז מה התקציב? אז ככה - אני באמת לא יודע ודי מתלבט. תרגישו חופשיים כרגע טלוויזיות - סקירה קצרה הציפה את ה-LG OLED evo G2 כמרצדס של הטלוויזיות היום. אכן כך? המחיר יותר ממכובד (מצדיק את עצמו?). אם לא להתייחס לכיס, נראה ש-65 אינצ לסלון ו-55 לחדר שינה (אולי גדול מדי לחדר שינה?) יהיו הסטייט אופ דה ארט מקרר - קיבלתי תגובות קרות על מקררים של סמסונג ומנגד המלצה חמה על של LG. הרצון הוא ל-3…
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
היום עוברים לשעון חורף. וומזיזים את המחוגי השעון אחורה, וככה מרווחים היום עוד שעת שינה . בעקבות המעבר הזה, השקיעה תרד על המפגש תרד מוקדם יותר יש להזיז היום בשעה 1 בלילה, שעה אחת אחורה-> יענו חצות. בהתחשבות , אלי
הודעה אחרונה מאת קורן בן אשר, -
-
היי, בשבועות האחרונים התחלתי לקבל שיחות רפאים ממספרי טלפון משתנים. כל שיחה כזו שאני עונה לה, מתנתקת לאחר 10 שניות בערך (2-3 שניות פחות או יותר). אי אפשר להתקשר חזרה. השיחות מבוצעות אחת ליום בימי חול (ראשון עד חמישי) בשעות הבוקר מ10 עד 14. יש עוד אנשים שזה קורה להם בשבועות האחרונים? אני שואל לאור התקופה האחרונה ובעיות הפרטיות שעולות מהשימוש באיכונים, זה החשד שלי. אם למישהו זה קורה גם- אשמח להשוות מספרי טלפון ולראות מה קורה כאן. תודה
הודעה אחרונה מאת V6, -
קודם כל תרשו לי לפתוח ולומר שכו@%^5^&*$%^&# של גוגל המז!$~!@%*@$%^*&@ בני שר!0$!@$&% האלה. שנתיים אני מחכה לפיקסל-שעון המז!@$%&*!@@$ הזה, ועכשיו הם מוציאים אותו, והוא בדיוק כל מה שרציתי עם סוללה שצריך להטעין רק בערך 12 פעם ביום. טפי. אז עכשיו אני בדילמה. עד לפני שנה בערך הסתובבתי עם שעון "היברידי" - כלומר שעון אנלוגי רגיל, שברגע שמתקבלת התראה הוא רוטט ומזיז את המחוגים לכיוון שעה מסוימת, לפי מה שהגדרתי - נניח שיחה נכנסת שעה 12; הודעת וואטסאפ שעה 3, מייל שעה 9 וכו'. כיום אני עם miband שאשתי קיבלה בחינם וענדתי רק כדי לבדוק האם השינה שלי באמת מחורבנת כמו שאני חושב או שאני פשוט ישן מעט מדי. מאז גיליתי את היכולת המופלאה לקרוא את ההתראות ה…
הודעה אחרונה מאת borsood, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הקולט בדוד השמש אצלי לא מחמם את המים כלל. הברקתי אותו חיצונית, פרקתי את הצינורות שמוליכים את המים אליו וחזרה לדוד וביציאה מהקולט היתה סתימה מאבנית. האבנית נוקתה והמים זורמים באופן חופשי לחלוטין דרך הקולט, נבדק כשצינור אחד כל פעם מנותק. שני הצינורות חמים מאד בקרבת הקולט, עד למרחק של כמטר ואז הטמפרטורה של הצינורות יורדת כך שבחיבור לדוד, הצינור שמוליך את המים החמים קר לחלוטין. על אותו גג מותקנים ארבע דודים, כל אחד עם קולט בודד, בשלשת האחרים הצינור בחיבור התחתון לקולט קר והצינור שמוליך את המים מהיציאה של הקולט ולדוד חם מאוד כל הדרך עד לדוד. הדודים נמצאים במרחק של כארבע מטרים מהקולטים ובגובה מעט נמוך יותר מהדודים. רעיונות למה יכול להיות מקור הבעיה? תודה רבה…
הודעה אחרונה מאת iziatg, -
- 9 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, ראיתי דירה נהדרת. רק שמישהו שיחק עם כל הקירות שם בערך, היד הראשונה מהקבלן... חלק מהשינויים גאוניים!! וחלק נוראיים. אני צריך לשים הכל על סקיצה. סוג של הרחיבו את המסדרון המקורי, הזיזו חדר אמבטיה. במסדרון החדש המורחב יש הנמכת תקרה למזגן הדירתי. חפרתי באינטרנט ואני לא מוצא שום מידע באמת רציני. השינויים מהתכנית המקורית - נראה שחלק זה גבס, חלק אולי בטון, מרגיש שחלק השינויים הם מהקבלן בכלל כי הזיזו גם חדר אמבטיה למקום חדש. מרגיש לי לא הגיוני שמישהו קנה דירה מהקבלן ואז הכניס את כל השינויים האלה. אני רוצה להחזיר אותה למצב "מקורי" יותר כדי להגדיל גודל חדרים שינה. אז צריך לבנות קיר חדש לחדר שינה, לסדר כניסה לחדר ילדים ועוד. אני מבין שאני…
הודעה אחרונה מאת D1winner, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 870 צפיות
שלום מה צריך להיות בתוך המסנן מים לדוד הזה? כרגע זה ריק.
הודעה אחרונה מאת דני 9999, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי רחפן dji mini 2 אני מעוניין ללמוד איך לתפוס זוויות צילום נכונות ואיך לעשות תמונות וסרטונים מקצועיים. אציין שבנתיים לפחות זה משמש לתחביב ולא מקצןע, לכן אין לי צורך בתעודה וכדו', יותר מעניין אותי ללמוג באמת. אשמח להמלצות על קורס אינטרנטי / מפגשים בעלות סבירה. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת המהיר הזהיר, -
-
- אחראי פורום
- 30 עוקבים
- 156 תגובות
- 27.2 אלף צפיות
אני רגיל תמיד שבארץ המחירים במסעדות מאוד יקרים. בדרך כלל זה פי 2 יותר מאשר מדינות במרכז ומזרח אירופה. לכן חשבתי שסושי גם שומר על היחס הזה פחות או יותר(למרות שלא מבין למה מלכתחילה זה אמור לעלות 40 שקל לרול. אין שם כמעט מצרכים וההכנה מאוד פשוטה). חבר חזר לא מזמן מפולין ושם במרכז וורשה הוא שילם על פלטת סושי(שכולם עם סלמון כמובן) של 80 יחידות - 70 שקל. כמה כזה עולה בארץ? פאקינג 380 שקל בג'פניקה. כמעט פי 5.5. אז האם יש באמת סיבה לזה? או שכמו רוב הדברים בארץ, השאלה הנכונה היא "למה כלב מלקק לעצמו את התחת?"
הודעה אחרונה מאת SurfHigh, -
-
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
השרשור של משחת גילוח הזכרה לי... האם עדיין מוכרים אותו? שנים לא ראיתי אותו, אבל בחיפוש ברשת מופיע בכמה חנויות.
הודעה אחרונה מאת FROGIE, -
רכשנו דירה במחיר למסתכן עם דוד חשמל ואין אפשרות לדוד שמש. ומכיוון שכרגע יש לי חימום מים בגז וזה פשוט נהדר בדקתי לגבי אופציה לעשות את זה גם שם. מכיוון שאין נקודת גז במסתור כביסה זה מצריך הארכת צינור מהמטבח. חציבה. בקיצור קצת כאב ראש וכסף. המליצו לי על מחמם מים חשמלי: לדוגמא: https://hitron.co.il/ פרט להתקנה שתהיה משמעותית פשוטה יותר המחיר שלו זול יותר. העניין הוא שאני בראשי ודימיוני עם מחירי החשמל הגבוהים חשבתי שפתרון כזה הוא מאוד יקר. הם טוענים לחסכון של 50% לעומת מחמם מים בגז. מצאתי דף של היצרן. הדגם שרלוונטי לי הוא KOSPEL KDE5 - בהתייחס לנתונים של ה- 15KW. הבעיה שאני לא מבין מזה - מה ז…
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
עשרות שנים אני מכור למשחת הגילוח ממ. זהו הפסיקו לייצר אותה ואין להשיגה בכל הארץ. אני בדודה חייב את ההסנפה היומית. במה להשתמש במקומה. בבקשה לא קצף או ג'ל.
הודעה אחרונה מאת vadim6385,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 1,498 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Shaike.Zam
- פריג'י
- sperial
- מיץ פטל
- Camaro 92
- yoni2sh
- ברווז
- לב טוב
- Satori
- TomerP
- fatboy1340
- Coresh