Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי פה משתמש במדיח כלים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא מכיר את הג'ל של פיירי, בינתיים יש לי במאגר איזה חצי תריסר בקבוקי ג'ל מאחד המבצעים של קספ. הסיפור עם המדיח לא מפריע לי לסדר היום בגלל שיטת הפעולה שאני נוקט, מפעיל אותו כאשר ממילא אני בסביבה. מעצבן ? בהחלט שכן. סיבה להוצאה נוספת של מאות או אלפי שקלים על תיקון או החלפת המדיח? לא. מתייחס לזה בדיוק כמו לאיזו שריטה או דנט ברכב - כל עוד הרכב נוסע ואין חלודה לא מתעסק עם זה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 25 דקות, sperial כתב:

בינתיים יש לי במאגר איזה חצי תריסר בקבוקי ג'ל מאחד המבצעים של קספ.

עכשיו הבנתי. 🙂

תראה, אני החלטתי לבצע "שחרור" להרבה דברים שבעבר הטרידו אותי. שריטות על כלי האוכל מעולם לא הפריעו לי, אבל אפשר להכניס אות זה תחת הסעיף הנ"ל. בקצרה- טבליות מפשטות את העניינים, אם כי אי אפשר להתעלם מחצי תריסר בקבוקי ג'ל...

נ.ב.

סיקרנת אותי עם השריטות, אז הלכתי לבדוק- מאז ומעולם השתמשתי בטבליות במדיח, ויכול להעיד שאין שריטות על הכלים (כוסות שקופות), כך שייתכן ומשהו לא תקין בפעולת המדיח שלך, או שהוא כבר לא מה שהיה. יש לציין שאני מוסיף נוזל הברקת כלים לתא הייעודי, כך שייתכן וזה שובר השוויון.

ועכשיו אני מחזיר את הנושא לתיוק במגירת ה"לא מספיק חשוב לי כדי שאתעסק בזה"...

פורסם

זכוכית זה חומר מאוד קשה. חומרהשהיה שורט את כוסות הזכוכית החה גומר הרבה קודם את ממטרת הפלסטיק וציפוי האפוקסי של הסלסלות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אצלי הפוך. דווקא הכוסות (והסכו"ם) נראות טוב יותר שהן יוצאות מהמדיח.

מה כן נהרס?

תחתיות של סירים יצוקים.

כלי פלסטיק פשוטים 

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

• תוכן חדש...