Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי פה משתמש במדיח כלים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שמשתמש במעט כלים ולוקח זמן למלא את המדיח, התו"ל הוא להשאיר את הכלים בכיור מושרים במים לכמה שעות, זה מרכך את כל שאריות האוכל ואז מרוקנים ומכניסים למדיח, דואגים שלא יחסמו אחד לשני חשיפה למים והכל יורד בלי בעיה, גם אם המדיח מופעל פעם בשבוע.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אני תמיד נותן שטיפה קלה לפני כדי שהמדיח לא יהפוך לפח זבל.

אני משתמש 25 שנה במדיחים לא שם חומר מבריק ולא שם מלח

רק את הטבליה של פיניש all in 1, טכנאי מדיחים המליץ לי פעם ואמר לי שהם הכי טובים ומאז רק פיניש.

ותמיד אני מחבר את המדיחים למים החמים של הדוד שמש.

עריכה אחרונה על ידי levy
פורסם
לפני 58 דקות, David32 כתב:

אני.

יש מדיח, כמעט ולא משתמש בו. לא רואה צורך.

הפעלה של מדיח יותר חסכונית משטיפה ידנית. 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 13 שעות, nitch כתב:

להשאיר את המדיח פתוח למעט זמן אחרי שסיים פעולה ורוקנת אותו מאפשר לו להתייבש ומונע מהבקטריות תנאים נוחים לצמיחה. 

המדיח שלי עושה את זה לבד בסוף התוכנית (משאיר חריץ פתוח) זה פיצר סטנדרטי

לפני 12 שעות, phpclub כתב:

איך אתם מגיעים למצב שלא צריך לנקות כלום לפני?

מדיח יקר , חומרים טובים

גם בתוכנית של השעתיים הכל יוצא נקי. מרטיב את הכלים לפני שאני מכניס למדיח כדי להעיף חלק מהגיפה וזהו וגם זה רק פסיכולוגי ולא באמת נחוץ.

מדיח של מילה

היה לנו ניסיון בינוני להחריד עם מדיחים זולים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

דואגים להפעיל מדיח פעם ביום כדי שלא יסריח ולא יתייבש. 

אם לא רוצים, בכל מדיח יש תוכנית שטיפה קצרה במים בלבד שאפשר להפעיל כדי להוריד את רוב הלכלוך המסריח. 

פורסם
לפני 9 שעות, levy כתב:

זה חדש לי. 

זה גם לא נשמע לי סביר...

חלק גדול מהתוכניות הן בין טמפרטורה של 40-55 מעלות. טמפרטורת המים בדוד כנראה גבוהה יותר (לא חושב שכיוונת שם את הטרמוסטט על 40), אז מעניין איך המדיח "מקבל" את זה, מעבר לזה שאתה קצת מאבד את החיסכון באנרגיה. 

פורסם
לפני 10 שעות, levy כתב:

בוא נשים בצד לרגע אם הצנרת של הכניסה מותאמת לטמפרטורות האלה ואורך חיי המדיח. אתה מקצר משמעותית את משך השטיפה ופוגע בעיקר בריכוך לכלוך יבש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:
לפני 12 שעות, levy כתב:

בוא נשים בצד לרגע אם הצנרת של הכניסה מותאמת לטמפרטורות האלה ואורך חיי המדיח. אתה מקצר משמעותית את משך השטיפה ופוגע בעיקר בריכוך לכלוך יבש.

מה לגבי מכונת כביסה שמחוברת ישירות לברז החמים?

אני אשער שזה בעייתי מאותן סיבות, אם כי ידוע לי על אחת שחוברה כך ועבדה סבבה כ-20 שנה

פורסם

ביבר היו מכונות עם שתי כניבות למים - קרים וחמים. בעשורים האחרונים לאה תקלתימבכאלה. איניניודע מדוע השיטה ננטשה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...