Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי שני זוגות בארץ- אחד לרחוק ואחד לקרוב והם בסדר כל אחד לשימוש שלו. עם הקרוב אני בעיקר מול מחשב, הרחוק כשאני בחוץ.

הזמנתי מולטיפוקל ראשון שלי מזני עם אותו המרשם.

לרחוק ולקרוב אני רואה מצויין. הבעיה במרחק הבינוני.
בפרסומים הם כותבים שזה למחשב, לקריאה ולרחוק, אבל מצאתי שלמשל צפייה במחשב היא בלתי אפשרית. צריך להיות מאוד רחוק מהמחשב כדי לראות טוב (ואז אי אפשר להקליד) וגם אז אסור להזיז את הראש בכלל.

כשאני בחוץ זה נוח כי אני יכול לראות רחוק ולהשתמש בטלפון מבלי להוריד את המשקפיים, אבל חוץ מזה, אני לא מוצא יותר מדי שימושים למולטיפוקל.

הזמנתי מהם את העדשות המשודרגות עם תעלה אמצעית רחבה ב40% אבל אני מרגיש שזה שטות כי אני רואה בפוקוס רק עיגול קטן באמצע ובצדדים זה כבר מטושטש.

חשבתי שהם יהיו all-rounder כאלה,  שבמקום להתסובב עם שני זוגות אוכל להיות עם זוג אחד, אבל זה לא המצב.

אמרו שצריך להתרגל אז ניסיתי במשך שבוע.

איני יודע אם יש בעיה בהתאמת המשקפיים אלי, או שאולי הציפיות שלי היו גבוהות מדי? מכיוון שאין לי ניסיון קודם עם מולטיפוקל אשמח לשמוע את דעתכם.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

הציפיות שלך בסדר, יש לי חברה שקנתה משקפי מולטיפוקל בחנות והם לא התאימו לה ברמה של לגרום לחוסר נוחות כללית בישיבה מול מחשב, שזו העבודה שלה. החנות ניסתה להתאים אותן 3 פעמים ללא הצלחה.

רכשה בחנות אחרת, והופ, החיים טובים, עובדת כל היום בלי תחושת של אי נוחות, עייפות בצוואר ובעיניים.

• אהבתי 1
פורסם

נתחיל בכך שמדידת התשבורת אינה פשוטה, היא תלויה, בין השאר, במרחק שאתה בוחר לקרוא בו.

פות"ש, כנראה שאתה זקוק למה שקרוי "משקפי אופיס" - אלה משקפי מולטיפוקל שבחלקם העליון מתאימים למחשב ובתחתון לספר, ואינם מתאימים לראיה מרחוק (כגון נהיגה). משקפיים כאלה מצריכים מדידה במרחקים אלה, והמדידה של משקפיים לראיה מרחוק היא מחוץ.לטווח שלהם.

אני משתמש במשקפיים מסוג זה, לקח לי זמן קצר להתרגל אליהם (לפני כן השתמשתי במשקפי קריאה עם מוקד אחד), אבל משלמדתי זאת הם מצויינים.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...