Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשכירות - לא הייתי משקיע במקרר, זה מוצר שנוטה להינזק במעברי דירה (מכות בדלתות, מעברים בעיתיים וכד') מרובים ולסבך אותך אם תעבור לדירה ישנה עם פחות מרווח למקרר או שהמעברים\גישה לדירה הינם בעיתיים. הייתי קונה מקרר קטן, זוגי, עם מקפיא תחתון, בשביל שלא תסתבך בהמשך הדרך. כשתחליטו להשתקע ותקנו דירה ותתרחבו, אז תשקיע.

טלויזיה, תנור בנוי וכד' - שאפשר להעביר אותם בקלות ופחות רגישים למעבר דירה (כי תכל'ס אתה יכול לנייד את רובם גם בעצמך), תשקיע אם בא לך, בהתאם לתקציב.

בוא נגיד שאם אתה כל יום במשרד\מפעל וחוזר הביתה מעולף בשביל לראות חצי שעה את יונית ועוד שעה ומשהו מאסטר שף, לא הייתי הולך על המרצדס של הטלויזיות מתוך עיקרון (בכל זאת, אם אתה כבר הולך להשקיע מעל 8000 שקל על מסך 65" לסלון - צריך להיות איזשהו בסיס הגיוני לזה. אם אין - אז אין טעם. בחצי מזה יש טלויזיות פצצה). מצד שני, אם הטלויזיה זה הפטיש שלך בחיים, תשכיב כמה שאתה רוצה.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...