Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יקיריי,

אני ובת הזוג צפויים להיכנס לדירה חדשה (ריקה מכל דבר) ואנחנו צריכים להתחיל להצטייד ולקיים רכש מקיף של מוצרי חשמל

בראשם, טלוויזיות (חדר שינה וסלון), מקרר, תנור ומיקרוגל. מכונת כביסה האישה החליטה ואני לא מתערב

בטח שאלתכם הראשונה תהיה, אז מה התקציב? אז ככה - אני באמת לא יודע ודי מתלבט. תרגישו חופשיים כרגע

טלוויזיות - סקירה קצרה הציפה את ה-LG OLED evo G2 כמרצדס של הטלוויזיות היום. אכן כך?

המחיר יותר ממכובד (מצדיק את עצמו?). אם לא להתייחס לכיס, נראה ש-65 אינצ לסלון ו-55 לחדר שינה (אולי גדול מדי לחדר שינה?) יהיו הסטייט אופ דה ארט

מקרר - קיבלתי תגובות קרות על מקררים של סמסונג ומנגד המלצה חמה על של LG. הרצון הוא ל-3-4 דלתות (לא באמת משנה) עם מקפיא תחתון. אשמח להמלצות

תנור ומיקורל - קטונתי

תשפכו כל מה שיש לכם, נעריך זאת מאוד

תודה!

פורסם (נערך)

תנור בנוי או משולב? אם משולב אז גז או חשמלי/אינדוקציה?

דירה שלכם לתקופה ארוכה או שכירות קצרת טווח?

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
לפני 52 דקות, פריג'י כתב:

תנור בנוי או משולב? אם משולב אז גז או חשמלי/אינדוקציה?

דירה שלכם לתקופה ארוכה או שכירות קצרת טווח?

שכירות לשנתיים הקרובות, ייתכן יותר

בכל מקרה סביר שמדובר במוצרים שיהיו איתנו לאורך זמן

תנור בנוי. ראיתי כמה אופציות מעניינות של Bosch (בייצור בגרמניה) כמו ה-BOSCH CBG675BS1L

פורסם (נערך)

תקבל כאן בעיקר מניסיון אישי. כרגע לא אפרט את שלי, אבל כן את הניסיון בחנויות:

1. המוכרים יקדמו את המוצר המתאים להם. מרבית הרשתות הגדולות שייכות ליבואנים, אז הקידום בהתאם.

2. לא מעט מוצרים זהים נמכרים בשמות שונים עם הבדלי מחיר עצומים. למשל סימנס, בוש וקונסטרוקטה (דומני שאת שאר מותגי BSH לא מביאים ארצה) או אלקטרולוקס ו-AEG - דגמים שכל ההבדל ביניהם הוא בעיצוב הכפתורים ושם המוצר יכולים להמכר בהפרשי מחיר של עשרות אחוזים. על מוצרים גנריים בכלל אין מה לדבר, לפעמים תמצא את אותו מוצר תחת 5-7 שמות, ואז מה שחשוב הוא המחיר והתמיכה.

3. יבואן ואחריות - רוב המוצרים שלי נרכשו מיבואן רשמי, החריג הוא המקרר שנרכש מיבואן מקביל (בכל זאת 3,000 ש"ח לא הולכים ברגל), אבל המוצר הגיע עם איזה פגם חיצוני קטן ומרגיז, ולא היה עם מי לדבר. חוץ מזה יש עניין של משך האחריות. אז משך האחריות זה דבר שקל לבדוק, את טיב השרות יותר קשה, וכדאי לפנות לכאן ולפורומים אחרים.

ובכל זאת אפרט לגבי מוצר אחד - המיקרוגל. כיוון שמדובר במוצר שעולה מאות ש"ח בודדים ואפשר לשנע אותו עצמאית הבחירה לא כל כך חשובה. מה שחשוב הוא שהמידות הפנימיות (והחיצוניות) יתאימו לצרכים. היו לי מיקרוגלים גנריים והיו ממותגים, לא הרגשתי בהבדל. עם זאת אני מדבר רק על מכשירים בסיסיים. אם אתה מחפש משהו משוכלל - למשל משולב בגריל - זה סיפור אחר, היה כן לא מזמן דיון על המכשירים האלה, חפש אותו.

עריכה: עכשיו ראיתי את התשובה לגבי משך השימוש - ואם אכן מדובר בשנתיים שלוש לדעתי לך על הזול ביותר, וכשאתה עוזב את הדירה השאר\מכור אותם בכמה פרוטות לשוכרים הבאים. הניסיון שלי הוא שמכשירים לבנים נוטים להנזק במעבר דירה. כמעט אין לי ספק שתנור הבוש הבילט אין שלי נפגע במעבר, למרות שחי עוד שנתיים - שלוש עד שנפח את נשמתו בגיל צעיר (5-6 שנים). גם מכונת כביסה כנראה הלכה בדרך דומה.

סיבה נוספת לרכישה קצרת טווח היא שאינך יודע מה תהיה הדירה הבאה שלך. האם המקרר יתאים לנישה? האם התנור יהיה משולב? ואם התנור נפרד מהכיריים - האם כיריים גז, חשמל או אינדוקציה? האם מכונת הכביסה תתאים למרפסת השירות או שתזקק למכונה קומפקטית? כיוון שכאת מדובר ברכישות לטווח קצר הייתי בוחר במוצרים הבסיסיים ביותר, כל עוד הפונקציונאליות והבטיחות מספקים.

דרך אגב, יש עוד שורה ארוכה מאוד של מכשירי חשמל שלא הזכרת. חלקם שימושיים אבל אפשר להסתפק בגנריקה מהסופרמרקט, כגון קומקום חשמלי, טוסטר וטוסטר לחיצה וכו', ויש מוצרים שהאיכות שלהם חשובה כמו מיקסר ומעבד מזון (ככל שתזקקו להם, או יותר נכון, כאשר תזקקו להם).

שיהיה  בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בוש יש לי תנור חיצוני (משולב) ואני מאוד מרוצה.

יש כאן מודעה מספטמבר, נראים דברים טובים ואיכותיים, אני לא יודע אם אקטואלי

לגבי מקרר אני מציע לקנות כרגע משהו סטנדרטי, זול וסביר שיהיה נוח ומתאים להעברות. יד 2 זה לא מילה גסה, מכיר מישהי שמכרה מקרר דלונגי שנקנה חדש 7 חודשים קודם לכן... אני קניתי לפני 7 שנים מקרר שארפ באחריות עם הניילונים, גם כן  - שתי הדוגמאות - בחצי ממחיר של חדש.

4 דלתות או SBS או מקפיא תחתון - פחות אוהבים מעברי דירה. 

מיקרוגל זה מוצר פשוט, אם לא קונים אינוורטר או משולב. בכל אופן כדאי לקנות משהו עם ממשק נוח וברור ולא איזה משהו סיני עם כפתורים אמורפיים (יש כאלו).

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

קניתי תנור וכיריים יד שניה,

ניקיון טוב והם כמו חדשים,לא שוקלים כלום אז קל להוביל בעיקר אם התנור בנוי.

מיקרוגל קניתי אחד של סמסונג ב450 שקל והייתי יכול לקנות אחד מכאני פשוט שעושה את העבודה בפחות.

לא יודע איפה אתה גר,אבל יש מקררים שלא עוברים בחדרי מדרגות ישנים,הייתי הולך על משהו 2 דלתות בגודל בינוני.

אם מדובר בבית חדש הבעיה לא בעיה(אלא אם כן אתה קומה 9 והוא לא נכנס למעלית).

טלויזיות,55 לחדר שינה זה אחלה(בהנחה של מרחק לא גדול).

יש עכשו מבצעים בלאק פריידי,מונדיאל תסתכל בlastprice אני מקבל מהם מבצעים לא רעים.

גם בשופרסל יש מחירים לא רעים (לא יבואן רשמי אם זה משנה).

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לא רואה סיבה להעדיף G2 על C1 בהפרשי מחירים האלה, ההבדל הכי גדול זה בהירות מקסימלית של תוכן HDR יותר גבוהה בG2

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

קטונתי בענייני טלוויזיה,לנו יש 65 בסלון ו49 (ישנה) של LG (שניהן) עובדות מצוין,עדכונים בזמן כמובן (אשכרה כמו סלולר),לא רודף אחרי דגמים,לא מחפש את המילה האחרונה,מספיק משהו בסיסי לטעמי.

תנור - לנו יש סימנס,כמו העדר רצינו פירוליטי,בסוף לא לקחנו (גם ככה מותר רק פעם ברבעון),חיים בשלום עם ההחלטה

מקרוגל - השקענו 600 ולקחנו סמסונג,בפועל מיותר,גם ב100-200שקל יעשה את אותה עבודה (לחמם אוכל או להפשיר פיתות\לחמניות וכו')

מקרר - רק LG לדעתי,למרות שגם שארפ מצוינים אבל יקרים יותר אאל"ט,4 דלתות מיותר,מספיק דלת אחת למעלה ומגירה למטה (מקפיא ומכונת קרח)

סה"כ כל הציוד מצוין ועובד תענוג,אין תקלות לכלום (3 שנים,טפו טפו טפו) ואם תעזוב אחרי שנתיים בטח שאפשר לעבור איתם הלאה,במקום למכור ליד2 ולקנות שוב.

אם תרצה דגמים ספציפיים למשהו (שוב,הרכישה היתה לפני 3 שנים,סביר שחלק לא נמכר יותר) אחפש את החשבונית ואכתוב.

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הפרמטרים החשובים זה התקציב והמקום שיש. אולי זה טרוויאלי, אבל צריך לבדוק מה גודל הגומחה לתנור הבנוי וגם מה המקום שיש למקרר.

אחנו קנינו תנור די בסיסי של בוש, לדוגמא מה שגרם לי לבחור בו זה המחיר הנמוך והביקורות הסבירות. יש בו כל מה שאני צריך ולא מעבר. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הגומחה לתנור בנוי סטנדרטית (חוץ מדגמים חריגים ויקרים), כך שגם מעבר דירה לא צפוי להיות בעייתי מבחינה זו. לעומת זאת אין שני מקררים באותן מידות, צריך להתאים ספציפית לכל מטבח. זו בעיה כאשר מדובר ברכישה לטווח קצר  ולכן לא הייתי משקיע במוצר יקר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה לכולם על התובנות והמענה

שאלה שלא הצלחתי למצוא תשובה עליה - מה ההבדל בין מיקרוגל ״רגיל״ לבין מיקרוגל שכולל גריל? הוא יכול להוות תחליף לתנור?

פורסם

ה"גריל" הוא זוג גופי חימום ברצפה ובתקרה של תא החימום. מאפשר שימוש במכשיר גם כטוסטר-אובן. השימושיות וה-VFM נתונים במחלוקת, חפש שרשור מלפני כמה שבועות בפורום זה.

פורסם
בתאריך 26.10.2022 בשעה 21:22, Ragnar כתב:

שכירות לשנתיים הקרובות, ייתכן יותר

בכל מקרה סביר שמדובר במוצרים שיהיו איתנו לאורך זמן

תנור בנוי. ראיתי כמה אופציות מעניינות של Bosch (בייצור בגרמניה) כמו ה-BOSCH CBG675BS1L

למה אתה צריך תנור ב3000 שקל?

אישתי קונדיטורית וכל היום אופה ומבשלת ,קניתי תנור בוש ב1300 שקל ,שמתי 200 שקל הארכת אחריות לעוד כמה שנים.

עובד אצלי שעות נוספות כבר 3 שנים,לא רואה שום סיבה בעולם להוציא כזה סכום על תנור.

מקרר,סמסונג הם זבל אצל ההורים שלי התפרק מכל כיוון ,פלסטיקה באיכות זוועה,אחרי מחקר גם המקרר הבא שלי יהיה LG,ביקורות טובות.

לבחירת טלוויזה אני ממליץ להעזר באתר הבא https://www.rtings.com/

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לברימאג יש שירות חובבני למדי והתנהלות מעצבנת. נדמה לי שהם האחרונים בערך שלא העבירו את השירות לחברה חיצונית לחלוטין. שזה אמור להיות דווקא טוב כי כשאתה נותן מכרז לחברה חיצונית לתת שירות, זה לא לטובת הלקוח...

יש לי מקרר LG בן שנתיים או שלוש עם מקרר תחתון כי ככה הנפח של הפריזר הכי גדול ויש מגבלת רוחב. הגיע לקו הגמר גם SHARP שנפסל על שהדלתות עם ציפוי זכותית ואי אפשר לשים מגנטים.

אז לקחנו LG.

המקרר ייסר אותנו בבעיות רעש קשות שנבעו מהצטברות קרח על המאוורר במקפיא. רעש נוראי. נוראי.  התחילו אחרי פחות משנה. טכנאי ראשון שפך מים חמים. גם שני.  שלישי שם את אבקת החשמל של אנשי המקררים - מדבקות בידוד מחומר מוקצף דמוי סול (כמו היצירה של הילדים).

דרשתי החלפה של החלק. מריבות מול השירות. לא זוכר אם פתחתי תלונה בעוד אתר. לקח 4 עד 6 חודשים. החליפו את כל הפלסטיק האחורי של הפריזר כי המאוורר חלק ממנו. הגיע חלק אחר (משופר??) ללא הכיסויי פלסטיק של הברגים ואי אפשר היה להעביר אותם מהחלק הקודם כי לא באותו הגודל. לא ניסיתי להמשיך לדון מולם.

מה שכן, מאז הוא שקט...

• תוכן חדש...