Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לכם עוד המון זמן עד לנסיעה, שבו, תכננו, האינטרנט מלא בביקורות, סרטונים, המלצות והסברים ואם תהיינה נקודות ספציפיות לגביהן תרצה מידע, אנא שאל ואני בטוח שהחברים כאן יוכלו לסייע. 

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

גם היום ויזאייר טסה לבוקרשט, קלוז'-נאפוקה ויאסי, מה שמאפשר מסלול "פתוח" ולא מעגלי. יכול לחסוך זמן בדרכים, במחיר one way rental. מה עדיף? לפני הזמנת הטיסות לבנות סקיצה של הטיול, ואז להחליט.

גם הייסקיי טסה לבוקרשט ולקלוז'.

ודרך אגב כמה שאני יודע אומרים יאש, לא יאסי ולא יאשי.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

לא אתווכח על ההיגוי. אין לי קשר לעדה.

חייב לומר שאני טיפה התאכזבתי מרומניה. אבל התחושה שלי היא שהטיול הדגיש קצת יותר מדי אתרי תרבות שאינם שונים מהותית מעוד רבים ברחבי אירופה, ופספס את הנופים ואתרי הטבע.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי לפני כ-6 שנים והייתי חוזר בכיף.

למעשה, הייתי אמור לחזור עם בת הזוג לשם השנה ביולי, אבל נפלה עלינו קורונה אז הטיול בוטל.

ההורים של בת הזוג ביקרו שם ונהנו מאוד והיו חוזרים גם כן.

מה שכן, נשמע שבגלל שפספסת את הטבע והאיזורים היפים של רומניה, התאכזבת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...