Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשרות שנים אני מכור למשחת הגילוח ממ. זהו הפסיקו לייצר אותה ואין להשיגה בכל הארץ.

אני בדודה חייב את ההסנפה היומית. במה להשתמש במקומה. בבקשה לא קצף או ג'ל.

פורסם

איזה עתיק אתה :)

אני זוכר שכשהייתי ילד אבא שלי היה משתמש בזה...

בכל מקררה עושה רושם שיש חנויות ברשת שמוכרות את זה, הייתי ממליץ לך ליצור קשר עם כמה חנויות כאללה, בטוח שנשאר למישהו על המדף (היות ואתה ועוד שני אנשים זה הלקוחות היחידים של המוצר הזה) ואז תזמין את כל המלאי.

בהצלחה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

כן,  בפרסומים זה עדיין קיים. אחרי בדיקה בכמה חניות הבנתי שאין במלאי, פניתי למוקד לוקחות קרוליין וקבלתי תשובה שהקו יצור נסגר זה מכבר.

כנראה שעדיין יש חניות עם מלאי אבל לך תמצא אותם... אצטרך להתמכר למשהו אחר.

ולגבי המוצר, לדעתי עוקף בהרבה כל מוצר מודרני של היום עם שם מפונפן.

פורסם
לפני 4 שעות, חולגי כתב:

משתתף בצערך,

אך גם מתפלא הכיצד נמשך הייצור עד כה.

כנראה פות"ש מתגלח הרבה

• מצחיק 2

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

משחת גילוח של ניוואה. לא תבין מה עשית עם ממ כל השנים.55f6d89dca86f73d7833324ebe969615.jpg

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

• רעיון טוב! 1

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אישית לא אוהב אותה ^ (גם כשעוד השתמשתי במשחות גילוח.  gברתי לסבוני גילוח  מזמן) .

ולפותח השרשור - מה שמפליא יותר מזה שהייצור של ממ הופסק הוא שבכלל המשיכו לייצר אותה כל כך הרבה זמן.

אין לך ברירה - תתחיל להזמין מחול כמו כל חובב גילוח רציני :-).  ובהזדמנות גם תגלה מבחר גדול בהרבה ממה שהיה זמין בארץ (טוב.  לא חוכמה).  אישית אני אוהב לקנות מהבחור הזה.

עריכה אחרונה על ידי dani666
פורסם

מה??!

הם נורמלים?

אפילו בפורומים בחו"ל שעוסקים בגילוח הציעו לי הצעות מגונות בתמורה למשלוח של כמה שפורפרות, כאשר שמעו שאני מישראל.
אני חושב שלמעט במילואים בזמנו, אפשר להגיד שכל חיי אני על ממ.

עכשיו באמת, עם מה להשתמש במקום? נותרה לי רק עוד חצי שפורפרת 😕.

פורסם

מה הבעיה, תבקש ליקנות את המתכון ופתח עסק בחו"ל חחח.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני מכור לריח של הקצף של ג'ילט...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...