Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשת משהו בסיסי עם חיי סוללה ארוכים, לא? אז המכשיר הזה ודומים לו נותנים שעון עם תצוגה רציפה (לא צריך כל מיני תנועות כדי להפעיל אותה), מעקב פעילות גופנית (וגם שינה, אבל זה לא מוצלח), ואם אתה רוצה גם התראות, אם כי ללא תמיכה בעברית.  אבל ההתראות הן ב-BT, שכמובן מקצר את משך חיי הסוללה בין טעינות.

בסופו של דבר - הכל פשרות. צריך לקבוע סדרי עדיפות. והבעיה היא שהדגמים החדישים מדגישים את הפונקציות, על חשבון טעינה (כמעט) יומיומית. שעונים "טפשים", או ואפילו שעוני ספורט שמוותרים על החוכמה מחזיקים יותר שעות, וצגים פשוטים הם עוד יותר חסכוניים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן, אבל המכשיר הזה הוא בן 4 ואי אפשר לקנות אותו יותר היום. והוא לא תומך בשפה העיקרית שאנחנו מתקשרים בה במדינה שלנו, אז זה הופך את ה"הצגת התראות" לקצת מיותרת.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 14 שעות, פבל כתב:

הוא פחות בסגנון (עיצובית) שאני אוהב

לגיטימי, למרות שבעיניי הוא נראה כמו שעון קלאסי עם עיצוב הכי מינימליסטי שאפשר.

אם כבר, אני לא מבין למה אנשים מתלהבים מהכיעור המרובע הזה שנקרא אפל ווטש, או מהחיקויים שלו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 14 דקות, vadim6385 כתב:

לגיטימי, למרות שבעיניי הוא נראה כמו שעון קלאסי עם עיצוב הכי מינימליסטי שאפשר.

יש לי שריטה עם ה-Bezel המאוד מאוד גלוי הזה שיש על הרבה שעונים חכמים, בגלל זה נורא התחברתי לעיצוב של הפיקסלשעון (וההוא של +1) שמחביא אותו עם הזכוכית למעלה.

פורסם
לפני 20 דקות, פבל כתב:

יש לי שריטה עם ה-Bezel המאוד מאוד גלוי הזה שיש על הרבה שעונים חכמים, בגלל זה נורא התחברתי לעיצוב של הפיקסלשעון (וההוא של +1) שמחביא אותו עם הזכוכית למעלה.

אתה רק מקשה ומקשה. מה יהיה?

אנני חובב פולאר, אבל וואלה יש להם דברים שאולי מבחינת מראה מתאימים לך, הבעיה שהם גם מסמנים וי על דברים שלא חשובים לך בכלל.

אולי יש fitbitים שמתאימים לך? הם מכוערים לדעתי אבל אני עם גרמין אז...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 8 דקות, David32 כתב:

אתה רק מקשה ומקשה. מה יהיה?

שמע, אני צריך לייצר טראפיק איכשהו... :D 

לפני 8 דקות, David32 כתב:

אנני חובב פולאר, אבל וואלה יש להם דברים שאולי מבחינת מראה מתאימים לך, הבעיה שהם גם מסמנים וי על דברים שלא חשובים לך בכלל.

אולי יש fitbitים שמתאימים לך? הם מכוערים לדעתי אבל אני עם גרמין אז...

תודה רבה, אבדוק אותם גם.

תכלס, רוב השעונים שקיימים היום מסמנים וי על מלא דברים שאני לא צריך, זה פחות קריטי לי מאשר אחד שלא מסמן וי על דברים שאני כן רוצה.

פורסם

לא הייתי ממליץ לך לוותר על Bezel לגמרי. השעונים האלה חוטפים כל הזמן בשימוש יומיומי, ואם יש משהו שיכול להגן עליהם זה תמיד עדיף.

אין לי דגם ספציפי להמליץ לך, רק אגיד שיש לי ניסיון טוב עם שעוני סונטו ופיטביט. כן הייתי שוקל גם לקנות שעון עם אופצית תשלום (פיצ׳ר נחמד שמקווה שיהיה לי בשעון הבא)

פורסם

אתה אומר עיצוב מינימליסטי ואז ישר "שום שעון אפל". הסתכלתי על שעון הפיקסל, במה הוא יותר מינימליסטי מהשעון של אפל (עם רצועה מינימליסטית)?

כי זה השעון הכי טוב בשוק בפער (מחזיק כזה כבר 4 שנים ועדיין סוס עבודה עם טעינה פעם ביום וחצי בעבודה קשה).

אז אם אתה לא שונא אפל, מבקש להבין על מה ההתנגדות.

כי הוא עונה על כל מה שאתה צריך ויותר

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני 46 דקות, iluxxxa כתב:

לא הייתי ממליץ לך לוותר על Bezel לגמרי. השעונים האלה חוטפים כל הזמן בשימוש יומיומי, ואם יש משהו שיכול להגן עליהם זה תמיד עדיף.

אין לי דגם ספציפי להמליץ לך, רק אגיד שיש לי ניסיון טוב עם שעוני סונטו ופיטביט. כן הייתי שוקל גם לקנות שעון עם אופצית תשלום (פיצ׳ר נחמד שמקווה שיהיה לי בשעון הבא)

כן, לקחתי את זה בחשבון, אני משתדל מאוד שלא להחטיף לשעונים שלי.

לפני 30 דקות, yuvalganim כתב:

אתה אומר עיצוב מינימליסטי ואז ישר "שום שעון אפל". הסתכלתי על שעון הפיקסל, במה הוא יותר מינימליסטי מהשעון של אפל (עם רצועה מינימליסטית)?

כי זה השעון הכי טוב בשוק בפער (מחזיק כזה כבר 4 שנים ועדיין סוס עבודה עם טעינה פעם ביום וחצי בעבודה קשה).

אז אם אתה לא שונא אפל, מבקש להבין על מה ההתנגדות.

כי הוא עונה על כל מה שאתה צריך ויותר

קודם כל כי הוא מרובע, וזה לא מסתדר לי במוח. שנית, כי אני עם אנדרואיד ורוצה משהו שיוכל לעבוד seamless ככל האפשר. שלישית, כי כן, אני די שונא את אפל 😅

• מבאס 1

פורסם
לפני 48 דקות, yuvalganim כתב:

שמתי לב שמשתמשי אנדרואיד הם אנשים שאוהבים לעבוד קשה בשביל דברים פשוטים,

אבל לא אסטה ממהות הפוסט :) 

image.thumb.png.1ec7b55e993d8e58b9588b3688a4bb8e.png

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בעקבות השרשור ראיתי לראשונה את השעון של פיקסל וזו גם פעם ראשונה שיש לי איזשהו חשק לקנות שעון חכם, עשו שם עבודה טובה עם העיצוב 

(אבל לא יקרה, יש מספיק הסחות כבר היום) 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מתעלק על השרשור ברשותך @פבל.

אני כבר קרוב לחצי שנה חושב האם בכלל כדאי שעון חכם כזה או לא, האם אצטרך אותו והאם הוא יתרום לי, מניח שבמידה ואלך על זה זה יהיה אפל וואטש.

פשוט לא סגור האם אני בכלל צריך אותו או לא.

האם זה באמת משהו שהוא מאסט מבחינתכם ברגע ששמתם אותו על היד?

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

• תוכן חדש...