Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסגרת האשראי בחשבון עו"ש ומסגרת האשראי בכרטיס אשראי אלה דברים שונים, שהעובדה שהם נקראים באותו שם סתם מבלבלת.

על מסגרת אשראי בעו"ש לרוב יש תשלום מסויים (שהוא לא תלוי בגובה המסגרת), תלוי בתנאי החשבון, אבל מסגרת בכרטיס לא עולה כסף. 

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם
לפני 3 דקות, om2 כתב:

כנראה.

בכל מקרה אף פעם לא שילמתי על מסגרת אשראי 

בין של הכרטיס לבין של החשבון

בבנק עמלת המסגרת (קרויה ״עמלת הקצאת אשראי״) מופיעה כשורה בדו״ח הרבעוני/חציוני, קל מאוד לפקשש את זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא זכור לי שראיתי את זה, למה זה בכלל? הם מזיעים בבנק שהם מקצים אשראי?

ד"א, טריק שלמדתי בזמן האחרון.

אני מנסה לשמור על יתרה נמוכה בעו"ש (למה שהבנק ירוויח על חשבוני?) אך כשקנינו לילדה את הרכב ורציתי לשלם ראיתי כי חסרים לי 4 אש"ח בעו"ש כדי להשלים את העיסקה. מאוד התעצבנתי כשגילתי שמכירה של קרן תכנס לחשבון רק למחרת בזמן שהתשלום היום. רק אחרי שנכנסתי למשיכת יתר של יום אחד (פעם רביעית בחיים!) גיליתי כי לסכומים כאלה ניתן לקחת הלוואה מיידית בטלפון (בבנק מזרחי בכל אופן) כדי להמנע מהריסת דו"ח האשראי😬

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מעדכן. 

קיבלתי מיסרון שמאשר שיישלח אלי כרטיס מעוצב חדש עם העיצוב האחרון שנבחר. 

תודה לכולם.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...