Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם בנק ולא כרטיס אשראי - אבל לפני הרבה שנים ניסו להונות את אישתי באיזו ״עסקת רוכלות״. הבנק הכיר את הגורם שהחתים אותה על ההוראה לחיוב החשבון ולא אישר אותה. יש גם מידי פעם ידיעות על התנהלות דומה של חברות כרטיסי אשראי.

בסופו של דבר, אף אחד אינו חסין בפני ״הנדסה חברתית״. למזלי נפלתי בפח רק בתרגילים של המעסיק, אבל זה יכול לקרות לכל אחד מאיתנו, וכיוון שהתופעה נפוצה מאוד חייבת להיות דרך לעצור נזק עתידי, גם אם כספים שכבר ניגבו אינם מוחזרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 55 דקות, פינדר כתב:

במקרה שהזכרתי, אני חושב שחברת האשראי אמרה שבגלל שהמתלוננים למעשה ביצעו את העסקה, זה לא נחשב כמקרה שמזכה אותם בהחזר.

אז שהמתלוננים יפנו לפניות הציבור ואח"כ אם צריך  לבנק ישראל.

מה שקובע זה חוק שירותי תשלום. 

פורסם
בתאריך 23.5.2026 בשעה 07:48, פינדר כתב:

יצא לי לראות בפייסבוק אנשים שהתלוננו שביצעו עסקת אונליין באתרי סקאם באמצעות אפל או גוגל פיי

זה קצת פחות מטריד אותי האמת. 

מעבר לעובדה שאני עם אנטיוירוס בתשלום, איכותי, שאני סומך עליו, אין לי יותר מדי רכישות באתרים. בטח שלא אתרים "מוזרים" או חדשים לי. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לפחות השירשור הזכיר לי שכדאי שאשתמש בטלפון לתשלומים, מרגיז שכשאני חור מהבריכה/כושר ואני מקבל טלפון מהבוסית שצריך לקנות משהו (אני עם מפתחות רכב/טלפון בלבד)...

בנוסף, אני הזמנתי כרטיס "מעוצב" (צהוב מלא, לא אוהד או משהו אך זה הצבע הכי בולט בארנק שלי) לאחר שבחידוש כרטיס שלחו לי כרטיס בצבע שחור(!), כל תשלום הייתי מעכב את התור כדי למצוא את הזירגוג הזה! (למה שחור? למה?)

פורסם
לפני 24 דקות, Haim_gds כתב:

לאחר שבחידוש כרטיס שלחו לי כרטיס בצבע שחור(!), כל תשלום הייתי מעכב את התור כדי למצוא את הזירגוג הזה! (למה שחור? למה?)

יש לך כרטיס פרמיום, שמעיד על יכולות השימוש והמגבלות שלו, ואתה עוד מעיז לבכות ולהתלונן????? :rofl::rofl::rofl:

פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, Haim_gds כתב:

(למה שחור? למה?)

כי זה אופנתי, וכרטיסי פלטינה ומעלה בדרך כלל שחורים, אבל היום גם דרגות יותר ״נמוכות״. בישראל זהב זו דרגת כניסה, פלטינה זה סטנדרטי.

בארנק שלי כמה כרטיסים שחורים למרות שהם בסיסיים למדי, וכאמור במעלה השרשור, אף אחד לר רואה את זה היום.

חיים, אם אתה רוצה לגוון תזמין כרטיס ״רעות תקני לי״. מובטח ורוד ברבי. ואם תעיין באתרים של חברות האשראי תמצא כנראה מספיק מגוון כדי להתחרות במניפה של טמבור.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 14 דקות, sperial כתב:

ואחד זהב.

היחיד שזהוב אצלי זה ההוא של התדלוק ב TEN.

והנה עוד סיבה למה שחור, אומרים ששחור זה מרזה. 

פורסם

יש לי 2 זהב, 2 שחור, אחד כסוף ואחד כחול.

אף פעם לא התייחסתי לאיזה צבע כרטיס נותנים לי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טוב, אצלך זה בצבעים של העור אחרי הפציעות, חסר לי רק הלבן (של הגבס) להשלמת הסרייה.

• מצחיק 1

פורסם
לפני 24 דקות, ברווז כתב:

טוב, אצלך זה בצבעים של העור אחרי הפציעות, חסר לי רק הלבן (של הגבס) להשלמת הסרייה.

דווקא אם זה היה לפי הפציעות היו צריכים להיות רק אדומים ושחורים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שחור זה כרטיס פרמיום? ואני עוד רב איתם כדי שיקטינו את מסגרת האשראי (לא מנצל אותה, למה לשלם סתם?) הבעייה הייתה שכרטיס שחור בארנק שחור הוא בלתי נראה...

פורסם

בניגוד לבנק, בכרטיס האשראי אינך משלם תמורת מסגרת האשראי מעבר לדמ״ש. אז מסגרת גדולה מאפשרת לך גמישות.

לגבי הפרימיום - תראה מה כתוב על הכרטיס - פעם זה היה כתוב בגדול, היום בקטן.

פורסם

משלמים איזו עמלה נומינלית, נדמה לישאני משלם  12 ש״ח לרבעון. אבל אולי יש לך תנאים שונים.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...