Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, 

אני צריך להיפגש עם חוקר  בשביל תעודת בגיר ועוד כל מיני אישורים שאני לא עבריין כדי שאוכל להתחיל משרה חדשה במערכת הציבורית.

כבר שבוע שאני מנסה לתפוס את היומן בשתי תחנות בסביבתי. אין מענה לעולם. 

ניסיתי לקבוע תור באונליין, אין אפשרות. בכל תחנה בארץ כל תור מכל סוג זה כותב שאין תורים פנויים. 

מוקד 110 אמרו שיש להתקשר ישירות לתחנה לקביעת תור.

אם יש למישהו שהתנסה בתהליך מושג איך לעשות את זה, אשמח. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הייתי פעמיים לצורך אישור העדר רישום פלילי לעבירות מין. לא מבין האם ניסית להגיע לתחנה? פשוט נכנסים ומקבלים מספר תור ונפגשים עם חוקר. ניסית?

פורסם

פעם הייתי צריך אישור כזה כדי לעבוד באבטחת מוסדות חינוך, אז פשוט נכנסתי לתחנת חדרה ונתנו לי.

אבל זה היה לפני איזה 15 שנה, אולי עכשיו זה השתנה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, anonport כתב:

הייתי פעמיים לצורך אישור העדר רישום פלילי לעבירות מין. לא מבין האם ניסית להגיע לתחנה? פשוט נכנסים ומקבלים מספר תור ונפגשים עם חוקר. ניסית?

לא ניסיתי כי כתוב שצריך לזמן תור ואמרו לנו את זה מפורשות במשאבי אנוש. 

אני אנסה לגשת בלי תור מקווה שיעבוד. 

תודה. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, ניקו פ. כתב:

לא ניסיתי כי כתוב שצריך לזמן תור ואמרו לנו את זה מפורשות במשאבי אנוש. 

אני אנסה לגשת בלי תור מקווה שיעבוד. 

תודה. 

צא לרחוב ראשי בעיר והשוטר הראשון שאתה נתקבל בו תגיד לו חתיכת בX זXXX.

מהר מאוד תגיע לתחנת המשטרה הקרובה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10
  • מצחיק 2

איזה כייף לי :)

פורסם

נכון ללפני 3 שנים (קצת לפני הקורונה) לא היה צריך תור 

מגיעים תחנה. לוקחים מספר ומחכים.

מה עכשיו. לא יודע.

אבל תנסה בתחנות פחות עמוסות.

.

פורסם (נערך)

מקריאת הפוסט שלך וממה שקרה לי לאחרונה עם מישהו שהשתחרר לאחרונה מהמשטרה, אני לא מתפלא כל כך שהשירות נוראי במשטרה.

כן כן, יש שוטרים שעושים את השירות הלקוחות שלהם ליותר טוב אבל לצערי זה בין לבין כזה ואי אפשר לדעת על מי תיפול.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

אינני מבין היכן ראית שיש צורך לקבוע תור.

אתה יכול להגיע בזמנך החופשי, להמתין בתור שחוקר יתפנה ולהוציא את האישורים שאתת צריך.

לחלופין, יכול לעשות את זה אונליין.

https://www.gov.il/he/service/criminal-and-traffic-violation-record

בכל מקרה, מידע מהמאגר הפלילי הוא מידע חסוי שאינו אמור להגיע למעסיק (גם אם קיבלת תדפיס, הוא מיועד אך ורק עבורך. לא עבור המעסיק).

לכלל זה יש מספר חריגים, אשר מקבלים מידע ישירות מהמשטרה (כמות המידע שהמעסיק נחשף אליו הוא בהתאם למה שנקבע בחוק).

אני מניח כי אתה מדבר על אישור שאינך עבריין מין (ואז הקישור הקודם אינו רלוונטי).

מעסיק ציבורי - בעקרון, אמור להיות בעל זכות לקבל תמצית של המידע ישירות מהמשטרה.

אם המעסיק אינו זכאי לכך, הוא אמור לתת לך טפסים בהם הוא חותם עם פרטיו (טופס מוסד).

ראה מידע בקישור המצ"ב :

https://www.gov.il/he/departments/general/police_criminal_information_employment_certificates

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

לפני חודשיים גם הגעתי לתחנת משטרה קטנה לקבל אישור שאני לא פדופיל.

החוקר שהיה שם לא היה מוסמך לתת אישור כזה, אבל בהמלצתו הלכתי לתחנה מרחבית (בשעה מאוחרת יחסית - 19:30) וקיבלתי את האישור בכמה דקות ללא תור.

• מצחיק 1

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
לפני 10 שעות, ניקו פ. כתב:

אהלן, 

אני צריך להיפגש עם חוקר  בשביל תעודת בגיר ועוד כל מיני אישורים שאני לא עבריין כדי שאוכל להתחיל משרה חדשה במערכת הציבורית.

כבר שבוע שאני מנסה לתפוס את היומן בשתי תחנות בסביבתי. אין מענה לעולם. 

ניסיתי לקבוע תור באונליין, אין אפשרות. בכל תחנה בארץ כל תור מכל סוג זה כותב שאין תורים פנויים. 

מוקד 110 אמרו שיש להתקשר ישירות לתחנה לקביעת תור.

אם יש למישהו שהתנסה בתהליך מושג איך לעשות את זה, אשמח. 

לא צריך לקבוע תור, תגיש לתחנה הקרובה לביתך ותבקש מיומנאי להוציא אישור העדר עבר פלילי או כל מסמך אחר שאתה צריך לקבל. תלוי בתזמון אולי תצטרך להמתין ואולי יקבלו אותך מיד. בהצלחה

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
לפני 17 שעות, anonport כתב:

הייתי פעמיים לצורך אישור העדר רישום פלילי לעבירות מין. 

לפני 13 שעות, YNV כתב:

לפני חודשיים גם הגעתי לתחנת משטרה קטנה לקבל אישור שאני לא פדופיל.

אתם מדאיגים אותי. 

• מצחיק 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

אני לא יודע אם אתה רציני או לא,

כל מי שעובד עם ילדים (ועוד כמה אוכלוסיות חלשות) והוא גבר צריך אישור העדר עברות מין.

עריכה אחרונה על ידי om2

.

פורסם

לקבוע תור?

בפעמיים שהוצאתי את האישור הגעתי לתחנה, לקחתי מספר, חיכיתי 5 דקות שיתפנו אליי והוציאו לי אישור תוך דקה..

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, om2 כתב:

כל מי שעובד עם ילדים (ועוד כמה אוכלוסיות חלשות) והוא גבר צריך אישור העדר עברות מין.

רק גברים?! איפה ארגוני הגברים? בושה וכלימה!

עריכה אחרונה על ידי Mech Morphix

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...